A List Magazine ∙ December 13, 2021 ∙ 2 min read

Se apropie sfârșitul de an iar noi, femeile, pe lângă ținute și coafură, trebuie să acordăm o foarte mare atenție machiajului. Iată câteva sfaturi utile de la Iuliana Balind, Make-up Artist.

Suntem aproape de sfârșit iar noi, femeile, pe lângă ținute și coafură, trebuie să acordăm o foarte mare atenție machiajului. Iată câteva sfaturi utile de la Iuliana Balind, Make-up Artist.

Ca la fiecare Revelion, aproape indiferent de trenduri, din punctul meu de vedere aș spune că machiajul trebuie să fie SPECTACULOS. Să nu uităm că machiajul, mai ales la o zi atât de așteptată, ne permite să fim altfel decât suntem în restul anului așadar, putem aborda diferit stilul pe care îl vom purta în seara de Revelion. Desigur, este important să ținem cont de locul unde ne petrecem ultima zi din an, astfel dacă mergem la un restaurant și vom purta o rochie elegantă ori strălucitoare, putem fără probleme să asortam un machiaj ușor mai extravagant, cu accente strălucitoare, buze care să iasă în evidență și accesorii elegante.

Dacă nu vrei să dai greș cu machiajul, poți opta să porți un smokey eyes, nu se demodează niciodată și se potrivește aproape oricărei femei, tip de pleoapă sau ochi, în funcție de culorile alese. De altfel și machiajul fetei poate fi mai încărcat decât în alte situații, însă este musai să fie îngrijit și hidratat, mai ales că este iarna iar pielea necesită o atenție mai sporită.

Buzele, de asemenea și ele au nevoie de hidratare înainte de a aplica spre exemplu un ruj roșu, ține cont că rujul roșu poate scoate în evidentă orice asimetrie sau imperfecțiune, așadar trebuie să ai mare grijă cum îl aplici și cum îl porți.

Pigmenții cosmetici strălucitori sunt vedetele acestui an, așa că nu ezita să îi aplici pe pleoape în orice nuanțe îți plac. Se poartă culorile în general, tot anul s-au purtat, însă glitterul este cel mai indicat în a fi purtat în noapte dintre ani.

Poți opta pentru machiaje grafice și colorate în nuanțe puternice de albastru, mov chiar verde. Am să îți las mai jos câteva exemple de machiaje pe care să le porți în noaptea dintre ani, fără să dai greș., incheie makeup artistul.

Related Posts

S-a lansat Beauty Trends Calendar 2023

Adrian Perjovschi, hair-stylist de top, împreună cu echipa sa de experți anunță, ca în fiecare septembrie, trendurile pentru…

Cate Blanchett: 3 secrete ale tenului luminos

Cate Blanchett strălucește la fiecare apariție pe covorul roșu. Iar asta ne-a făcut curioase în legătură cu secretele…

Pleasing, Harry Styles și Marco Ribeiro, la Săptămâna Modei de la Paris

Pleasing, brandul de frumusețe creat de Harry Styles, a lansat primele produse de machiaj, în colaborare cu designerul…

Soluții pentru îngrijirea pielii sensibile

Confortul urban implică un risc pe care e posibil să îl fi ignorat până acum: poluarea din case,…

6 terapii pentru joburi sedentare

Persoanele care au joburi sedentare sau care stau prea mult în picioare și au prea puține momente de…

5 motive să aplici baza pentru manichiură

Culoarea este importantă, dar primul strat, cel de bază, este absolut necesar dacă vrei o manichiură rezistentă și…

Echilibru în îngrijirea pielii: 12 produse esențiale

Înconjurate de tentații sau aglomerate de prea multe sarcini de îndeplinit, reușim, cu greu, să menținem un echilibru…

Pe plajele internaționale: to bronze or NOT to bronze?

Chiar dacă la noi vara s-a sfârșit, plajele internaționale ne așteaptă. Cu atât de multă libertate de mișcare…

Păr frumos, încredere deplină

Felul în care arată podoaba noastră capilară influențează profund modul în care ne percepem, indiferent de vârstă. Există…

Grooming time: 10  produse pentru îngrijirea masculină

Grooming time? Rezistă eroic în zilele de muncă și energizează-te cu cele mai eficiente cosmetice pentru îngrijirea cotidiană….