A List Magazine ∙ July 5, 2021 ∙ 4 min read

2021, un an în care avem așteptări mari de la noi, de la cei din jur, un an în care vacanțele sunt dorite mai mult ca niciodată. Și asta chiar dacă anul a început cu plecări în afara țării, în locuri exotice mai mult sau mai puțin îndepărtate de țara noastră. Niciodată o vacanță în plus nu strică.

Ne schimbăm obiceiurile, modul de viață, abordăm noi metode de relaxare și de petrecere a timpului liber. Iar toate acestea vin din dorința de a ne încânta, relaxa și bucura tot mai mult de viață. În acest context, mai ales de când clima e în continuă schimbare și stratul de ozon a suferit modificări, produsele de protecție solară devin indispensabile în orice sezon al anului. Grija pentru ten, pentru mâinile și brațele care sunt extrem de expuse la razele UVA și UVB, dar și pentru pielea de pe întreg corpul, implică alegerea unui SPF. Așadar, acest factor nu mai este o noțiune menționată doar atunci când mergem vara în vacanță.

„Da, atunci când spunem SPF, Eau Thermale Avène este incontensabil principalul brand de produse dermatocosmetice care apare în mintea românilor. Acest lucru ne este confirmat de atât de mult timp de cererea pe care o avem din partea consumatorilor. Dacă în anii trecuți aveam pe rafturile farmaciilor doar din iunie până în septembrie produse de protecție solară, acum acestea se găsesc în toate sezoanele. Bineînțeles, cu o cerere mai mică în perioada rece, dar indispensabilitatea a apărut și în rândul consumatorilor români, lucru care nu poate decât să ne încânte”, spune Diana Jora, brand manager MagnaPharm.

Tendința de a folosi produse dermatocosmetice de protecție solară cu SPF50+ vine și datorită rutinelor de îngrijre pe care tot mai multe femei le adoptă zilnic. O cremă SPF50+ cu pigmenți sau fără, cu ingrediente împotriva îmbătrânirii cutanate sau nu, folosită în fiecare dimineață înainte de a pleca de acasă și integrată corect în rutină, s-a dovedit a avea efecte benefice pe termen lung asupra tenului.

Iar promisiunea noastră ca brand principal de produse dermatocosmetice în România, Protejează viitorul!, se ramifică în mai multe direcții. În primul rând, atenția pe care o acordăm pielii noastre trebuie să fie la cel mai ridicat nivel pentru a evita orice pericol pe termen lung. Dincolo de protecția personală, este important să îi ajutăm și pe cei din jurul nostru să conștientizeze necesitatea utilizării produselor cu SPF50+, să evite expunerea la orele de vârf și să folosească echipamente suplimentare precum: șapcă, pălărie, ochelari de soare, haine adecvate etc. Mai mult decât atât, produsele de protecție solară Eau Thermale Avène sunt prietenoase cu mediul înconjurător. Pe lângă formulele bine gândite de producătorul Pierre Fabre în laboratoarele din Franța și ingredientele atent selecționate și analizate, compoziția cremelor nu afectează mediul înconjurător, apa mărilor și oceanelor, coralii sau alte viețuitoare marine.

„Cercetarea, inovația și tehnologiile avansate stau la baza dermatocosmeticelor Eau Thermale Avène. În acest sens, după 20 ani de analiză și implicare, anul acesta avem un produs nou pe piață, unic la nivel mondial, cu un filtru de protecție solară patentat Pierre Fabre, care ne protejează împotriva razelor UVA, UVB, dar și a luminii albastre. Susținut și de către Skin Cancer Foundation, acest nou produs poate folosit începând cu vârsta de 6 luni, are toleranță mare cutanată și oculară și reprezintă un nou standard în fotoprotecție” continuă Diana Jora, brand manager MagnaPharm.

Diana Jora, Brand Manager MagnaPharm

Produsele Eau Thermale Avènesunt distribuite exclusiv înRomânia de către MagnaPharm Marketing & Sales și suntdisponibile în farmaciile online și offline din toată țara. Se eliberează fără prescripție medicală, ind de cele mai multe ori recomandate de către medicii dermatologi și de către farmaciști.

Pentru mai mult detalii, vă invităm să ne urmăriți pe paginile de socializare:

@eauthermaleaveneromania FB – EauThermaleAveneRomania

(promo)

Related Posts

Rujul perfect pentru nuntă

Indiferent dacă ești mireasa sau ai statutul de invitată, dacă vrei să arăți senzațional în pozele de la…

Vara perfectă pentru noi

Vine vara, bine-mi pare! Nu știm alții cum sunt, dar noi iubim vara, pentru că ziua este lungă…

Safe Zone: sfaturile experților pentru îngrijirea părului, vara

Am apelat, din nou, la sfaturile stiliștilor, nutriționiștilor și dermatologilor pentru a ne asigura că vom avea un…

Sărbătorește viața!

Numărul 1 în Spania, Italia și Portugalia atunci când vine vorba de produsele dermatocosmetice pentru piele și păr,…

Ce preferă pielea ta: autobronzare sau albire?

Cum ai vrea să arate pielea ta? Mai luminoasă și fără pete pigmentare? Sau în nuanța caramelului, dar…

L’Oréal și UNESCO susțin femeile din domeniul cercetării prin lansarea unei noi ediții a programului de burse private L’Oréal – UNESCO „Pentru Femeile din Știință”

L’Oréal România și Comisia Națională a României pentru UNESCO continuă să sprijine și în acest an comunitatea științifică…

Protecție solară în fiecare zi

Radiaţiile UV reprezintă ameninţarea invizibilă de care te poţi proteja, cu încredere, aflând mai multe despre protecţia solară,…

Machiaj și îngrijire a pielii cu Cindy Bruna

Cu origini congoleze și italiene, modelul stabilit la Paris, Cindy Bruna, este una dintre vedetele a căror apariție…

Sharon Stone sau cum să arăți de 40 la 64 de ani

Frumusețea la 60+ ani înseamnă mai mult decât un corp cu proporții de invidiat și un ten fără…

Chef de mers la mare!

Cele 10 minute de expunere zilnică la lumina soarelui sunt recomandate și de medici, dincolo de asta ești…