Alina Burlacu ∙ May 27, 2022 ∙ 2 min read

Frumusețea naturală, dar și secretele de îngrijire sunt moștenirea cea mai importantă pe care a primit-o Kaia Gerber de mama ei, supermodelul Cindy Crawford.

Să fii un supermodel precum Kaia Gerber înseamnă să călătorești mult, în zone aflate la mare depărtare de confortul casei. Desigur, pentru noi, acest mod de viață pare de vis, mai ales atunci când vedem rezultatele campaniilor realizate pentru Loewe, Marc Jacobs, Calvin Klein, Celine, HM. „Mă simțeam foarte singură în camerele de hotel. De aceea am dezvoltat o rutină de îngrijire a pielii, pentru că era ceva familiar pe care îl făceam în fiecare seară când ajungeam acasă… Asta m-a determinat să încep să am mai multă grijă de pielea mea”, a mărturisit vedeta pentru Vogue.

Ritualul ei de îngrijire începe cu Superfood Cleanser Youth to the People, urmat de un tonic exfoliant blând, cu niacinamide, un ulei pentru ochi și două pietre sau role gua sha pentru tonifiere și sculptare a tenului, pe care le păstrează la frigider.

Ce urmează? Cel mai important produs de îngrijire și protecție: crema de protecție solară, pe care se asigură că o aplică pe față și pe piept, în fiecare dimineață, pe ploaie sau soare, un sfat profesionist primit și învățat de la mama ei, supermodelul Cindy Crawford.

Kaia Gerber (Cannes, 2022)

În plus, beneficiile nu sunt doar pentru piele, ci și pentru o stare de bine. „Simt că îngrijirea pielii este o formă de meditație pentru mine, știu că am acele 20 de minute dimineața și seara în care fac ceva pentru mine.”

Atunci când frumusețea naturală este atuul principal, micile gesturi de înfrumusețare contează mai mult decât machiajul sofisticat.

În ceea ce privește machiajul, Kaia Gerber mizează pe șarmul natural, subliniat de balsamul translucid de la Pat McGrath și un contur subțire, în creion și liner.

Foto: Hepta.

Related Posts

Rujul perfect pentru nuntă

Indiferent dacă ești mireasa sau ai statutul de invitată, dacă vrei să arăți senzațional în pozele de la…

Vara perfectă pentru noi

Vine vara, bine-mi pare! Nu știm alții cum sunt, dar noi iubim vara, pentru că ziua este lungă…

Safe Zone: sfaturile experților pentru îngrijirea părului, vara

Am apelat, din nou, la sfaturile stiliștilor, nutriționiștilor și dermatologilor pentru a ne asigura că vom avea un…

Sărbătorește viața!

Numărul 1 în Spania, Italia și Portugalia atunci când vine vorba de produsele dermatocosmetice pentru piele și păr,…

Ce preferă pielea ta: autobronzare sau albire?

Cum ai vrea să arate pielea ta? Mai luminoasă și fără pete pigmentare? Sau în nuanța caramelului, dar…

L’Oréal și UNESCO susțin femeile din domeniul cercetării prin lansarea unei noi ediții a programului de burse private L’Oréal – UNESCO „Pentru Femeile din Știință”

L’Oréal România și Comisia Națională a României pentru UNESCO continuă să sprijine și în acest an comunitatea științifică…

Protecție solară în fiecare zi

Radiaţiile UV reprezintă ameninţarea invizibilă de care te poţi proteja, cu încredere, aflând mai multe despre protecţia solară,…

Machiaj și îngrijire a pielii cu Cindy Bruna

Cu origini congoleze și italiene, modelul stabilit la Paris, Cindy Bruna, este una dintre vedetele a căror apariție…

Sharon Stone sau cum să arăți de 40 la 64 de ani

Frumusețea la 60+ ani înseamnă mai mult decât un corp cu proporții de invidiat și un ten fără…

Chef de mers la mare!

Cele 10 minute de expunere zilnică la lumina soarelui sunt recomandate și de medici, dincolo de asta ești…