Monica Cismaru ∙ February 24, 2021 ∙ 3 min read

Steampod 3.0 L’Oréal Professionnel

Sesiunea mea beauty de la coafor cu Steampod 3.0 L’Oréal Professionnel, ediția limitată Karl Lagerfeld, dar și coafurile reușite realizate de celelalte colege ale mele, Nicoleta Nicolae și Roxana Popescu, au inspirat-o pe Adriana Moscu, Feature Editor A List Magazine să încerce la rândul ei acest produs revoluționar, așa că am organizat o nouă ședință de înfrumusețare în redacție, care s-a soldat, bineînțeles, cu un succes (și cu multe selfie-uri).   

 

În doar câteva minute, și eu și Adriana, care avem amândouă părul lung, dar de textură diferită, am obținut plete drepte sau cu bucle, strălucitoare și cu aspect sănătos, totul datorită tehnologiei de ultimă generație a Steampod-ului, alături de loțiunea leave-in Serie Expert Blow-Dry Fluidifier pentru protecția termică și rezultate de lungă durată.

Steampod 3.0 L’Oréal Professionnel

Și eu și Adriana ne-am declarat încântate de rezultate și deja visăm la perioada în care o să putem organiza o seară cu fetele în oraș, dar nu înainte de a ne aranja toate în timp record cu ajutorul Steampod-ului 3.0 L’Oréal Professionnel.

Steampod 3.0 L’Oréal Professionnel

 ”Ca o coincidență stranie, s-a întâmplat să folosesc pentru prima oară placa de păr L’Oréal Professionnel Steampod x KARL LAGERFELD chiar pe 19 februarie, la exact doi ani de la dispariția celui care a fost un icon absolut al industriei fashion. Și rezultatul a fost cu totul îmbucurător. Fac parte din categoria celor nemulțumite de părul lor natural, drept, cu firul foarte subțire. Motiv pentru care am căutat mereu soluții pentru un pic de volum în plus și ceva mai multă consistență a texturii.

Steampod 3.0 L’Oréal Professionnel

De-a lungul timpului, am încercat de toate. De la tratamente extreme, ca soluția permanent, până la bigudiuri calde, clasice, cu burete sau cu arici și cozi împletite ori agrafe care să țină părul în tensiune, ondulatoare și plăci care mai de care. Nimic nu a avut efectul dorit, așa că au rămas, până la urmă, niște compromisuri. Să mai spun că m-am ales cu o poreclă, pentru că verișoara mea mi-a spus mult timp „Adi Bigudiu”? 

Steampod 3.0 L’Oréal Professionnel

Cu timpul, am renunțat la ideea de a avea bucle în fiecare zi (sacrificul suprem era să dorm toată noaptea cu  părul pe bigudiuri!), însă am realizat repede că ideea de a purta părul drept nu mă scutește de ritualuri de îngrijire suplimentare și minuțioase. Asta pentru că firul subțire se încurcă ușor și, în locul unui look neted, uniform, mă trezeam dimineața cu un soi de încâlceală greu de privit”, povestește Adriana Moscu, feature-editor A List Magazine.

Steampod 3.0 L’Oréal Professionnel

 

Steampod 3.0 L’Oréal Professionnel este prima placă profesională de styling patentată pentru o transformare instantă ce face părul cu 78% mai puțin deteriorat. Este un instrument profesional patentat** pentru stilizarea părului, prin tehnologia cu abur.

ACȚIUNE: Transformare instantă a părului (2x mai neted*, 2x mai rapid*), respect optim pentru fibra capilară la fiecare utilizare*.

Produsul are un design atrăgător, clean dar glossy, fiind ușor de folosit cât și de depozitat sau de transportat în vacanțe.

 

Foto: Sorin Badea/A List Magazine

Related Posts

Trendurile verii: 3D Water Drops și Pool Water Nails

Manichiura cu efecte de stropi și luciu ca de apă, aceasta este noua tendință în domeniul artei unghiilor….

Îngrijirea tenului la 40 de ani: 10 sfaturi pentru o piele sănătoasă și luminoasă

Dacă observi că tenul tău începe să aibă un aspect tern, ușor neuniform, cu linii fine și riduri…

Tipsuri pentru o piele mereu tânără

Ești mereu în căutarea celor mai bune rutine și produse care să oprească îmbătrânirea? Te înțelegem extrem de…

7 parfumuri revitalizante, care atrag energia pozitivă

Pe aceste călduri copleșitoare, e important să ne alegem un parfum revigorant, care să ne dea senzația de…

George Soare, sfaturi despre cum să ai un look perfect la festival

Când vine vorba de festivaluri, ideea de libertate și creativitate domină peisajul estetic. Festivalurile sunt ocazii perfecte pentru…

HOT this summer: Island Girl Make-up

Cel mai folosit produs de make-up, din ultimii ani, blush-ul are încă un moment special, vara asta, în…

Sezonul SPF: 4 greșeli în aplicarea SPF-ului, pe care nu știai că le faci în mod constant

În plin sezon de vară, oricare ar fi planurile tale, sigur petreci destul timp în aer liber cât…

Styling tips: cum să obții un efect de lifting cu o coafură anume

În anii ’90, Madonna a dat startul unui trend cu coafura-semnătură a turneului Blonde Ambition: „coada de cal”…

6 soluții pentru îngrijirea tenului gras în caniculă

Ai tenul gras și lucios iar asta te face să nu mai vrei să aplici nimic pe piele?…

Cum ne menținem tenul frumos pe timpul verii

În timpul verii, tindem să căutăm acele soluții care nu sunt doar aliați eficienți ai frumuseții, ci și…