Alina Burlacu ∙ August 20, 2021 ∙ 2 min read

Unghii sănătoase, rezistente, curățate și îngrijite? Acesta e primul pas spre o manichiură frumoasă. Atunci când adaugi și culoarea preferată, manichiura devine un accesoriu fashion. Trebuie doar să descoperi ce tehnică ți se potrivește mai bine: clasică, cu gel sau manichiură cu acril? Află care sunt diferențele și avantajele ca să știi ce să alegi.

Manichiura clasică

Dacă vrei să schimbi des culorea și să o adaptezi ținutelor sau pur și simplu nu îți place să se vadă patul unghiei, la o săptămână de la aplicarea lacului, atunci o manichiură clasică este mai potrivită pentru tine. Se îndepărtează cu orice dizolvant, cu acetonă sau fără acetonă și îmbogățit cu vitamine, pentru o protecție mai bună a unghiei.

  • Lac de unghii Shine Smart Oxford Miss Sporty

  • Lac de unghii 1 Seconde Rose du satin Bourjois

  • Lac de unghii Gritty Red Melkior

  • OPI Strawberry Waves Forever

Manichiura cu gel

Dacă nu îți dorești unghii lungi , dar vrei o culoare care să reziste, manichiura cu gel este cea potrivită pentru tine. Această manichiură te ajută și la capitolul strălucire, dar și atunci când ești mereu grăbită. De ce? Pentru că nu trebuie să aștepți ca oja să se usuce.

Manichiura cu gel rezistă până la trei săptămâni și se aplică în trei pași: primul strat de bază, care oferă durabilitate, al doilea strat este cel de culoare, iar ultimul este un top coat pentru sigilarea culorii. După fiecare pas, unghia trebuie să stea 30 de secunde în lampa cu lumină LED.

Manichiura cu gel se îndepărtează cu ajutorul unor produse speciale sau chiar cu acetona, prin tehnica de înmuiere. De asemenea, poate fi îndepărtată și acasă și se adresează persoanelor care își doresc un efect creativ, care iubesc să se exprime prin artă și vor o culoare rezistentă și de lungă durată.

  •  Melkior Ojă Semipermanentă Everlasting

Manichiură cu acril

”Dacă te numeri printre iubitoarele de unghii lungi, află că manichiura cu acril este cea mai potrivită pentru tine. În primul rând, aceasta rezistă între două și trei săptămâni și se poate adapta reșterii unghiei naturale. Vârful sau forma unghiei pot fi aplicate pe unghia naturală, folosind un adeziv realizat dintr-un amestec de pudră și lichid. În privința îndepărtării manichiurii cu acril, specialistul folosește o tehnică de înmuiere a unghiei, deloc dăunătoare”, explică Diana Marandiuc, OPI Education Manager.

Manichiura cu acril se potrivește perfect persoanelor care doresc să aibă o manichiură de durată și unghii cât mai lungi, dar și celor care visează la forme greu de obținut din unghia naturală, precum stiletto sau balerina.

Foto: PR.

Related Posts

Rujul perfect pentru nuntă

Indiferent dacă ești mireasa sau ai statutul de invitată, dacă vrei să arăți senzațional în pozele de la…

Vara perfectă pentru noi

Vine vara, bine-mi pare! Nu știm alții cum sunt, dar noi iubim vara, pentru că ziua este lungă…

Safe Zone: sfaturile experților pentru îngrijirea părului, vara

Am apelat, din nou, la sfaturile stiliștilor, nutriționiștilor și dermatologilor pentru a ne asigura că vom avea un…

Sărbătorește viața!

Numărul 1 în Spania, Italia și Portugalia atunci când vine vorba de produsele dermatocosmetice pentru piele și păr,…

Ce preferă pielea ta: autobronzare sau albire?

Cum ai vrea să arate pielea ta? Mai luminoasă și fără pete pigmentare? Sau în nuanța caramelului, dar…

L’Oréal și UNESCO susțin femeile din domeniul cercetării prin lansarea unei noi ediții a programului de burse private L’Oréal – UNESCO „Pentru Femeile din Știință”

L’Oréal România și Comisia Națională a României pentru UNESCO continuă să sprijine și în acest an comunitatea științifică…

Protecție solară în fiecare zi

Radiaţiile UV reprezintă ameninţarea invizibilă de care te poţi proteja, cu încredere, aflând mai multe despre protecţia solară,…

Machiaj și îngrijire a pielii cu Cindy Bruna

Cu origini congoleze și italiene, modelul stabilit la Paris, Cindy Bruna, este una dintre vedetele a căror apariție…

Sharon Stone sau cum să arăți de 40 la 64 de ani

Frumusețea la 60+ ani înseamnă mai mult decât un corp cu proporții de invidiat și un ten fără…

Chef de mers la mare!

Cele 10 minute de expunere zilnică la lumina soarelui sunt recomandate și de medici, dincolo de asta ești…