Alina Burlacu ∙ May 2, 2023 ∙ 5 min read

Și un motan! Gala Met din acest an a adus în atenția noastră lookuri inspirate de creatorul de modă Karl Lagerfeld, pe care mulți dintre invitați au ales să îl omagieze cu ținute în nonculorile alb și negru, iar alegerea lor a lăsat loc pentru machiaj, coafuri și accesorii capilare de o eleganță clasică, demnă de covorul roșu.

Penelope Cruz a mizat pe nuanțele naturale de cafeniu pentru pleoape și de nude pentru buze. Pomeții strălucitori și voalul transparent, decorat cu detalii strălucitoare au completat un look bride-like.

Pentru Kim Kardashian, lookul a fost inspirat de anii 90. Nuanțele de cafeniu și cappuccino, conturul închis al buzelor, alături de un blush roz care a dat un plus de prospețime, dar și cocul răsucit, prins în creștetul capului, cu șuvițe libere au fost detaliile care au atras atenția asupra celebrității cunoscute pentru ținutele sale extravagante.

Smoky eyes și glossy lips, dar și multe accente de lumină au fost completate de voaleta neagră la Jennifer Lopez.

Un look mat în care accentul de culoare a fost dat de un machiaj smoky eyes, în nuanțe de argintiu și albastru, asortate ținutei și accesoriului capilar – clasica bentiță lată, colorată – am văzut la Emma Chamberlain.

Ashley Graham a mizat pe un look retro, cu breton wet & curly în stilul anilor 1920, dar și pe nuanțe fresh de roz pentru buze și pomeți.

Impecabilul machiaj cat eye a pus în valoare ținuta Vanessei Hudgens.

Un look catwalk-like: Rachel Brosnahan și-a făcut apariția cu un machiaj mat și smoky eyes în nuanțe cafenii. Forma naturală a buzelor a fost focusul principal, pentru care a fost ales o nuanță fructată.

O apariție extravagantă, Ice Spice a combinat un machiaj auriu cu tonuri de cărămiziu în păr și pe buze. Nuanța de roz pentru unghiile extrem de lungi fac parte, totuși, din altă poveste.

Cu fundițe albe și o bentiță ce amintește de personaje din romanul Departe de lumea dezlănțuită, Alexa Chung a mizat pe puterea de sugestie a nuanțelor de roz rece aplicate pe buze și pomeți pentru un innocent look.

Albul ținutei și al unghiilor, dar și accentele de alb strălucitor din colțurile interne al ochilor, de pe pleoape și arcade aveau nevoie de o culoare puternică: un roșu aprins pentru buzele Rihannei.

Și un motan! Iubirea pentru Choupette, pisica persana a designerului Karl Lagerfeld, a fost pusă în scenă de Jared Leto. Artistul a îmbrăcat un costum blănos, iar, de sub capul pufoșeniei, am putut observa același omagiu în machiajul ochilor realizat cu nuanțe de albastru și argintiu, cat-like.  

Foto: Hepta.

Related Posts

Milla Jovovich a dat școala copiilor pe Veneția

Celebrul model și actriță Milla Jovovich a înlocuit prima zi de școală a copiilor cu o vacanță la…

Filmul lui Beyoncé: 6-7 milioane de dolari, doar în prima zi de presales

Filmul turneului Renaissance, susținut de Beyoncé, are deja estimări pentru presales care depășesc 6 milioane de dolari. Iar…

Inamicii tinereții. Cum îi putem combate

Îmbătrânirea este procesul natural, continuu și gradual de schimbare în organism, adică setul de multiple schimbări care apar…

Dramatica poveste de viață a lui Michele Morrone, vedeta din 365 Days

Michele Morrone, actorul care a frânt inimile celor care au urmărit drama erotică 365 Days de pe Netflix,…

Doctorul din Social Media

La 36 de ani, Alexandra Mircea este cel mai urmărit medic dentist român din social media. Clipurile video…

Actrița Anya Taylor-Joy, mireasă la Veneția

Actrița Anya Taylor-Joy (27 de ani) s-a căsătorit zilele acestea la Veneția cu logodnicul ei, muzicianul Malcolm MacRae…

Dezvăluirile intime ale lui David Beckham, într-un documentar pe Netflix

Cele mai intime amănunte din viața fostului fotbalist britanic David Beckham (48 de ani) vor fi dezvăluite într-un…

Interviu Hernan Fígoli:  „Eleganță, feminitate și strălucire, elementele-cheie ale parfumului Far Away Beyond the Moon”

Invitată la lansarea parfumului Far Away Beyond The Moon, influencerul Alexia Eram a stat de vorbă cu Hernan…

Mădălina Ghenea, apariție strălucitoare la Scala din Milano

Mădălina Ghenea a avut o apariție marcantă la Teatrul Scala din Milano, la gala CNMI Sustainable Fashion Awards…

Jonathan Dufour, tânărul parfumier care a cucerit-o pe Catherine Deneuve, a lansat un parfum în România

Jonathan Dufour a sosit în România pentru lansarea oficială a Spiritum Paris la Beautik Haute Parfumerie. După ce…