Bianca Nuțu ∙ March 3, 2020 ∙ 2 min read

Dacă eşti femeie şi eşti interesată de machiaj, sunt absolut sigură că produsele semnate de Giorgio Armani figurează în topul preferinţelor tale. Aşadar, mă bucur să te anunţ că, de curând, la Băneasa Shopping City s-a deschis primul magazin Armani Beauty din Europa. Nu doar atât: această inaugurarea a unui nou magazin în care să-ți găsești produsele tale favorite celebrează 20 de ani de existență mondială Armani Beauty. “Cred că frumusețea vine din interior. Creațiile  mele nu sunt concepute să ascundă sau să transforme personalitatea unei femei. Ci sunt special concepute să pună și mai bine în valoare frumusețea acesteia, să o scoată la lumină”, spunea Giorgio Armani.

 

Așadar, ce motiv mai bun poți găsi să treci pragul magazinului decât cel de a-ți găsi produsele tale preferate? Iconicele fonduri de ten din gama Luminous Silk sau Power Fabric, gama de skincare haute couture Crema Nera, gama de make-up care se potrivește oricărui tip de ten (și de personalitate, dacă este să ținem cont de ce spune designerul Girogio Armani) sau parfumurile preţioase sunt un motiv numai bun să faci o vizită în primul magazin Armani Beauty din Europa.

Definiţia frumuseţii by Giorgio Armani

În 2020, brandul Giorgio Armani celebrează 20 de ani în slujba frumuseţii. 20 de ani în care feminitatea a fost definită ca fiind sinonimă cu autencitatea şi eleganţa. Cosmeticele cu texturi lejere, dar de lungă durată, şi cu formule inovatoare au ajutat femeile să îşi recapete încrederea în propria persoană. Aşa că era de aşteptat să fim teribil de încântate că vom găsi sub acelaşi acoperiş produsele care de-a lungul anilor, ne-au câştigat încrederea şi ne-au demonstrat că make-up-ul poate să fie natural, dar de efect. Light, dar rezistent.

Tried & Tested

The Armani Glow

Atingerea mătăsii pe piele. O senzaţie plăcută, confortabilă, greu de egalat, dar pe care fondurile de ten Luminous Silk Foundation ţi-o oferă la fiecare aplicare. În plus, crează un ten fără cusur, dar care arată super natural. Deloc încărcat şi fără efect de mască. Disponibil în 40 de nuanţe, Luminous Silk Foundation  face pielea atât de luminoasă încât nu ai mai nevoie de filtre de Instragram pentru a o edita în fotografii. Şi mai am o veste bună. Cu ocazia aniversării de 20 de ani, Armani Beauty lansează Luminous Silk Concealer, care se alătură fondului de ten ultra-premiat.

Lip Maestro

Lip Maestro este o gamă, care a fost lansată în 2012 şi care deschide un nou capitol în ceea ce priveşte machiajul buzelor. Aceasta a luat naştere când Linda Cantello, Make-Up Artist Internaţional Giorgio Armani a mixat pigmenţi puri cu un gel transparent. În 2020, există 40 de nuanţe, cu finish mat din care poţi alege. Şi neapărat încearcă  legendara nuanţă 400, the Armani Red.

Related Posts

Frumusețea prin ochii medicului Elena Martin

Cum arată frumusețea, dar și cele mai reușite intervenții estetice? Și cum arată viața unui medic-femeie, atunci când…

Summer Mood: 5 coafuri de festival și produsele de styling ale verii

În plin sezon de concerte, găsește aici inspirația pentru coafurile de festival cu care să experimentezi noi lookuri….

Summer Must Haves: 10 produse de protecție solară (chiar și pentru păr)

Poate că auzi destul de des, în sezonul cald, că este bine să aplici protecție solară pe piele….

Sofia Vergara, adepta intervențiilor estetice de orice fel

Sofia Vergara a vorbit recent despre operațiile estetice și despre tratamentele de înfrumusețare și a subliniat că e…

Shania Twain: „Nu mi-e frică de îmbătrânire!”

Cântăreața country-pop Shania Twain s-a îmbăcat cu trecerea anilor și la 58 de ani susține că nu îi…

HAIR TIPS: 9 soluții împotriva vârfurilor despicate

Despre problema vârfurilor despicate este întrebat fiecare hairstylist profesionist. Și, de cele mai multe ori, răspunsul cel mai…

Top 5 produse esențiale pentru vară

Vara, rutina ta de îngrijire trebuie să fie la fel de atent pregătită ca și bagajul pentru concediu….

Long Hair Trend: tunsoarea clepsidră

Părul lung are o singură regulă de urmat atunci când vine vara, și anume să fie eliberat de…

Cindy Crawford, secrete de frumusețe la 58 de ani

La 58 de ani, Cindy Crawford încă are atuurile unui model de succes și este una dintre puținele…

New look: Jessica Biel. Tunsoarea aleasă de actriță pentru această vară

Jessica Biel s-a pregătit de vară cu un look fresh. Actrița a renunțat la părul ei lung, ondulat,…