A List Magazine ∙ December 13, 2021 ∙ 2 min read

Se apropie sfârșitul de an iar noi, femeile, pe lângă ținute și coafură, trebuie să acordăm o foarte mare atenție machiajului. Iată câteva sfaturi utile de la Iuliana Balind, Make-up Artist.

Suntem aproape de sfârșit iar noi, femeile, pe lângă ținute și coafură, trebuie să acordăm o foarte mare atenție machiajului. Iată câteva sfaturi utile de la Iuliana Balind, Make-up Artist.

Ca la fiecare Revelion, aproape indiferent de trenduri, din punctul meu de vedere aș spune că machiajul trebuie să fie SPECTACULOS. Să nu uităm că machiajul, mai ales la o zi atât de așteptată, ne permite să fim altfel decât suntem în restul anului așadar, putem aborda diferit stilul pe care îl vom purta în seara de Revelion. Desigur, este important să ținem cont de locul unde ne petrecem ultima zi din an, astfel dacă mergem la un restaurant și vom purta o rochie elegantă ori strălucitoare, putem fără probleme să asortam un machiaj ușor mai extravagant, cu accente strălucitoare, buze care să iasă în evidență și accesorii elegante.

Dacă nu vrei să dai greș cu machiajul, poți opta să porți un smokey eyes, nu se demodează niciodată și se potrivește aproape oricărei femei, tip de pleoapă sau ochi, în funcție de culorile alese. De altfel și machiajul fetei poate fi mai încărcat decât în alte situații, însă este musai să fie îngrijit și hidratat, mai ales că este iarna iar pielea necesită o atenție mai sporită.

Buzele, de asemenea și ele au nevoie de hidratare înainte de a aplica spre exemplu un ruj roșu, ține cont că rujul roșu poate scoate în evidentă orice asimetrie sau imperfecțiune, așadar trebuie să ai mare grijă cum îl aplici și cum îl porți.

Pigmenții cosmetici strălucitori sunt vedetele acestui an, așa că nu ezita să îi aplici pe pleoape în orice nuanțe îți plac. Se poartă culorile în general, tot anul s-au purtat, însă glitterul este cel mai indicat în a fi purtat în noapte dintre ani.

Poți opta pentru machiaje grafice și colorate în nuanțe puternice de albastru, mov chiar verde. Am să îți las mai jos câteva exemple de machiaje pe care să le porți în noaptea dintre ani, fără să dai greș., incheie makeup artistul.

Related Posts

FRANCIZA THAIco SPA – un business de succes

THAIco SPA, lider al pieței serviciilor SPA de lux din România revoluționează prin intermediul programului Wellbeing at Work,…

Tried & tested: epilarea definitivă la Beauty Connection

Fie că ai încercat deja diverse metode de epilare, fie că ești abia la început de drum, ce…

Lecție de automachiaj cu Tania Cozma, la A List

Azi a fost zi de răsfăț la A List și asta pentru că ne-am bucurat de o sesiune…

Vin Sărbătorile! Ce manichiură alegem?

Manichiurile creative vor aduce întotdeauna un plus de bucurie, mai ales în sezonul rece. Ești cu gândul la…

Beyoncé, o spectaculoasă Barbie blondă în rochie Versace

Beyoncé a apărut la avanpremiera americană a filmului Renaissance: A Film by Beyoncé cu un look spectaculos. La…

Descoperă universul produselor de înfrumusețare Marionnaud și bucură-te de cashback automat prin Mastercard Premium Collection!

Frumusețea are o putere cu adevărat extraordinară, și anume aceea de a transmite o bucurie profundă. Acesta este…

Taylor Swift, inspirație pentru un machiaj de party

Rujul roșu și linerul sunt de nelipsit din trusa de machiaj a superstarului country-pop Taylor Swift sau cel…

Crazy Christmas cu Magnapharm & Farmacia Tei: zeci de cadouri de Crăciun pentru familia ta

Descoperă zeci de produse incredibile pentru îngrijire și răsfăț, pregătite de MagnaPharm în parteneriat cu Farmacia Tei, pentru…

Lumânarea parfumată Sana Candles & A List: Editor`s Essence

Azi îți facem cunoștință cu Ruxandra Sana, creatoarea brandului Sana Candles, una dintre mințile creative invitate de A…

Noua destinație Ensana Hotels, locul în care te poți bucura de SPA și de mare, chiar și în sezonul rece

Am stat 2 nopți și aproape 2 zile în noua destinație Ensana Hotels, Aquahouse Hotel & Spa din…