Alina Burlacu ∙ November 1, 2023 ∙ 3 min read

Retailerul de modă H&M, în parteneriat cu make-up artistul Raoúl Alejandre, a relansat gama de cosmetice H&M Beauty pentru toamna anului 2023. Și pentru sezonul Sărbătorilor de final de an sunt pregătite deja multe surprize.

Linia de machiaj H&M Beauty conține mascara, farduri de obraz și rujuri, oferind noi formule vegane de înaltă calitate, „mai elegante și mai bune ca niciodată”.

Conform H&M, linia a primit o schimbare totală în interior și în exterior, cu produse care conțin ingrediente care iubesc pielea, cum ar fi acidul hialuronic și vitamina E.

În plus, produsele cheie din linie, inclusiv Mascara Volume Icon Lash și rujul Satin Icon, sunt ambalate într-un nou ambalaj ce pune în evidență culoarea semnătură a H&M ca un semn de „calitate obligatorie”.

„Mă simt onorat și încântat să pot aduce punctul meu de vedere asupra acestui parteneriat. Îmi plac membrii echipei cu care lucrez, deoarece ei mă inspiră să-mi împing talentul într-o direcție proaspătă și atemporală, în timp ce fac o declarație. Sunt gata să aduc tehnici inovatoare și exclusive acestei colaborări.”, a declarat Raoúl Alejandre.

Noua gamă de machiaj s-a lansat la nivel global cu o campanie îndrăzneață și revigorantă intitulată „Make Up Stories”, care prezintă machiajul ca începutul fiecărui moment important și memorabil.

H&M a anunțat deja că își va extinde oferta pe tot parcursul anului 2024.

Le găsești deja pe site-ul HM: https://www2.hm.com/ro_ro/frumusete.html , alături de multe alte produse pentru îngrijirea corpului, a pielii și a părului și pentru înfrumusețarea unghiilor.

În primăvară, H&M Beauty a lansat și o gamă de îngrijire a pielii și a corpului, formată din 10 produse esențiale vegane de zi cu zi pentru consumatorii generației Z, de la un aparat de ras la o cremă hidratantă pentru corp.

Marca numită OHH! (Oh Hey Hero) a fost concepută pentru a oferi „o selecție onestă și modestă de produse care fac viața puțin mai ușoară și mult mai plăcută”.

Sabina Odqvist, H&M Beauty, a declarat: „Nu credem în rutine complicate, strat după strat de produs și formule prea scumpe. Această colecție este despre incluziune și accesibilitate, fiind totodată inovatoare și de încredere.

OHH! este inspirat de „potențialul fiecărui tânăr de a fi propriul erou”, explică brandul de îngrijire a pielii și este orientat către consumatorii generației Z pentru a-i ajuta să celebreze „individualitatea, acceptarea corpului și libertatea de exprimare”.

Gama include un stick hidratant cu unt de shea și ulei de floarea-soarelui, loțiune de corp, deodorant, cremă de mâini, un scrub de corp, ser de corp și gel de duș, precum și un aparat de ras cu cinci lame și gel de ras cu aloe vera.

Foto: HM.com

Related Posts

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…

Tom Hardy, cel mai nou ambasador al Jo Malone London

Celebru pentru rolurile sale din filmele de acțiune, actorul Tom Hardy a devenit cel mai recent ambasador al…

Bella Hadid își lansează propriile ei parfumuri- Ôrəbella

Bella Hadid (27 de ani) a dispărut pentru o perioadă din vizorul public și din lumina reflectoarelor. Sora…

Beauty looks: prezențele feminine elegante de la Cannes

În primele zile ale ediţiei cu numărul 77 a Festivalului de Film de la Cannes, am avut ocazia…

Festival Look: Daring Blue Lines

Influencerul Alexia Eram, împreună cu Ana Cucuta, professional make-up artist, îți arată, pas cu pas, cum să obții…

Sofia Coppola, filmul balsamului de buze dorit

Ce face un regizor atunci când nu mai găsește balsamul de buze preferat? Pune în scenă filmul unui…

Brânză cu mucegai, grătar, pizza, cartofi prăjiți – aromele din parfumurile gurmanzilor absoluți

Lanțul de fast-food KFC a provocat reacții în rândul fanilor, prin lansarea unei colonii care miroase a sos…

Cum scapi de celulită în câțiva pași

Vine vara și preocuparea noastră principală în aceste zile este să scăpăm de celulită.  Putem diminua considerabil aspectul…

MET Gala: 10 machiaje și coafuri care ne-au atras atenția

Pe covorul roșu, la Gala desfășurată la Muzeul Metropolitan de Artă, celebritățile au pozat, pentru fani, în ținute…

Plăcerile zodiilor

Spune-mi ce zodie ești ca să îți spun ce produse cosmetice ți se potrivesc! Berbec Dacă refrenul lui…