Ten de porțelan, păr blond și tușe de roșu pe buze, ce alcătuiesc o frumusețe clasică, acestea sunt atuurile celebrei Kirsten Dunst. Dar care sunt secretele ei de beauty, dincolo de machiajul de pe covorul roșu?

La aproape 40 de ani, Kirsten Dunst păstrează șarmul natural și reușește să fie o prezență extrem de activă și de versatilă în producțiile de top hollywoodiene.

De altfel, conform publicației LA Times, Kirsten Dunst face parte din ceea ce se consideră lista scurtă a nominalizaților Premiilor Oscar din acest an, actrița făcând parte din distribuția marelui favorit al ediției, ”The Power of the Dog”, regizat de Jane Campion.

Cu o lungă carieră în urmă, dar și cu perspective la fel de bune în viitor, Kirsten Dunst este una dintre vedetele care au rămas fidele unui look natural, unei frumuseți naturale, clasice.

Vedeta a vorbit în mai multe rânduri despre regimul ei de frumusețe și despre preferințele ei pentru produsele de îngrijire și înfrumusețare organice și naturale.

Tenul foarte deschis, în trend odată cu influențele tot mai puternice ale k-beauty, a diferențiat-o pe actrița americană, cu origini germane, de alte camarade ale generației ei. Însă, chiar sensibilitatea pielii foarte albe a ținut-o departe de soare și, acum, îi oferă un aer foarte fresh, luminos.

Despre rutina ei de îngrijire zilnică, Kirsten s-a declarat o fană a pașilor corecți: demachiere seara și hidratare, dimineața și seara, multe dintre secretele frumuseții ei fiind învățate și aplicate grație mamei actriței.

“Îmi curăț tenul doar noaptea și folosesc cremă hidratantă atât seara, cât și dimineața. Folosesc Dove Beauty Cream Bar și Eucerin Aquaphor Soothing Skin Balm. Îmi plac și uleiurile de corp Dr Hauschka”, a declarat actrița într-un interviu pentru Hello Magazine.

În ceea ce privește machiajul, alegerile sunt adaptate nuanțelor de blond: „Mascara în nuanța cafeniu de la Shu Uemura – este o nuanță de roșcat-cafeniu atât de frumos pentru ochii albaștri – și îmi plac fardurile Stila pentru pomeți, șervețelele de tip blotter Clean & Clear și un primer Shu Uemura. Serge Lutens este rujul preferat, mi-am cumpărat unul cu adevărat roz-aprins. Este cel mai frumos ruj, atât de cremos și de bun.”

Pe măsură ce se apropie de un nou deceniu de viață, preferințele celebrității Kirsten Dunst în materie de ruj au migrat spre nuanțe nude sau spre roșu clasic, însă machiajul ochilor este la fel de discret și natural.

Foto: Hepta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts