Alina Burlacu ∙ December 29, 2020 ∙ 4 min read

 

 

Ce se întâmplă în piele odată cu trecerea anilor? Dacă ai avea un ceas magic, ai da timpul înapoi?

Pe măsură ce îmbătrânim, procesul de regenerare a tegumentului încetinește iar producția de acid hialuronic, colagen și elastină scade, pielea devenind mai subțire, ceea ce favorizează apariția ridurilor și a cutelor faciale. Adăugarea de substanțe hidratante poate asigura un efect pe termen scurt; cu toate acestea, fillerele faciale pe bază de acid hialuronic sunt varianta cea mai sigură de hidratarea cutanată în profunzime.

De asemenea, pe măsură ce îmbătrânim, aspectul facial este afectat în mai multe moduri:

  • Scade densitatea osoasă iar structura facială își pierde din suplețe, în special în zona perioculară, a obrajilor și bărbiei
  • Se pierde din volumul tisular iar țesutul adipos care menține suplețea facială coboară către partea inferioară a feței

Efectele suplimentare ale mediului înconjurător cum sunt poluarea, expunerea la soare, stresul și fumatul pot avea, de asemenea, un anumit impact. Mulți dintre acești factori care influențează procesul de îmbătrânire pot crea asupra chipului tău senzația de oboseală, epuizare, sau că ai pierdut acea strălucire atunci când priveşti în oglindă.

Lider mondial al fillerelor faciale pe bază de acid hialuronic, JUVÉDERM® oferă produse celebre care readuc vitalitatea pe chipul tău şi oferă rezultate naturale de lungă durată.

Cum acționează fillerele faciale şi cum vă pot ajuta pentru reîmprospătarea chipului?

Fillerele faciale cu acid hialuronic se injectează subcutanat pentru a reduce semnele îmbătrânirii și a îmbunătăți calitatea generală a pielii. De asemenea, acestea au scopul de a reface volumul pierdut în timp sau de a oferi o îmbunătățire subtilă a aspectului facial.

Acidul hialuronic este un polizaharid care are scopul de a menține gradul de hidratare a tegumentului prin legarea moleculelor de apă. Se regăsește în țesutul conjunctiv, inclusiv în piele. De fapt, aproximativ jumătate din cantitatea de acid hialuronic din organism se găsește în piele.

Tipuri de fillere faciale JUVÉDERM®

Fillerele faciale pe bază de acid hialuronic, JUVÉDERM® au capacitatea superioară de a se integra în țesutul facial pentru obținerea unui aspect natural care durează.

Sunt disponibile mai multe tipuri de fillere faciale în gama de produse JUVÉDERM®, fiecare dintre acestea fiind realizat în mod specific pentru reîmprospătarea trăsăturilor prin:

– ridicarea și conturarea pomeților;

– definirea liniei mandibulare;

– conturarea bărbiei;

– ridicarea sprâncenelor și umplerea depresiunii din zona tâmplelor;

– revitalizarea regiunii perioculare;

– adăugarea de volum și definirea formei buzelor;

– estomparea ridurilor care apar când râzi și a ridurilor de tip marionetă;

– îmbunătățirea calității pielii la nivelul feței, mâinilor, gâtului și a decolteului.

Frumusețea, între tinerețe și tabuuri

Există o mulțime de mituri și idei preconcepute despre procedurile injectabile cu acid hialuronic, dar și despre  intervențiile de înfrumusețare. O parte dintre acestea sunt întreținute de concentrarea atenției pe intervențiile eșuate, o altă parte provin din cutumele culturale.

Însă, în era digitală, platformele sociale, informațiile, părerile și referințele sunt mai ușor de căutat. Acest lucru poate ajuta extrem de mult, dar la fel de mult poate induce în eroare. Care sunt cele mai potrivite proceduri estetice pentru o anumită vârstă, ce riscuri există în alegerea unor produse nesigure, care este medicul cel mai potrivit în realizarea unei anumite proceduri estetice? Și lista întrebărilor poate continua. A fi bine informată este esențial atunci când vine vorba de luarea deciziilor, cu atât mai mult când este vorba despre frumusețea chipului tău.

Astfel pentru a afla o parte din răspunsurile la cele mai frecvente întrebări legate de ce tratament  ţi se potriveşte, poţi accesa pagina oficială www.juvederm.ro sau ne poţi căuta pe Instagram şi Facebook @juvederm.romania.

 

 

 

 

 

 

Trebuie întotdeauna consultat un profesionist din domeniul sănătății specializat în estetică facială, pentru a decide dacă JUVÉDERM® este potrivit în cazul tău și pentru lista completă de reacții adverse.

Model tratat cu JUVÉDERM®. Imaginile sunt prezentate doar cu scop ilustrativ. Rezultatele reale pot varia în funcţie de produs şi cantităţile injectate.

© 2020 Allergan Aesthetics, an AbbVie Company. Toate drepturile sunt rezervate. Toate mărcile comerciale sunt proprietatea deţinătorilor respectivi.

Juvéderm® este o gamă de dispozitive medicale cu marcaj CE (0344), cu specificaţii şi caracteristici diferite. Este necesară întotdeauna consultarea unui medic specialist care să vă recomande produsul cel mai adecvat din gama Juvéderm® pentru nevoile dumneavoastră.

Profesioniştii în domeniul sănătăţii sunt rugaţi să raporteze orice incident referitor la un dispozitiv medical prin intermediul sistemului naţional de raportare, ale cărui detalii sunt publicate pe web-site-ul Agenţiei Naţionale a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale http://www.anm.ro precum şi către Allergan S.R.L. folosind următoarele date de contact: ProductSurveillance_EAME@Allergan.com, Safety.Romania@Allergan.com, Info.Romania@Allergan.com, Medinfo.Romania@Allergan.com, Tel: (+4) 021 301 53 02, (+4) 072 261 62 97. RO-JUV-2050056

Data pregătirii: Decembrie 2020

Related Posts

Vara îți afectează pielea. Află cum și în ce fel

Pe timp de vară, obiceiurile tale se schimbă: ieșirile sunt mai frecvente, petreci mai mult timp afară și…

Trendul care ți-ar putea salva părul

Salvatorul părului tău ar putea fi, în această vară, accesoriul statement al starurilor rock în anii 1980. Îți…

Cum să readuci la viață părul lipsit de vitalitate?

Ai părul uscat și lipsit de vitalitate din cauza expunerii excesive la soare fără protecție, vopsirii prea dese…

Prea cald pentru sport? Ce zici de stretching?

Vedete ca Hailee Steinfeld și Halle Berry s-au lăsat fotografiate, de multe ori, în poziții de stretching, iar…

7 greșeli frecvente care agravează arsurile solare

Uneori ne ia valul și uităm cât timp am stat afară, sub lumina intensă a soarelui, fără protecție…

Cum să tunzi, să colorezi și să coafezi părul creț

Deși tinde să fie gros și rigid, părul creț nu este deloc mai puternic decât părul drept, ba…

Evrika! Am descoperit rutina de beauty care te ajută să scapi de petele pigmentare și să ai un ten luminos

Vara este pentru mine un fel de inovație a Naturii, prin explozia ei de culori, simțuri, posibilități, iar…

Tipsuri pentru folosirea pudrelor bronzante

Păstrează pe piele acea atingere a soarelui intensă și luminoasă cu ajutorul pudrelor bronzante și a trucurilor makeup…

Schimbări de look: Charlize Theron, Selena Gomez, Léa Seydoux

Fie că au chef de o coafură de vară, de un refresh sau fac parte dintr-un scenariu în…

Skincare: cum să te răcorești într-o zi toridă

Te uiți la prognoza meteo și în jurul tău, dar tot nu îți vine să crezi: termometrele au…