Editor Alistmagazine.ro ∙ October 14, 2021 ∙ 2 min read

Odată cu instalarea sezonului rece, și ritualul nostru de frumusețe și îngrijire suportă transformări. Pentru un look fabulos și un machiaj irezistibil, specialistul în makeup Iuliana Balind vine cu câteva sfaturi demne de luat în seamă.

”Pentru sezonul rece recomand o atenție mai sporită asupra pielii, hidratare intensă, exfoliere și machiaje care să nu usuce și mai rău tenul. Folosește serumuri hidratante, creme hidratante care să îți emolieze pielea și ai grijă când alegi fondul de ten. Poartă fonduri de ten cu finish mai lucios, care să îți confere luminozitate, iar pielea să pară sănătoasă și îngrijită, chiar dacă afară este frig sau chiar ger.

Toamna aceasta se poartă orice îți stă bine în materie de machiaj al ochilor, însă poți folosi farduri și pigmenți în nuanțe calde: arămii, ciocolatii, roșiatice, portocalii- toate completate de o linie de tuș sau de un fard cu ton mai închis, aplicat pe colțul extern al ochilor.

Se poartă ochii alungiți, privirile pătrunzătoare și machiajele grafice, însă nu foarte încărcate. Dacă vorbim despre buze, te poți îndrepta către rujuri în nuanțe asemănătoare culorilor folosite la ochi, astfel vei obține un aspect uniform, însă din când în când poți “trișa”, folosindu-te de rujuri în nuanțe opuse și complet diferite de nuanța fardurilor, pigmenților sau chiar a ochilor. Trucul meu cel mai folosit în ultimul timp este folosirea rujului în asociere coloristică de 1:1 cu dermatograful de pe conjunctiva inferioară sau cu blush-ul aplicat pe pomeți. Poartă sprâncenele cât mai naturale, pieptănate în sensul de creștere, iar dacă nu au forma naturală, acorda-le timp și mergi la un specialist pentru a le schimba”, spune  Iuliana Balind Make-up Artist & Trainer.

 

Related Posts

Rujul perfect pentru nuntă

Indiferent dacă ești mireasa sau ai statutul de invitată, dacă vrei să arăți senzațional în pozele de la…

Vara perfectă pentru noi

Vine vara, bine-mi pare! Nu știm alții cum sunt, dar noi iubim vara, pentru că ziua este lungă…

Safe Zone: sfaturile experților pentru îngrijirea părului, vara

Am apelat, din nou, la sfaturile stiliștilor, nutriționiștilor și dermatologilor pentru a ne asigura că vom avea un…

Sărbătorește viața!

Numărul 1 în Spania, Italia și Portugalia atunci când vine vorba de produsele dermatocosmetice pentru piele și păr,…

Ce preferă pielea ta: autobronzare sau albire?

Cum ai vrea să arate pielea ta? Mai luminoasă și fără pete pigmentare? Sau în nuanța caramelului, dar…

L’Oréal și UNESCO susțin femeile din domeniul cercetării prin lansarea unei noi ediții a programului de burse private L’Oréal – UNESCO „Pentru Femeile din Știință”

L’Oréal România și Comisia Națională a României pentru UNESCO continuă să sprijine și în acest an comunitatea științifică…

Protecție solară în fiecare zi

Radiaţiile UV reprezintă ameninţarea invizibilă de care te poţi proteja, cu încredere, aflând mai multe despre protecţia solară,…

Machiaj și îngrijire a pielii cu Cindy Bruna

Cu origini congoleze și italiene, modelul stabilit la Paris, Cindy Bruna, este una dintre vedetele a căror apariție…

Sharon Stone sau cum să arăți de 40 la 64 de ani

Frumusețea la 60+ ani înseamnă mai mult decât un corp cu proporții de invidiat și un ten fără…

Chef de mers la mare!

Cele 10 minute de expunere zilnică la lumina soarelui sunt recomandate și de medici, dincolo de asta ești…