Alina Burlacu ∙ May 27, 2022 ∙ 5 min read

Să ai un ritual de îngrijire a tenului conceput special în funcție de diagnosticul dermatocosmetic personalizat, să descoperi punctele forte și slăbiciunile organismului doar prin analiza irisului și să ai la dispoziție o diagnoză estetică a corpului care să te ajute să faci schimbările potrivite în stilul tău de viață sunt cele trei obiective principale ale începutului de vară. E timpul pentru planuri mari!

Skin Instant© și Home Care, la Biologique Recherche România

Prin reacțiile pe care le are, zi și noapte, pielea transmite anumite mesaje. Pentru a le înțelege mai bine, dar și pentru a le răspunde mai corect, Biologique Recherche România propune personalizarea protocoalelor de tratament pentru fiecare Skin Instant©. Astfel, fiecare protocol de îngrijire a pielii este conceput special în funcție de diagnosticul dermatocosmetic personalizat pentru față, corp sau scalp.​
“Nu toți avem mereu determinarea, timpul sau resursele necesare de a respecta, poate, o rutină complexă de îngrijire a tenului. De aceea, este important să respecți 3 pași esențiali pentru o rutină minimală: cleansing, hidratare și protecție. Produsul folosit nu este totul, rutina și programul tău însă pot face diferența, de aceea, chiar și cu o rutină basic poți avea rezultate foarte bune dacă: eviți expunerea excesivă la soare, eviți consumul de zahăr, te hidratezi corespunzător, dormi suficient,
toate acestea prevenind îmbătrânirea prematură a pielii. Odată cu venirea anotimpului cald și nevoile pielii se schimbă, atât pielea corpului cât și tenul au nevoie de o îngrijire specială, mai ales pentru momentele când ne vom expune direct soarelui, la plajă. Cu toții ne dorim un bronz uniform dar în același timp pielea sa rămână sănătoasă, cum știm cu toții soarele este unul din factorii ce ne deshidratează pielea excesiv, de aceea ar trebui să optăm, atunci când vine vorba de curățarea tenului, pentru texturile de tip lapte, fiind mult mai blânde cu tenul, păstrând hidratarea și pH-ul pielii. De asemenea, pentru un bronz uniform, exfolierea (echilibrată, care să respecte necesitățile pielii) este foarte importantă, totodată ingredientele active din produse fiind mult mai profund absorbite. Nu trebuie să uităm de cremele hidratante ce vor ajuta pielea să-și mențină atât nivelul de apă corespunzător cât și bronzul, pe o perioadă îndelungată. Fundamental, însă, in orice rutină este folosirea cremei de protecție solară zilnic”, explică  Eliza Petrescu, specialist Biologique Recherche România.

În Institutul Biologique Recherche România, poți alege unul dintre numeroasele tratamente faciale: tratamentele booster facial, pentru tonifiere (Hydreclat), pentru calmarea pielii (Biosensible), pentru reducerea petelor pigmentare (Pigm 400), tratamente pre și post-chirurgicale. De asemenea, vei descoperi o listă gneroasă de tratamente corporale și pentru scalp.

Află mai multe aici: https://www.biologique-recherche.com/ro-ro/

Iridologia, analiză noninvazivă în profilaxia afecƫunilor moştenite, la Clinica Eliade

Analiza irisului poate detalia predispoziţiile moștenite și organele sensibile. Fiind o metodă neinvazivă de diagnosticare, iridologia interpretează starea organelor interne și gradul de funcţionare al acestora.

Realizată la Clinica Eliade, iridologia analiza irisului poate să indice:

• Gradul de longevitate;
• Predispoziţiile ereditare la boli;
• Predispoziţii la infecƫii;
• Starea sistemului imunitar;
• Gradul de funcţionare al organelor;
• Gradul de intoxicare;
• Stadiile afecƫiunilor curente;
• Gradul de afectare al organelor în diverse patologii;
• Cauzele obezităƫii;
• Cauzele infertilităƫii și impotenƫei;
• Capacitatea moștenită de muncă și efort;
• Capacitatea de efort intelectual;
• Traumatismele obstetricale și genitale.

Fiind o metodă neinvazivă, analiza irisului se efectuează-se cu o sursă de lumină și o lupă de mărire, fără vreun risc sau efect advers.

Te-am făcut curioasă? Află mai multe aici: https://clinicaeliade.ro

Diagnoza Estetică, evaluarea obiectivă a calității pielii și a compoziției corporale, la Alto Studio București

“Am înteles că stabilirea și optimizarea drumului de urmat depind de definirea precisă a punctului de plecare și a destinației. O definire obiectivă, detaliată, înțeleasă și asumată de către fiecare pacient, crează premisele unui traseu estetic coerent și, chiar și pe termen lung, cu șanse reale de succes”, explică Simona Mititelu, fondatoarea centrului Alto Studio București.

Diagnoza estetică se dezvoltă pe două direcții: analiza exhaustivă a calității pielii cu echipamentul VECTRA H2 de la CANFIELD, completată de cea a compoziției corporale de precizie prin scanare corporală 3D cu STYKU. Tehnologie SUA de ultimă oră completată de expertiza medicului dermatolog și dedicația terapeutului.

Sistemul de imagistică Vectra H2 completat de soluția software Sculptor Face & Body duce diagnosticarea dermului la un alt nivel, permițând preluarea unor imagini de înaltă rezoluție compilate într-un model 3D interactiv, care permite vizualizarea din orice unghi a feței și corpului, cu informații zonale detaliate privind amploarea ridurilor, textura pielii, petele pigmentare, dimensiunea porilor, probleme de capilaritate, gradul de deshidratare și foto-îmbătrânire. Pentru pacient înseamnă o schimbare imediată de perspectivă, tranziția de la evaluarea subiectivă în oglindă către analiză obiectivă riguroasă a “subiectului” de pe ecran.

Echipamentul de scanare corporală 3D Styku este rezultatul unor cercetari elaborate care coroborează imagistica de precizie DEXA pe 4 densități de țesut cu rezultatele analizelor antropometrice medicale, generând cea mai precisă predicție de compoziție corporală din industria de beauty și fitness la momentul actual. Scanarea este 100% neinvazivă prin tehnologia IR (infraroșu) și te pune în poziția de a-ți vizualiza interactiv corpul pe monitor, împreună cu un flux covârșitor de informații privind BMI, procente și cantități de țesut adipos și muscular, densitate osoasă, măsurători de circumferințe, volume și suprafețe, necesar caloric, estimare risc de îmbolnăviri cardiovasculare asociat greutății, programe de fitness sau deficit caloric asociate unui target de scădere în greutate.

Află mai multe pe: https://alto-studio.ro

Foto: Hepta.

Related Posts

10 lucruri inedite despre botox. Când a fost descoperit și cum a ajuns cel mai cerut tratament antiaging

Tratamentul cu toxină botulinică (Botox) este, de mai bine de două decenii, cea mai cerută și utilizată metodă…

Altfel de dulciuri: 7 deserturi de nerefuzat

Dacă ar fi să ne luăm după vorba americanului – a moment on the lips, a lifetime on…

Viva Magenta, Viva 2023!

Viva Magenta este culoarea anului 2023: „o culoare exuberantă care promovează optimismul și bucuria”. Institutul Pantone a anunțat…

12 idei de cadouri de Moș Nicolae

Vrei să adaugi un pic din magia Sărbătorilor și în cadoul de Moș Nicolae? Te ajut cu 12…

Top 5 parfumuri pentru sezonul rece

Pentru că sezonul rece impune alte prezențe olfactive, am făcut un top 5 al parfumurilor cel mai recent…

Cosmetice coreene cu vitamina C pentru îngrijirea tenului, extrasă din cătină

Hai să îți spun o informație foarte interesantă: cătina are cu 200% mai multă Vitamina C față de…

Beauty News: Gen Z, retinol și age diversity

Cum se adaptează brandurile la Generația Z? Care este cel mai căutat ingredient pentru îngrijirea pielii în 2022?…

Top 10 măști: day&night pampering

Măștile sunt expresia răsfățului suprem. Transformă momentele libere ale zilei și orele de somn ale nopții în pretexte…

Jamie Lee Curtis, fotografii provocatoare, la 63 de ani

Cunoscută pentru rolurile din True Lies, Freaky Friday și Knives Out, Jamie Lee Curtis este și un fan…

Cum disciplinezi părul electrizat în lunile reci? Trucuri de la specialiști

În sezonul rece, îngrijirea părului devine mai dificilă. Firele rebele, părul electrizat și deshidratat îți pot distruge complet…