Alina Burlacu ∙ November 26, 2021 ∙ 2 min read

Ariana Grande intră în grupul select al celebrităților care și-au lansat propria linie de cosmetice, așa cum au făcut-o deja, cu succes, Rihanna, Selena Gomez și Lady Gaga. Prima colecție R.E.M. include o gamă întreagă de produse cosmetice: creion de ochi, farduri, iluminator, luciu și multe altele.

„Am decis să aleg numele R.E.M. pentru că simt că acea melodie cuprinde cu adevărat multe dintre părțile mele preferate ale vocii mele. Și, de asemenea, REM înseamnă mișcarea rapidă a ochilor: concentrarea pe vise și concentrarea asupra ochilor, iar ochii fiind un fel ca cel mai bun mod de a ne exprima – mai bine decât o putem face prin cuvinte, uneori.”, a explicat vedeta într-o întâlnire pe Zoom cu beauty editori, la începutul lunii noiembrie.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de r.e.m.beauty (@r.e.m.beauty)

Cântăreața a mărturisit că, în calitate de „o mare fană a lucrurilor ca SF, vintage, horror, spațiale”, și-a dorit ca ambalajul produselor ei să fie unic.

„Am vrut să mă asigur că totul arată ca o recuzită de la Star Trek sau Black Mirror sau ceva de genul ăsta, pentru că am vrut să o tratez ca pe o situație Apple, Tesla. Nu am vrut să arate ca un machiaj”.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de r.e.m.beauty (@r.e.m.beauty)

„Luciurile vin în nouă nuanțe, iar numele sunt un fel de nostalgice, ca în anii ’90. Era ca și cum aș fi ales lucruri care ne fac să ne simțim calzi și nostalgici, pentru că ne face fericiți.”

Chiar dacă lansarea pare peste noapte, lucrul la formulele și la texturile dorite durează de doi ani, timp în care vedeta a avut testerele în geantă sau chiar la vedere, incluse în propriul machiaj.

Pentru pleoape au fost lansate 21 de nuanțe de fard de pleoape lichid, cu pigmenți intenși și cremoase, ușor de aplicat cu degetul. Creioanele de ochi vin și ele în numeroase nuanțe, printre care nuanța de alb clar pentru un machiaj modern al ochilor. Există două mascara: pentru volum și unul pentru alungire. Gene false: Eternally Meowing și Grow n Show, dar și linerul At the Borderline Eyeliner în Midnight Black, despre care vedeta susține că este super-precis. De neplistit, 10 iluminatoare Interstellar.

Foto: Hepta, Instagram.

Related Posts

Rujul perfect pentru nuntă

Indiferent dacă ești mireasa sau ai statutul de invitată, dacă vrei să arăți senzațional în pozele de la…

Vara perfectă pentru noi

Vine vara, bine-mi pare! Nu știm alții cum sunt, dar noi iubim vara, pentru că ziua este lungă…

Safe Zone: sfaturile experților pentru îngrijirea părului, vara

Am apelat, din nou, la sfaturile stiliștilor, nutriționiștilor și dermatologilor pentru a ne asigura că vom avea un…

Sărbătorește viața!

Numărul 1 în Spania, Italia și Portugalia atunci când vine vorba de produsele dermatocosmetice pentru piele și păr,…

Ce preferă pielea ta: autobronzare sau albire?

Cum ai vrea să arate pielea ta? Mai luminoasă și fără pete pigmentare? Sau în nuanța caramelului, dar…

L’Oréal și UNESCO susțin femeile din domeniul cercetării prin lansarea unei noi ediții a programului de burse private L’Oréal – UNESCO „Pentru Femeile din Știință”

L’Oréal România și Comisia Națională a României pentru UNESCO continuă să sprijine și în acest an comunitatea științifică…

Protecție solară în fiecare zi

Radiaţiile UV reprezintă ameninţarea invizibilă de care te poţi proteja, cu încredere, aflând mai multe despre protecţia solară,…

Machiaj și îngrijire a pielii cu Cindy Bruna

Cu origini congoleze și italiene, modelul stabilit la Paris, Cindy Bruna, este una dintre vedetele a căror apariție…

Sharon Stone sau cum să arăți de 40 la 64 de ani

Frumusețea la 60+ ani înseamnă mai mult decât un corp cu proporții de invidiat și un ten fără…

Chef de mers la mare!

Cele 10 minute de expunere zilnică la lumina soarelui sunt recomandate și de medici, dincolo de asta ești…