Alina Burlacu ∙ November 11, 2022 ∙ 2 min read

Cântăreața Katy Perry a reușit să obțină rezultate foarte bune pentru aspectul tenului, atât în zona ochilor, afectată de aspectul inflamat dat de pungile de sub ochi, cât și pe pielea afectată de acnee.

Ca majoritatea dintre noi, Katy Perry a trecut printr-o perioadă lungă de testări până să găsească variantele de tratament care să i se potrivească, apoi, ca o mănușă, pungilor și acneei. Desigur, vorbim de soluții diferite, pentru probleme diferite.

Create de stres, de oboseală, de o afecțiune internă sau, pur și simplu, moștenite genetic, pungile de sub ochi afectează destul de frecvent aspectul fresh al chipului, chiar și la 20 sau 30 de ani. Cu această problemă s-a confruntat și Katy Perry care a mărturist, într-un interviu acordat Refinery29, care este secretul de frumusețe care a scăpat-o de pungile problematice de sub ochi: filerele. Procedura constă de fapt în umplerea și netezirea zonei de sub ochi folosind injecții cu acid hialuronic. Soluție este nechirurgicală, temporară, repetabilă și, desigur, necesită specialiști excelenți pentru această zonă foarte delicată. „Nu am avut nicio operație estetică, doar am folosit tratamente laser pentru piele și injecții sub ochi, pe care le recomand oricui caută o soluție la pungile de sub ochi”, a mărturisit artista.

O altă provocare pentru Katy Perry a fost, în adolescență și chiar la 20 de ani, lupta cu coșurile. „Pielea afectată de acnee m-a făcut cu adevărat să vreau să mă ascund. Obișnuiam să port machiaj chiar și în pat sau rămâneam acolo dacă aveam o erupție puternică”, a dezvăluit Katy.

„Când aveam 23 de ani, aveam pielea foarte afectată – cred că a fost de vină stresul și toată atenția și agitația”, a spus ea pentru Refinery 29. „Cheltuisem mii și mii de dolari pe dermatologi și lasere, iar apoi am început să folosesc [Proactiv] și îl folosesc și astăzi.”, a completat cântăreața. În special exfoliantul și tonerul gamei.

În plus, a ascultat de sfatul make-up artistului Madonnei și se pare că și acest truc a ajuta-o. Katy Perry a completat rutina de îngrijire cu uleiul hidratant din sâmburi de struguri și uleiul pentru curățarea tenului Shu Uemura, pentru a îndepărta machiajul. „Mi-a fost o frică de uleiuri”, a comentat Katy, „dar make-up artistul Madonnei mi-a arătat și a spus: „Madonna face asta”, iar eu am spus: „Bine, o să încerc!”.

Foto: Hepta.

Related Posts

Viva Magenta, Viva 2023!

Viva Magenta este culoarea anului 2023: „o culoare exuberantă care promovează optimismul și bucuria”. Institutul Pantone a anunțat…

12 idei de cadouri de Moș Nicolae

Vrei să adaugi un pic din magia Sărbătorilor și în cadoul de Moș Nicolae? Te ajut cu 12…

Top 5 parfumuri pentru sezonul rece

Pentru că sezonul rece impune alte prezențe olfactive, am făcut un top 5 al parfumurilor cel mai recent…

Cosmetice coreene cu vitamina C pentru îngrijirea tenului, extrasă din cătină

Hai să îți spun o informație foarte interesantă: cătina are cu 200% mai multă Vitamina C față de…

Beauty News: Gen Z, retinol și age diversity

Cum se adaptează brandurile la Generația Z? Care este cel mai căutat ingredient pentru îngrijirea pielii în 2022?…

Top 10 măști: day&night pampering

Măștile sunt expresia răsfățului suprem. Transformă momentele libere ale zilei și orele de somn ale nopții în pretexte…

Jamie Lee Curtis, fotografii provocatoare, la 63 de ani

Cunoscută pentru rolurile din True Lies, Freaky Friday și Knives Out, Jamie Lee Curtis este și un fan…

Cum disciplinezi părul electrizat în lunile reci? Trucuri de la specialiști

În sezonul rece, îngrijirea părului devine mai dificilă. Firele rebele, părul electrizat și deshidratat îți pot distruge complet…

Momentele preferate ale unui beauty editor

Dacă mă întrebi care sunt momentele mele preferate din toate cele 24 de ore, de cele mai multe…

Beauty Vlogging School starts NOW

L’Oréal România dă startul înscrierilor la Școala de Beauty Vlogging, un proiect educațional complex, dedicat noilor creatori de…