Alina Burlacu ∙ January 10, 2023 ∙ 3 min read

Să găsești produsele de skincare potrivite pentru fiecare cerință a pielii tale n-a fost niciodată o sarcină prea ușoară. Dar cum ar fi să descoperi un brand care îți oferă o soluție eficientă, simplă, cu rezultate excelente și la un preț accesibil? Fă cunoștință cu Revox B77.

Creat în Europa, alături de profesioniști în domeniul skincare, brandul Revox B77 s-a dedicat găsirii unei soluții potrivite pentru toate persoanele preocupate de îngrijirea pielii care, însă, nu își doresc să cheltuie sume exorbitante pentru asta. Astfel, Revox B77 a fost lansat cu misiunea de a a oferi ingrediente cheie, cu formule simplificate, pe care oricine le poate identifica foarte ușor. Specialiștii care au creat produsele Revox B77 cred cu tărie că sănătatea pielii tale începe cu folosirea unor creme, loțiuni sau serumuri care se adresează în mod diferit diverselor tipuri de ten și că aceste produse pot fi disponibile și la prețuri accesibile. Revox B77 crede în identificarea ingredientelor potrivite pentru fiecare produs: materiile prime și ambalajele sunt alese cu mare atenție la detalii, astfel încât clienții să se bucure atât de eficiența ingredientelor, cât și de modalitatea de utilizare a produselor. Cerințele clienților vor reprezenta mereu motivația din spatele fiecărei game nou lansate. De la uleiuri cu rol de răsfăț la serumuri ce iluminează pielea, brandul Revox B77 urmărește cele mai recente tendințe și oferă soluții personalizate pentru fiecare nevoie a pielii.

Filozofia brandului Revox

Brandul Revox pleacă de la ideea că soluțiile profesionale de îngrijire a pielii pot fi regăsite și în interiorul casei tale. Oricine merită o piele mai frumoasă, astfel că motivația brandului este de a lansa produse eficiente, care sunt accesibile și disponibile tuturor. Astfel, Revox încurajează clienții să își construiască propria rutină de frumusețe, în funcție de nevoile pielii lor.

Skincare Decoded

De-a lungul timpului, portofoliul Revox B77 a continuat să se extindă constant prin produse sub formă de serumuri, emulsii, suspensii, cremă și loțiune tonică. Diversitatea este un alt cuvânt de bază la Revox, lucru care poate fi observat și în varietatea de game dedicate atât pielii, cât și părului și corpului.

Gama JUST este inspirată de conceptul de produse de skincare eficiente, la un nivel de preț accesibil, cu o disponibilitate ridicată față de toți cei care sunt interesați de îmbunătățirea aspectului pielii lor. La bază stă o gamă de serumuri care, pe parcurs, a evoluat pentru a încorpora și alte texturi esențiale rutinei tale zilnice: emulsii, creme, soluții de curățare, produse cu SPF. ABC-ul acestei game poate fi transpus într-o serie de beneficii cheie: iluminarea pielii, reducerea ridurilor, hidratare, prevenirea și combaterea imperfecțiunilor, controlul sebumului, reducerea pigmentării, luminozitate și strălucire, combaterea semnelor de îmbătrânire, netezire, protecție antioxidantă.

Gama de îngrijire a părului include atât ritualul complet de îngrijire Revox Plex, cu efect de reparare și îngrijire a părului deteriorat și tratat termic sau chimic, cât și produse noi de îngrijire a firului de păr și scalpului cu focus pe hidratare, hrănire și combaterea acneei.

Gama Bio este compusă din uleiuri naturale, care pot fi folosite cu ușurință pentru hidratarea și hrănirea pielii și corpului – ulei de ricin, ulei de măceșe, ulei de avocado etc. 4. Gama Skin Therapy este dedicată îngrijirii corpului, fiind compusă din ulei pentru corp, gel pentru corp și ulei cu acțiune anticelulitică.

Foto: PR.

Related Posts

Cum putem avea buze moi, în condiții extreme 

Iarna și-a intrat in drepturi, iar noi trebuie să ne protejăm pielea si buzele. Dacă te-ai gândit deci…

Me First, un proiect inedit

Dacă ar fi să te gândești la 3 lucruri de preț, lucruri pe care le poți investi în…

Care sunt cele mai afrodisiace parfumuri?

Să fie vanilia, santalul sau trandafirul? Care sunt cele mai afrodisiace arome, potrivit specialiștilor? Aceștia au măsurat puterea…

Beauty in Social Media: Valentina Keiko

Care sunt produsele cosmetice preferate, trucurile și ritualurile de beauty ale influencerilor din Social Media, de la noi?…

Hair exclusive: sfaturile stilistului Cristian Dinuț pentru îngrijirea părului

După o perioadă petrecută în Marea Britanie, unde a avut parte de experiențe inedite în domeniul hair styling-ului,…

Detoxifierea scalpului, o necesitate pentru sănătatea părului

Fiecare are o rutină de îngrijire a părului. Uneori însă ne confruntăm cu un scalp gras sau cu…

10 trenduri de wellness de urmărit (și de încercat) în 2023

Ce superalimente vor fi în vogă, care sunt sporturile pe care ar trebui să le încerci, ce exerciții…

7 reguli pe care să le urmezi ca să ai un ten ca nou în timpul iernii

Pentru că stăm mai mult în interior, în fața calculatorului, în încăperi încălzite, și ieșim apoi la aerul…

Parfumuri iconice – 10 parfumuri preferate de celebrități, de la Lady Diana la Kate Middleton și Charlene de Monaco

Notele olfactive reflectă aspecte nevăzute ale personalității celui care poartă un parfum, iar aroma poate deveni o semnătură…

Trenduri în machiaj: anii ’90

Anii ’90 revin, în forță, ca inspirație pentru machiajul din sezonul cald, pentru care ne pregătim deja. Show-urile…