Ariana Grande intră în grupul select al celebrităților care și-au lansat propria linie de cosmetice, așa cum au făcut-o deja, cu succes, Rihanna, Selena Gomez și Lady Gaga. Prima colecție R.E.M. include o gamă întreagă de produse cosmetice: creion de ochi, farduri, iluminator, luciu și multe altele.

„Am decis să aleg numele R.E.M. pentru că simt că acea melodie cuprinde cu adevărat multe dintre părțile mele preferate ale vocii mele. Și, de asemenea, REM înseamnă mișcarea rapidă a ochilor: concentrarea pe vise și concentrarea asupra ochilor, iar ochii fiind un fel ca cel mai bun mod de a ne exprima – mai bine decât o putem face prin cuvinte, uneori.”, a explicat vedeta într-o întâlnire pe Zoom cu beauty editori, la începutul lunii noiembrie.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de r.e.m.beauty (@r.e.m.beauty)

Cântăreața a mărturisit că, în calitate de „o mare fană a lucrurilor ca SF, vintage, horror, spațiale”, și-a dorit ca ambalajul produselor ei să fie unic.

„Am vrut să mă asigur că totul arată ca o recuzită de la Star Trek sau Black Mirror sau ceva de genul ăsta, pentru că am vrut să o tratez ca pe o situație Apple, Tesla. Nu am vrut să arate ca un machiaj”.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de r.e.m.beauty (@r.e.m.beauty)

„Luciurile vin în nouă nuanțe, iar numele sunt un fel de nostalgice, ca în anii ’90. Era ca și cum aș fi ales lucruri care ne fac să ne simțim calzi și nostalgici, pentru că ne face fericiți.”

Chiar dacă lansarea pare peste noapte, lucrul la formulele și la texturile dorite durează de doi ani, timp în care vedeta a avut testerele în geantă sau chiar la vedere, incluse în propriul machiaj.

Pentru pleoape au fost lansate 21 de nuanțe de fard de pleoape lichid, cu pigmenți intenși și cremoase, ușor de aplicat cu degetul. Creioanele de ochi vin și ele în numeroase nuanțe, printre care nuanța de alb clar pentru un machiaj modern al ochilor. Există două mascara: pentru volum și unul pentru alungire. Gene false: Eternally Meowing și Grow n Show, dar și linerul At the Borderline Eyeliner în Midnight Black, despre care vedeta susține că este super-precis. De neplistit, 10 iluminatoare Interstellar.

Foto: Hepta, Instagram.

Related Posts