Alina Burlacu ∙ June 25, 2021 ∙ 3 min read

Cu cât petreci mai mult timp afară, cu atât trebuie să fii mai conştientă de efectele soarelui asupra pielii. Noile ingrediente de ultima generaţie în protecţia solară, precum şi noile ambalaje Anthelios, te ajută să ai grijă de sănătatea şi frumuseţea ta, dar şi de Planetă.

În ultimii ani, industria cosmetică şi-a concentrat atenţia nu doar spre formule din ce în ce mai performante pentru o piele sănătoasă, ci a făcut paşi importanţi şi în ceea ce priveşte schimbarea ambalajelor cu variante sustenabile.

La Roche-Posay, marca nr. 1 recomandată de medicii dermatologi la nivel global, ofera soluţii dermatologice care schimbă vieţi, având în acelaşi timp grijă şi de planetă. Cu un puternic angajament privind mediul, La Roche-Posay este pionier în crearea ambalajelor sustenabile, lansând sub gama Anthelios primul ambalaj creat din carton certificat FSC, ce reduce utilizarea plasticului virgin cu 45%*. Noua generaţie de ambalaje participă la misiunea pe termen lung a brandului de a limita utilizarea plasticului virgin şi de a reduce cantitatea acestuia din ambalaje cu 70% până în 2025.

Un trio pentru o acţiune complexă

Noua Loţiune Hidratantă Anthelios Eco-Concious SPF 50+ oferă o formulă minimalistă care nu compromite protecţia prin integrarea noii tehnologii Netlock, alături de sistemul de filtre XL Protect şi de Glicerină. Tehnologia Netlock este un ingredient de ultimă generaţie în protecţia solară, ce permite o protecţie foarte ridicată, într-o textură invizibilă, non-grasă, ce nu migrează şi nu lasă urme albe. XL Protect este un amestec puternic de filtre UV şi anti-oxidanţi ce completează protecţia cu spectru larg UVA şi UVB, pentru a apăra pielea împotriva efectelor negative provocate de razele UV, infraroşii şi poluarea.

Protecţie foarte ridicată UVA

Recomandată de 60.000 de medici dermatologi la nivel global, gama de protecţie solară Anthelios are grijă, de ani de zile, de pielea sensibilă, oferindu-i: protecţie UVA extrem de ridicată, formule minimaliste, doar cu ingredientele esenţiale (non-comedogenice, testate sub supraveghere dermatologică şi pediatrică), texturi special concepute pentru a răspunde nevoilor tuturor tipurilor de piele. În plus, noua formulă a Loţiunii Hidratante Anthelios Eco Councious SPF 50+ respectă viaţa marină, un motiv în plus să o pui pe lista ta de preferinţe în această vară. Pentru că a avea grijă de pielea noastră înseamnă să avem grijă şi de planetă.

*În comparaţie cu tuburi de plastic similare

Opinia medicului

“În rolurile de medic dermatolog, dar și de consumator de produse de fotoprotecție, îmi doresc ca, alături de îndeplinirea rolului medical, acestea să îmi ofere la aplicare o senzație plăcută, de răsfăț și un aspect frumos al pielii, fără urme albe. Doar cercetarea științifică intensă și experiența în domeniu au facut posibilă împlinirea acestor dorințe, prin dezvoltarea tehnologiei Netlock. Vă puteți imagina produsul ca o țesătură invizibilă de microcapsule cu substanțe fotoprotectoare, care îmbracă suprafața pielii și o protejează de radiațiile solare. Imediat, pielea devine mai luminoasă, iar, la aplicarea zilnică, în timp, ne bucurăm de răsplata binemeritată: efectele anti-aging și anti-cancerigen!” – Dr. Mara Mihai, Medic Specialist Dermatovenerologie.

 

Foto: La Roche Posay

Related Posts

Vara îți afectează pielea. Află cum și în ce fel

Pe timp de vară, obiceiurile tale se schimbă: ieșirile sunt mai frecvente, petreci mai mult timp afară și…

Trendul care ți-ar putea salva părul

Salvatorul părului tău ar putea fi, în această vară, accesoriul statement al starurilor rock în anii 1980. Îți…

Cum să readuci la viață părul lipsit de vitalitate?

Ai părul uscat și lipsit de vitalitate din cauza expunerii excesive la soare fără protecție, vopsirii prea dese…

Prea cald pentru sport? Ce zici de stretching?

Vedete ca Hailee Steinfeld și Halle Berry s-au lăsat fotografiate, de multe ori, în poziții de stretching, iar…

7 greșeli frecvente care agravează arsurile solare

Uneori ne ia valul și uităm cât timp am stat afară, sub lumina intensă a soarelui, fără protecție…

Cum să tunzi, să colorezi și să coafezi părul creț

Deși tinde să fie gros și rigid, părul creț nu este deloc mai puternic decât părul drept, ba…

Evrika! Am descoperit rutina de beauty care te ajută să scapi de petele pigmentare și să ai un ten luminos

Vara este pentru mine un fel de inovație a Naturii, prin explozia ei de culori, simțuri, posibilități, iar…

Tipsuri pentru folosirea pudrelor bronzante

Păstrează pe piele acea atingere a soarelui intensă și luminoasă cu ajutorul pudrelor bronzante și a trucurilor makeup…

Schimbări de look: Charlize Theron, Selena Gomez, Léa Seydoux

Fie că au chef de o coafură de vară, de un refresh sau fac parte dintr-un scenariu în…

Skincare: cum să te răcorești într-o zi toridă

Te uiți la prognoza meteo și în jurul tău, dar tot nu îți vine să crezi: termometrele au…