Alina Burlacu ∙ June 25, 2020 ∙ 5 min read

Ne-am obișnuit să ne gândim la curățarea tenului prin prisma demachierii. Ce-ar fi dacă am obține, alături de o curățare impecabilă, și o protecție optimă, cu produse inovatoare de curățare a pielii? Formule minimaliste, care se adresează fiecărui tip de ten? Da! Și dacă aceleași formule ne-ar oferi o curățare completă a pielii corpului? Fă cunoștință cu produsele de curățare a pielii CeraVe pe bază de ceramide!

 

Formule minimaliste pentru un efect maxim!

„Spală-te pe față!” Așa sună îndemnul fiecărui părinte. Îți aduci aminte de acest sfat din copilărie și, probabil, îl oferi și tu copilului tău și foarte bine faci!

Asta pentru că, deși există opinii diferite pe acest subiect, curățarea pielii, dimineața și seara (sau după ce faci sport), face diferența atunci când vorbim despre o piele sănătoasă! Și atunci când vorbim de o piele sănătoasă, ne gândim, desigur, la întregul organ.

Pe parcursul zilei, pe piele se depun straturi de bacterii, poluanți, praf și celule moarte. Cu atât mai mult, atunci când pielea este predispusă la apariția frecventă a coșurilor (frecvente pe ten sau pe spate), curățarea zilnică este esențială dacă vrei să permiți sebumului să ajungă la suprafața pielii, pentru a o proteja. Cheia unei curățări corecte este folosirea unor formule care ajută la restaurarea echilibrului, cu ingrediente și pH similar pielii. Iar cea mai bună formulă este una minimalistă, cu cât mai puține ingrediente care să ajute pielea să mențină nivelul hidratării, care să îndepărteze doar excesul de sebum și să reducă iritația pielii.

Produsele de curățare a pielii CeraVe au formulele minimaliste de care are nevoie pielea ta. Acestea conțin o combinație de umectanți, emolienți, surfactanți și ingrediente ce refac bariera protectoare, precum ceramidele. Te vei bucura să afli că produsele de curățare a pielii CeraVe:

– nu conțin săpun, nici parfum;

– sunt testate pentru alergii;

– conțin 3 ceramide esențiale pentru menținerea barierei protectoare a pielii;

– au pH 4,5 – 6, similar pielii.

 

Nu doar curățare, ci și reparare!

Pentru că sunt îmbogățite cu ceramide pentru repararea barierei protectoare a pielii, produsele de curățare a pielii CeraVe oferă o curățare blândă. Nu o agresează, ci o protejează!

Îți povesteam puțin mai sus despre pH-ul formulelor produselor de curățare CeraVe: 4,5 – 6, similar pielii. Știi de ce este important?

O piele sănătoasă are un pH ușor acid, de 4,5-5,5 și de aceea ideal este un produs de curățare care să fie cât mai apropiat de această valoare pentru a menține o funcțioare corectă a pielii.

La fel de important este ca, după demachiere, pielea să nu se simtă ca atunci când ai o farfurie curată, care scârțăie la fiecare atingere. Asta înseamnă pentru piele că este vulnerabilă în fața oricărei particule de praf sau a bacteriilor. Cel mai mare organ al corpului are nevoie de un strat protector format și din apă, și din lipide. Orice dezechilibru duce la afecțiuni cu care va trebui să lupți mult timp. De aceea, atunci când alegi produsul de curățare, trebuie să fii foarte atentă la tipul tău de ten pentru a respecta nevoile pielii. O formulă minimalistă este esențială mai ales pentru pielea sensibilă care devine ușor iritată de săpunul și de parfumul din alte produse de demachiere și curățare.

 

Fiecare tip de piele merită un răsfăț deplin!

Pielea sensibilă nu este singura expusă pierderii echilibrului hidrolipidic. Cu un ritual greșit de curățare și îngrijire a pielii, orice ten suferă. Fiecare tip de piele merită un răsfăț deplin și o îngrijire corectă!

Curățarea și protecția sunt optime acum grație celor trei produse de curățare CeraVe:

 

Pentru pielea normală, mixtă și grasă

CeraVe Gel de curățare spumant curăță și îndepărtează excesul de sebum fără să perturbe bariera de protecție a pielii normale, mixte și grase. Dezvoltat împreună cu medicii dermatologi, CeraVe Gel de Curățare Spumant curăță profund și ușor întreaga piele fără a-i perturba bariera. Acest gel revigorant, cu 3 ceramide esențiale și acid hialuronic, elimină excesul de sebum, impuritățile și machiajul. Formula fără parfum este potrivită pentru pielea sensibilă.

Cum îl folosești?

Masează gelul spumant dimineața și seara, pe pielea umedă. Clătește cu apă!

 

Pentru pielea uscată, aspră, cu rugozități

Lansat la începutul acestui an, CeraVe SA Gel de curățare anti-rugozități curăță cu blândețe și exfoliază pielea aspră, uscată, fără să afecteze bariera protectoare a pielii. Formula conține 3 ceramide esențiale, acid salicilic și acid hialuronic. CeraVe SA Gel de curățare anti-rugozități curăță cu blândețe și exfoliază pielea aspră, uscată, conferind acesteia un aspect neted, catifelat. Acidul salicilic asigură o exfoliere blândă, fără să afecteze bariera protectoare a pielii. Dezvoltat împreună cu medicii dermatologi, gelul de curățare anti-rugozități Cerave SA contribuie la repararea barierei cutanate datorită celor 3 ceramide esențiale și oferă hidratare datorită acidului hialuronic. Potrivit pentru utilizare zilnică, pentru față și corp, pentru pielea uscată, aspră, cu rugozități. Potrivit pentru pielea predispusă la keratoză pilară.

Cum îl folosești?

Exfoliază pielea folosind Gelul de curățare anti-rugozități CeraVe SA, apoi aplică CeraVe SA Cremă hidratantă și exfoliantă anti-rugozități.

 

Pentru pielea normală, uscată

CeraVe Gel de Spălare Hidratant curăță și hidratează tenul și pielea corpului, fără să-i perturbe bariera de protecție. Este perfect pentru pielea uscată, care suferă de prurit. Dezvoltat împreună cu medicii dermatologi, CeraVe Gel de Spălare Hidratant curăță și hidratează eficient fără a perturba bariera de protecție a pielii. Acest gel non-spumant, cu 3 ceramide esențiale și acid hialuronic, îndepărtează delicat impuritățile și sebumul, în timp ce sporește hidratarea pielii, după o singură utilizare. Formula fără parfum este ideală pentru pielea sensibilă.

Cum îl folosești?

Masează gelul spumant dimineața și seara, pe pielea umedă. Clătește cu apă!

Foto: PR.

 

Related Posts

Vara îți afectează pielea. Află cum și în ce fel

Pe timp de vară, obiceiurile tale se schimbă: ieșirile sunt mai frecvente, petreci mai mult timp afară și…

Trendul care ți-ar putea salva părul

Salvatorul părului tău ar putea fi, în această vară, accesoriul statement al starurilor rock în anii 1980. Îți…

Cum să readuci la viață părul lipsit de vitalitate?

Ai părul uscat și lipsit de vitalitate din cauza expunerii excesive la soare fără protecție, vopsirii prea dese…

Prea cald pentru sport? Ce zici de stretching?

Vedete ca Hailee Steinfeld și Halle Berry s-au lăsat fotografiate, de multe ori, în poziții de stretching, iar…

7 greșeli frecvente care agravează arsurile solare

Uneori ne ia valul și uităm cât timp am stat afară, sub lumina intensă a soarelui, fără protecție…

Cum să tunzi, să colorezi și să coafezi părul creț

Deși tinde să fie gros și rigid, părul creț nu este deloc mai puternic decât părul drept, ba…

Evrika! Am descoperit rutina de beauty care te ajută să scapi de petele pigmentare și să ai un ten luminos

Vara este pentru mine un fel de inovație a Naturii, prin explozia ei de culori, simțuri, posibilități, iar…

Tipsuri pentru folosirea pudrelor bronzante

Păstrează pe piele acea atingere a soarelui intensă și luminoasă cu ajutorul pudrelor bronzante și a trucurilor makeup…

Schimbări de look: Charlize Theron, Selena Gomez, Léa Seydoux

Fie că au chef de o coafură de vară, de un refresh sau fac parte dintr-un scenariu în…

Skincare: cum să te răcorești într-o zi toridă

Te uiți la prognoza meteo și în jurul tău, dar tot nu îți vine să crezi: termometrele au…