Nu e mare filozofie să faci o femeie fericită de Crăciun! Tot ce trebuie să faci este să alegi un cadou care să aibă un miros divin, să îi fie alături în orice moment și să nu îi ceară de mâncare!

Ai foarte multe opțiuni din care poți alege dacă vrei să oferi cadou un parfum de Sărbători. Dar știi ce e mai mișto decât un parfum? Un set întreg! Așa că poți alege o ediție specială care conține mai multe parfumuri în varianta mini sau un parfum și o loțiune de corp sau un gel de duș, cu aceleași note.

Dacă știi exact ce își dorește femeia pentru care pregătești cadoul, setul care conține gama extinsă a parfumului preferat este alegerea ideală. De ce? Pentru că, în timp ce parfumul rezistă doar câteva ore pe o piele uscată (fenomen de care e vinovată vremea de afară, căldura și aerul uscat din casă, dar și tipul de piele), crema parfumată va rezista de dimineață până seara. Pur și simplu pentru că are o bază emolientă (grasă), care stă mai mult timp pe piele (în special în pliurile pielii, de aceea orice parfum pe aplică, mai ales, la încheieturi).

În schimb, dacă nu ești 100% convins sau convinsă că buchetul olfactiv ales este pe placul ei, seturile cu mai multe parfumuri în varianta mini sunt ideale! Așa va descoperi singură și alte parfumuri ale aceluiași brand și, cu puțin noroc, se va îndrăgosti de toate.

Set cadou parfum pentru femei Viktor & Rolf Flowerbomb, 284 lei

Set cadou parfum pentru femei Lolita Lempicka Sweet, 196 lei

Set cadou parfum pentru femei Cacharel Yes I Am Glorious, 225 lei

Set cadou parfum pentru femei Marc Jacobs Daisy, 250 lei

Set cadou parfum pentru femei Dolce & Gabbana Light Blue, 170 lei

Set cadou parfum pentru femei Bvlgari Omnia, 400 lei

Set cadou parfum pentru femei Mugler Angel, 500 lei

Set cadou parfum pentru femei Jean Paul Gaultier La Belle, 360 lei

Set cadou parfum pentru femei Miracle Lancome, 313 lei

Set cadou parfum pentru femei Carolina Herrera Very Good Girl, 430 lei

Foto: pexels, PR.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts