Alina Burlacu ∙ December 14, 2021 ∙ 4 min read

Pentru o îngrijire corectă a pielii, în special atunci când ne dorim să scăpăm de riduri, este nevoie de răbdare, deoarece rezultatele apar după o perioadă mai îndelungată. Vestea bună este că există produse inovatoare anti-îmbătrânire şi anti-rid a căror eficacitate poate fi observată după doar câteva ore şi care pot fi folosite chiar şi pe pielea sensibilă.

Provocările pielii

Trecerea timpului afectează aspectul şi sănătatea pielii. Elasticitatea şi flexibilitatea se pierd, fermitatea şi vitalitatea se estompează. Chiar dacă sunt imperceptibile, micile modificări care au loc în fiecare zi duc la schimbări radicale. Aşa observăm că, la un moment dat, tenul are un aspect mai obosit şi mai tern, iar volumul şi luminozitatea sunt diminuate. Este foarte adevărat că pierderea tonicităţii pielii este şi rezultatul agresiunii unor factori externi, precum poluarea şi expunerea zilnică la razele UV. În faţa atâtor provocări, soluţiile dermatologice care ajută la reumplerea şi repararea pielii au devenit esenţiale.

În parteneriat cu medicii dermatologi

De cele mai multe ori, pielea sensibilă nu poate folosi ingrediente anti-aging. Pentru o crea o rutină anti-îmbătrânire care să se potrivească tuturor tipurilor de piele, inclusiv tenului sensibil, La Roche-Posay a dezvoltat, cu sprijinul medicilor dermatologi, Hyalu B5, o soluţie inovatoare care combină molecule dermatologice şi ingrediente active pentru a asigura o eficacitate sporită şi o toleranţă ridicată, chiar şi pentru cel mai sensibil tip de piele, inclusiv post proceduri. Hyalu B5 face posibilă îngrijirea anti-ageing prin combinaţia sa de ingrediente active antirid şi cu rol de reparare şi calmare.

„Chiar de la o vârstă fragedă, rutina corectă de îngrijire a tenului include aplicarea consecventă a produselor de protecţie solară, deoarece efectul soarelui asupra tenului reprezintă factorul ce grăbeşte cel mai tare procesul de îmbătrânire. Totodată, o piele hidratată corect îşi păstrează elasticitatea şi previne apariţia ridurilor fine. Tehnologia modernă a facilitat apariţia unor produse precum Hyalu B5, prin utilizarea căruia ne adresăm exact acestei probleme.” – Dr. MERIAM OPASCHI, Medic Specialist Dermato-venerologie.

Să descoperim Hyalu B5

Ingredientele active concentrate din gama Hyalu B5 ne ajută să obţinem rezultate optime, fără a compromite toleranţa pentru pielea sensibilă.

Serumul

Primul serum concentrat de la La Roche-Posay, Hyalu B5 repară bariera cutanată, reumple şi reduce semnificativ ridurile. Datorită formulei unice bogate în Acid Hialuronic Pur, Vitamina B5 şi Madecassoside, serumul Hyalu B5 este soluţia pe care o putem include zilnic, în rutina de îngrijire anti-îmbătrânire. În doar 4 ore, se poate observa reumplerea ridurilor şi, într-o singură oră, repararea pielii. Tenul îşi recapătă elasticitatea şi supleţea într-un timp foarte scurt. Aspectul împrospătat, revitalizat şi luminos, ridurile şi liniile fine vizibil reduse, pielea întineriră, cu volum sunt posibile graţie produselor La Roche-Posay.

Fiolele

Cea mai recentă inovaţie dermatologică, Fiolele Hyalu B5 vin în completarea gamei La Roche‑Posay. Pentru ocaziile speciale, dar nu numai, atunci când vrem ca pielea să aibă un aspect revitalizat şi un efect de lifting instant, putem alege cura antirid cu fiolele concentrate cu 3 greutăţi moleculare de Acid Hialuronic Pur. Acestea reduc ridurile în doar 7 zile. În combinaţie cu Vitamina B5 şi Cupru Albastru, concentratul reparator repară bariera pielii în doar o oră. Dezvoltată în parteneriat cu medici dermatologi şi chirurgi plasticieni, formula fiolelor Hyalu B5 oferă ultrasiguranţă, chiar şi după proceduri.

Secretele îngrijirii cu Hyalu B5

Rezultatele vizibile pe termen scurt şi lung se datorează unei formule speciale, bogate în ingrediente active prelucrate în aşa fel încât pielea să le integreze rapid, uşor şi eficient, indiferent de tipul de ten sau de vârstă. Acidul Hialuronic este cea mai populară moleculă antirid folosită de dermatologii din întreaga lume în proceduri estetice pentru a corecta ridurile şi pentru a reda volumul pielii. La Roche-Posay foloseşte fragmente moleculare de acid hialuronic pentru efectele anti-ageing şi de hidratare. Vitamina B5 ajută la îmbunătăţirea procesului de reparare a pielii, calmare şi stimulare a regenerării. Madecassoside este un extract din planta reparatoare Centella Asiatica, cu rol în calmarea şi reînnoirea epidermului.

Recomandat de peste 90.000 de medici dermatologi la nivel global, brandul La Roche-Posay are misiunea de a oferi o îngrijire mai bună pentru pielea sensibilă.

Foto: La Roche Posay.

Related Posts

10 lucruri inedite despre botox. Când a fost descoperit și cum a ajuns cel mai cerut tratament antiaging

Tratamentul cu toxină botulinică (Botox) este, de mai bine de două decenii, cea mai cerută și utilizată metodă…

Altfel de dulciuri: 7 deserturi de nerefuzat

Dacă ar fi să ne luăm după vorba americanului – a moment on the lips, a lifetime on…

Viva Magenta, Viva 2023!

Viva Magenta este culoarea anului 2023: „o culoare exuberantă care promovează optimismul și bucuria”. Institutul Pantone a anunțat…

12 idei de cadouri de Moș Nicolae

Vrei să adaugi un pic din magia Sărbătorilor și în cadoul de Moș Nicolae? Te ajut cu 12…

Top 5 parfumuri pentru sezonul rece

Pentru că sezonul rece impune alte prezențe olfactive, am făcut un top 5 al parfumurilor cel mai recent…

Cosmetice coreene cu vitamina C pentru îngrijirea tenului, extrasă din cătină

Hai să îți spun o informație foarte interesantă: cătina are cu 200% mai multă Vitamina C față de…

Beauty News: Gen Z, retinol și age diversity

Cum se adaptează brandurile la Generația Z? Care este cel mai căutat ingredient pentru îngrijirea pielii în 2022?…

Top 10 măști: day&night pampering

Măștile sunt expresia răsfățului suprem. Transformă momentele libere ale zilei și orele de somn ale nopții în pretexte…

Jamie Lee Curtis, fotografii provocatoare, la 63 de ani

Cunoscută pentru rolurile din True Lies, Freaky Friday și Knives Out, Jamie Lee Curtis este și un fan…

Cum disciplinezi părul electrizat în lunile reci? Trucuri de la specialiști

În sezonul rece, îngrijirea părului devine mai dificilă. Firele rebele, părul electrizat și deshidratat îți pot distruge complet…