Monica Cismaru ∙ June 26, 2023 ∙ 4 min read

Florin Noje, Ambasador L’Oréal Professionnel, ne prezintă în interviul de față gama Metal Detox, dedicată îngrijirii părului înainte și după decolorare și vopsire.

Gama Metal Detox acționează împotriva ruperii părului și menține culoarea, iar părul este mai puternic, de două ori mai strălucitor.

Metal Detox elimină reziduurile de metale din păr, provenite de la apa din conducte. Conductele încarcă apa cu metale și, spălare după spălare, metalele pătrund în interiorul firului de păr. Metalele strânse astfel în interiorul fibrei capilare sunt cele mai periculoase: creează riscul de rupere a părului și de schimbări în culoare: poate duce la degradarea fibrei, la reflexii nedorite și la un impact negativ asupra calității culorii. Singura rutină de îngrijire a părului patentată, concentrată cu Glicoamina, o moleculă suficient de mică pentru a pătrunde în interiorul fibrei capilare și capabilă de a neutraliza metalele.
Rezultatul: cu 97% mai puțin păr rupt după prima utilizare și culoare fidelă, de lungă durată. 

metal detox florin noje

Florin Noje, Ambasador L’Oréal Professionnel, ne explica felul în care putem menține rezultatele spectaculoase obținute la coafor și după, acasă, pentru un timp îndelungat, mai ales dacă ne-am
decolorat, ne-am vopsit părul sau am apelat la procedura de balayage, totul cu ajutorul gamei Metal Detox. Florin Noje subliniază faptul că e importantă și pregătirea părului înainte de procedurile de schimbare a tonului sau a culorii de la salon – ”Metal Detox pregătește foarte bine părul pentru decolorare – nu mai lasă metalele din apă să interacționeze cu oxidantul în timpul decolorării, în special cuprul, care este cel mai agresiv și se găsește într-o cantitate mai mare în apa”, spune Florin. ”Glicoamina este miracolul din gama Metal Detox, particula care blochează metalele”.

Printre tipsurile despre îngrijirea părului oferite de Florin Noje pe parcursul interviului se află și cel legat de frecvența cu care putem folosi gama Metal Detox în rutina noastră. El recomandă folosirea alternativă a gamei cu produsele noastre obișnuite de îngrijire, dedicate fiecărui tip de păr, și recomandă folosirea în medie de două ori pe lună a gamei Metal Detox și nu în cantități foarte mari- ”O cantitate mare nu înseamnă că o să aibă un efect la fel de mare”, subliniază Florin Noje.

Încearcă și tu rutina Metal Detox!


Pasul 1

metal detox florin noje

Șamponul cremă de curățare Metal Detox acționează împotriva ruperii părului și menține culoarea, pentru toate tipurile de păr decolorat, colorat sau balayage, fără sulfați. Curăță fin fibra capilară și elimină depunerile de metale, cum ar fi cuprul. Îndepărtează metalele acumulate și intensifică culoarea părului, conferind un luciu intens.


Pasul 2

Masca de păr Metal Detox cu sistem de protecție anti-depunere a metalelor, pentru toate tipurile de păr decolorat, colorat sau  balayage.
Această mască protejează fibra împotriva depunerii de noi metale, fibra este mai puțin poroasă, iar părul este intens strălucitor și are un aspect sănătos.

Pasul 3

Ulei de păr concentrat Metal Detox, cu sistem anti-depunere a metalelor, acționează împotriva ruperii părului. Protejează fibra împotriva depunerilor de particule. Părul este hrănit, are aspect mai plin, beneficiază de protecție termică și anti-frizz. 


Pasul 4

Crema profesională fără clătire Metal Detox – Îndepărtează metalele, hidratează, are protecție termică și UV, acționează împotriva ruperii părului și menține culoarea, are textură cremoasă, pentru toate tipurile de păr. Părul este intens hidratat, întărit și devine instantaneu mai ușor de manevrat, mai ușor de coafat și cu un aspect mai sănătos.

Related Posts

Interviu Hernan Fígoli:  „Eleganță, feminitate și strălucire, elementele-cheie ale parfumului Far Away Beyond the Moon”

Invitată la lansarea parfumului Far Away Beyond The Moon, influencerul Alexia Eram a stat de vorbă cu Hernan…

Mezoterapia – când este cel mai bun moment să apelezi la această terapie?

Treptat, pielea își pierde din luminozitate și din elasticitate. Procesul natural de îmbătrânire, dar și expunerea la soare…

În ce culori ne vopsim părul toamna aceasta? Cum sună Cowboy Copper sau Cinnamon Cookie Butter?

Sezonul aceasta se poartă în păr nuanțele de roșcat, în diverse tonuri, mai mult sau mai puțin organice,…

BeWellStore, o idee de business cu acoperire în Europa, devine o nouă posibilitate de tip franciză

BewellStore, unul dintre cei mai versatili furnizori de branduri internaționale de produse cosmetice premium de pe piața națională,…

Victoria Beckham, model pentru prima ei gamă de parfumuri, inspirată de povestea ei de dragoste cu David Beckham

Victoria Beckham este un guru de beauty și de fashion și își întărește statutul prin lansarea primei ei…

Cu vara în păr și în suflet, pășim încet către toamnă. Sfaturi de la specialist

Pentru a avea un păr perfect, este necesar să avem grijă de el, deoarece acesta este adesea expus…

Beauty News: Cu ce se laudă Lady Gaga, Selena Gomez și Kylie Jenner?

Luna septembrie este una dintre cele mai aglomerate luni din an pentru lansările de produse cosmetice. Schimbarea de…

Coenzima Q10 – secretul pentru o piele plină de vitalitate

Despre secretele îngrijirii pielii și drumul spre formulele cele mai noi în domeniul anti-ageing am stat de vorbă…

Beauty News: 7 cosmetice nou-nouțe cu care să îți începi bine toamna

Sunt multe schimbări – dorite sau nu – în luna septembrie, așa că ce ar fi să influențezi…

Andreea Marin: „Clarins are grijă ca ingredientele folosite să însemne tot ce are natura mai bun de oferit”

Începând cu anul acesta, Andreea Marin a devenit ambasadorul brandului Clarins. Ce înseamnă Clarins pentru ea și de…