Alina Burlacu ∙ March 15, 2023 ∙ 4 min read

Știai că poți avea un ten strălucitor și tânăr pe tot parcursul anului cu ajutorul unui ingredient minune?

De acum, este posibil. Cu noul ser Sesderma C-VIT 5, primul ser anti-ageing din lume cu 5 tipuri de Vitamina C lipozomală și stabilizată. Laboratoarele Sesderma au lansat această formulă unică, în care concentrează toată puterea antioxidantă a vitaminei C pentru a obține efectul maxim de luminozitate pentru ten. Serul C-VIT 5 acționează ca un antioxidant pentru ten, fiind mult mai puternic datorită celor 5 tipuri de Vitamina C stabilizată, iar astfel pielea își redobândește aspectul natural și devine mai luminoasă, iar procesul de îmbătrânire este încetinit și aspectul petelor pigmentare este redus semnificativ. 

Stresul de zi cu zi, poluarea, razele solare, ritmul de viață alert afectează calitatea pielii din ce în ce mai mult, iar îmbătrânirea timpurie a tenului este tot mai des întâlnită. Astfel, rutina zilnică este un factor decisiv pentru evoluția tenului și pentru prevenția foto-îmbătrânirii, care nu doar  că ne iau ani buni de pe chip, dar efectele acesteia dăunează și în plan emoțional. Datorită formulei concentrate de vitamina C, alături de  ingrediente active anti-îmbătrânire precum acidul hialuronic, noul ser C-VIT 5 are mult mai multă eficiență împotriva ridurilor și previne apariția petelor pigmentare pe termen lung.

Sesderma și nanotehnologia

Sesderma este un brand de dermato-cosmetice fondat în Valencia, în urmă cu mai bine de 30 de ani, de către medicul dermatolog Dr. Gabriel Serrano. Brandul Sesderma oferă produse dermatologice de ultimă generaţie, menite să păstreze sănătatea, frumuseţea și starea de bine a pielii, sub deviza Listening to your skin. La baza produselor dermatologice Sesderma stă NANOTEHNOLOGIA, ce permite o pătrundere în profunzime a ingredientelor active naturale în straturile pielii, de până la 90 -100%. Cu ajutorul acestei tehnologii, Sesderma a pionierat piața și a ajuns astăzi să fie prezentă în peste 90 de țări.

Vitamina C și efectele benefice asupra tenului

Vitamina C este un ingredient esențial pentru îngrijirea tenului, cu efect anti-oxidant și energizant, care luminează pielea și creează o protecție naturală împotriva stresului de zi cu zi și a poluării. Are efect imediat de luminozitate, îmbunătățește fermitatea pielii, are o puternică acțiune anti-ageing, oferă protecție împotriva deteriorării pielii cauzată de radiațiile UV și poate fi folosită pe tot parcursul anului.

Eficiență demonstrată clinic

În urma unui studiu efectuat de Sesderma cu 24 de voluntari, pe parcursul a 30 de zile de testare a noului ser C-VIT 5, rezultatele au fost remarcabile. Peste 78% dintre femeile care l-au testat, au observat o piele mult mai strălucitoare, 83% au simțit pielea mult mai fină și hidratată, iar 78% l-ar recomanda cu siguranță.

Ritual de îngrijire în 4 pași pentru un plus de luminozitate și hidratare

Începe cu aplicarea serului C-VIT 5 Ser Lipozomal cu 5 tipuri de Vitamina C. Sunt suficiente 2 picături pentru o acoperire eficientă și uniformă. Poți aplica direct pe față și masa ușor toate zonele tenului.

Continuă cu aplicarea cremei de ochi C-VIT, care amplifică luminozitatea din jurul ochilor și încetinește apariția ridurilor de expresie.

Următorul pas presupune aplicarea cremei gel Hidraderm Hyal, cremă hidratantă anti-îmbătrânire, ce conține o combinație eficientă de acid hialuronic cu trei greutăți moleculare diferite. Asigură o hidratare intensă și în profunzime, iar textura este lejeră și se absoarbe rapid.

Și desigur, ultimul pas, care trebuie respectat cu sfințenie în orice rutină de zi, pe tot parcursul anului, este aplicarea cremei cu SPF +50, Repaskin Silk Touch, cu o textură inovatoare ce face ca această protecție solară să fie unică. Linia de protecție solară Repaskin este formulată folosind tehnologia exclusivă SHIELD-SYSTEM, care conține enzime reparatoare care nu numai că vă protejează pielea de soare, ci și corectează semnele de fotodeteriorare.

„Întârzierea semnelor de îmbătrânire și combaterea petelor pigmentare nu mai reprezintă astăzi doar un deziderat. Putem avea un ten frumos, luminos, ferm și tânăr chiar și atunci când timpul și diferiți factori externi ne sunt potrivnici. Este important să avem o rutină zilnică de îngrijire potrivită fiecăruia și să integrăm în aceasta doar produse dermato-cosmetice de cea mai bună calitate, cu consecvență. Iar unul dintre aliații perfecți este Vitamina C, un antioxidant excelent pentru ten, neexploatat suficient. Formula lansată de Sesderma, sub forma unui complex de 5 tipuri de Vitamina C este un ser lipozomal extrem de eficient, pe care îl recomand în rutinele de îngrijire pentru orice tip de ten.”, afirmă Dr. Ziad Khadaroo.

Foto: PR.

Related Posts

Cât de des ar trebui să folosești măștile faciale pentru o piele sănătoasă

Vrei ca tenul tău să benficieze de toți nutrienții furnizați de produsele de îngrijire folosite regulat? În acest…

Vedete care regretă anumite proceduri estetice și care au renunțat la fillere și la implanturi

E drept, auzim de cele mai multe ori despre proceduri de înfrumusețare cu fillere și cu implanturi cu…

Cum să ai o rutină corectă de îngrijire a părului primăvara?

Îngrijirea părului primăvara este esențială pentru a avea mereu un aspect perfect, cu fiecare ocazie. Schimbarea sezonului, de…

Luxury Is a Beauty Game

Transformă ritualul tău de îngrijire și înfrumusețare într-un răsfăț suprem al simțurilor, cu ajutorul produselor din magazinele Obsentum….

Skinificarea și alte tendințe în îngrijirea părului

După ce, o vreme, saloanele de îngrijire a părului au fost un răsfăț interzis sau limitat, acum revenim…

Selena Gomez doboară recorduri pe Instagram

Selena Gomez (30 de ani) este regina neîncoronată a Instagramului și depășeșete fabulosul număr de 400 de milioane…

Adriana Stara: „Sunt un inovator”

La începutul acestui an, am stat de vorbă despre activitatea profesională, dar și despre viața personală și stilul…

5 greșeli care accentuează îmbătrânirea prematură a tenului și petele pigmentare

Vinovatul numărul unu în caz de îmbătrânire prematură, riduri și pete pigmentare este în aceași timp cel mai…

Machiajul vedetelor la Premiile Oscar

Chiar dacă ne dorim să vedem cele mai noi tendințe în machiaj și coafură, alegerile celebrităților pentru covorul…

Come and join the Givenchy Gentleman Society! Interviu cu Benjamin Clementine, imaginea noului parfum al casei

Cum arată un gentleman astăzi? Care sunt valorile care îl animă și ce îl transformă într-un icon? Dar,…