Alina Burlacu ∙ June 20, 2022 ∙ 5 min read

Numărul 1 în Spania, Italia și Portugalia atunci când vine vorba de produsele dermatocosmetice pentru piele și păr, brandul spaniol Cantabria Labs este acum disponibil și în România, prin MagnaPharm Marketing & Sales România.

Sloganul „Celebrate Life” sau „Sărbătorește viața” a fost făcut cunoscut la nivel global, iar acum este prezent și în România. Inovația, standardele riguroase de producție, precum și feedbackul persoanelor care au încercat produsele dermatocosmetice ale Cantabria Labs alcătuiesc cartea de vizită a acestui brand.

„Cantabria Labs este astăzi un brand de referință în domeniul prescripțiilor dermatologice în Europa (lider în Spania, Italia și Portugalia) și este dedicat îmbunătățirii sănătății și calității vieții oamenilor. De asemenea, standardele de producție, dar și inovația continuă în tehnologii și adaptare la noile tendințe ale pieței au contribuit la introducerea portofoliului Cantabria Labs pe piața farmaceutică din România. Acestea sunt distribuite exclusiv de MagnaPharm Marketing & Sales”, spune Diana Jora, Group Marketing Manager, MagnaPharm Marketing & Sales, responsabil de portofoliul Cantabria Labs.

PRODUSELE DISPONIBILE ÎN ROMÂNIA SUNT:

* Biretix – Pentru pielea cu tendință acneică.

* Endocare – Împotriva îmbătrânirii cutanate (antiageing).

* Heliocare – Fotoprotecție pentru copii și adulți.

* Iraltone – Pentru îngrijirea părului și scalpului.

* Neoretin – Pentru pielea predispusă la hiperpigmentare.

* Elancyl – Ingrediente active pentru combaterea celulitei.

Pe lângă produsele dermatocosmetice cunoscute deja (creme, emulsii, spray‑uri, loțiuni), prin intermediul Cantabria Labs vor veni în România și o serie de suplimente alimentare pentru nevoi noi și diverse, precum protecția solară pentru persoanele care stau zilnic în aer liber și au nevoie de un adjuvant în acest sens. Gamele Cantabria Labs sunt realizate la cele mai înalte standarde de calitate, astfel încât cele peste 30 milioane de produse fabricate și distribuite anual să îndeplinească și cele mai pretențioase nevoi. Produsele Cantabria Labs sunt distribuite exclusiv în România de către MagnaPharm Marketing & Sales și sunt disponibile în farmaciile online și offline din toată țara. Se eliberează fără prescripție medicală, fiind recomandate de către medicii dermatologi și de către farmaciști.

Cel mai mare promotor și brand ambasador al produselor de protecție solară Cantabria Labs Heliocare este cunoscutul jucător de tenis Rafael Nadal. Cantabria Labs a semnat un acord cu sportivul din Mallorca prin care acesta contribuie la promovarea sfatului experților și a misiunii companiei pentru expunerea sănătoasă la soare, pentru a ajuta la prevenirea bolilor de piele și a încuraja folosirea produselor de protecție solară pe tot parcursul anului.

1. Kit pentru depigmentare și iluminare a pielii ENDOCARE EXPERT DROPS. O combinație de ingrediente active pentru o piele luminoasă, strălucitoare și o nuanță uniformă. Endocare EXPERT DROPS Illuminating Serum, prin combinația de Vitamina C, EDAFENCE® și SCA® acționează pentru o piele vizibil mai luminoasă, are efect antioxidant și protejează împotriva poluării. Iar Endocare EXPERT DROPS Pigment Balance Serum reduce producția de melanină, estompează petele pigmentare și hiperpigmentarea.

2. Cremă antiage cu factor de protecție solară HELIOCARE AGE ACTIVE FLUID SPF50. Acest produs oferă fotoimunoprotecție ridicată, ajutând la prevenirea și repararea îmbătrânirii pielii cauzată de expunerea la soare și de alți factori de stres din mediu. Protecția împotriva soarelui cu spectru foarte larg ajută la prevenirea semnelor vizibile de îmbătrânire, cauzate de razele UVA, UVB, lumina vizibilă și IR-A. Formula sa inovatoare creează o peliculă de protecție împotriva poluării, iar un complex triplu anti-îmbătrânire reduce ridurile și stimulează fermitatea. Are o textură fluidă care se absoarbe rapid.

3. Ser anti-poluare antioxidant și regenerator ENDOCARE SER RADIANCE C FERULIC EDAFENCE. Ser anti-îmbătrânire intensiv care protejează pielea împotriva deteriorării cauzate de poluare și alți factori de stres din mediu. Tehnologia sa brevetată inovatoare EDAFENCE® combate eficient poluarea, în timp ce tehnologia SCA® Growth Factor crește fermitatea și elasticitatea pielii. Vitamina C și acidul ferulic au puternice efecte antioxidante și de luminozitate a pielii. Textură ușoară, absorbită rapid, neuleioasă.

4. Gel antiimperfecțiuni pentru îngrijirea pielii cu tendință acneică BIRETIX TRIACTIVE GEL. Gel proaspăt și delicat pentru ten cu tendință acneică. Pe lângă tehnologia inovatoare RetinSphere®, formula sa conține acid glicolic și acid salicilic, care realizează o activitate intensă de exfoliere și keratolitică, precum și BIOPEP-15, care reduce proliferarea microbiană.

5. Emulsie ultra depigmentantă NEORETIN DISCROM CONTROL. Formula combină tehnologiile de controlare a pigmentării și de retexturizare, pentru rezultate eficiente. Tehnologia RetinSphere®, cu o concentrație ridicată de retinoizi, asigură o reînnoire epidermică intensă și netezește pielea. Niacinamida și acidul tranexamic contribuie la blocarea formării petelor pigmentare. EDAFENCE® ajută la protejarea pielii împotriva poluării și a altor factori de stres de mediu.

(Toate produsele sunt testate sub control dermatologic, hipoalergenice și non-comedogenice.)

Pentru detalii intră pe pagina de Instagram @cantabrialabsromania.

Foto: PR.

Related Posts

O zi perfectă de vară cu Alexia Eram. #LOVETHESUN

Alexia Eram ne spune cum arată pentru ea o zi perfectă de vară și ce produse folosește pentru…

Rujul perfect pentru nuntă

Indiferent dacă ești mireasa sau ai statutul de invitată, dacă vrei să arăți senzațional în pozele de la…

Vara perfectă pentru noi

Vine vara, bine-mi pare! Nu știm alții cum sunt, dar noi iubim vara, pentru că ziua este lungă…

Safe Zone: sfaturile experților pentru îngrijirea părului, vara

Am apelat, din nou, la sfaturile stiliștilor, nutriționiștilor și dermatologilor pentru a ne asigura că vom avea un…

Sărbătorește viața!

Numărul 1 în Spania, Italia și Portugalia atunci când vine vorba de produsele dermatocosmetice pentru piele și păr,…

Ce preferă pielea ta: autobronzare sau albire?

Cum ai vrea să arate pielea ta? Mai luminoasă și fără pete pigmentare? Sau în nuanța caramelului, dar…

L’Oréal și UNESCO susțin femeile din domeniul cercetării prin lansarea unei noi ediții a programului de burse private L’Oréal – UNESCO „Pentru Femeile din Știință”

L’Oréal România și Comisia Națională a României pentru UNESCO continuă să sprijine și în acest an comunitatea științifică…

Protecție solară în fiecare zi

Radiaţiile UV reprezintă ameninţarea invizibilă de care te poţi proteja, cu încredere, aflând mai multe despre protecţia solară,…

Machiaj și îngrijire a pielii cu Cindy Bruna

Cu origini congoleze și italiene, modelul stabilit la Paris, Cindy Bruna, este una dintre vedetele a căror apariție…

Sharon Stone sau cum să arăți de 40 la 64 de ani

Frumusețea la 60+ ani înseamnă mai mult decât un corp cu proporții de invidiat și un ten fără…