Alina Burlacu ∙ November 11, 2022 ∙ 2 min read

Cântăreața Katy Perry a reușit să obțină rezultate foarte bune pentru aspectul tenului, atât în zona ochilor, afectată de aspectul inflamat dat de pungile de sub ochi, cât și pe pielea afectată de acnee.

Ca majoritatea dintre noi, Katy Perry a trecut printr-o perioadă lungă de testări până să găsească variantele de tratament care să i se potrivească, apoi, ca o mănușă, pungilor și acneei. Desigur, vorbim de soluții diferite, pentru probleme diferite.

Create de stres, de oboseală, de o afecțiune internă sau, pur și simplu, moștenite genetic, pungile de sub ochi afectează destul de frecvent aspectul fresh al chipului, chiar și la 20 sau 30 de ani. Cu această problemă s-a confruntat și Katy Perry care a mărturist, într-un interviu acordat Refinery29, care este secretul de frumusețe care a scăpat-o de pungile problematice de sub ochi: filerele. Procedura constă de fapt în umplerea și netezirea zonei de sub ochi folosind injecții cu acid hialuronic. Soluție este nechirurgicală, temporară, repetabilă și, desigur, necesită specialiști excelenți pentru această zonă foarte delicată. „Nu am avut nicio operație estetică, doar am folosit tratamente laser pentru piele și injecții sub ochi, pe care le recomand oricui caută o soluție la pungile de sub ochi”, a mărturisit artista.

O altă provocare pentru Katy Perry a fost, în adolescență și chiar la 20 de ani, lupta cu coșurile. „Pielea afectată de acnee m-a făcut cu adevărat să vreau să mă ascund. Obișnuiam să port machiaj chiar și în pat sau rămâneam acolo dacă aveam o erupție puternică”, a dezvăluit Katy.

„Când aveam 23 de ani, aveam pielea foarte afectată – cred că a fost de vină stresul și toată atenția și agitația”, a spus ea pentru Refinery 29. „Cheltuisem mii și mii de dolari pe dermatologi și lasere, iar apoi am început să folosesc [Proactiv] și îl folosesc și astăzi.”, a completat cântăreața. În special exfoliantul și tonerul gamei.

În plus, a ascultat de sfatul make-up artistului Madonnei și se pare că și acest truc a ajuta-o. Katy Perry a completat rutina de îngrijire cu uleiul hidratant din sâmburi de struguri și uleiul pentru curățarea tenului Shu Uemura, pentru a îndepărta machiajul. „Mi-a fost o frică de uleiuri”, a comentat Katy, „dar make-up artistul Madonnei mi-a arătat și a spus: „Madonna face asta”, iar eu am spus: „Bine, o să încerc!”.

Foto: Hepta.

Related Posts

Noutățile verii: parfumuri de purtat în serile toride

Dacă pentru plajă cel mai bine este să uiți de parfum și să folosești SPF-urile, pentru serile calde,…

Scarlett Johansson împărtășește rutina ei de beauty și de îngrijire

Scarlett Johansson (38 de ani) a împărtășit rutina ei de beauty și de îngrijire, care cuprinde somn, masaj…

House of Wella, Celebration Gala – 30 de ani în România

Pe 30 mai, Wella Professionals România a fost gazda unui show de lumină, culoare și hairstyling spectaculos, prezentând…

7 ingrediente care îți pot distruge pielea, în timpul verii

Există un motiv foarte bun pentru care trebuie să îți schimbi un pic rutina îngrijirii, în timpul verii:…

7 parfumuri provocatoare, care sparg orice tabu

Parfumul nu înseamnă numai note de patchouli, vanilie, trandafir și iasomie. Există și latura conceptuală a parfumeriei, care…

Timothée Chalamet, noul ambasador Chanel

Actorul Timothée Chalamet este noua imagine Bleu de Chanel. Actorul franco-american în vârstă de 27 de ani a…

Corectarea micilor imperfecțiuni. 4 tratamente noi de încercat acum

Să te simți mai bine tu cu tine, la orice vârstă, este cea mai bună idee din acest…

Știai că tenul gras îmbătrânește mai greu? Și nu este singurul avantaj!

Există și câteva dezavantaje, atunci când ai tenul gras, mai ales dacă rutina de îngrijire nu este una…

Obiceiurile proaste care îți distrug pielea. Toți le avem. Cum scăpăm de ele?

Orice rutină de îngrijire a pielii poate include obiceiuri rele pe care le repetăm (uneori) fără să ne…

Honey skin: ce anume din produsele apicole transformă radical pielea

Persoanele care folosesc pe termen lung produsele obținute cu bunăvoința albinelor susțin că observă transformări vizibile ale calității…