Monica Cismaru ∙ June 26, 2023 ∙ 4 min read

Florin Noje, Ambasador L’Oréal Professionnel, ne prezintă în interviul de față gama Metal Detox, dedicată îngrijirii părului înainte și după decolorare și vopsire.

Gama Metal Detox acționează împotriva ruperii părului și menține culoarea, iar părul este mai puternic, de două ori mai strălucitor.

Metal Detox elimină reziduurile de metale din păr, provenite de la apa din conducte. Conductele încarcă apa cu metale și, spălare după spălare, metalele pătrund în interiorul firului de păr. Metalele strânse astfel în interiorul fibrei capilare sunt cele mai periculoase: creează riscul de rupere a părului și de schimbări în culoare: poate duce la degradarea fibrei, la reflexii nedorite și la un impact negativ asupra calității culorii. Singura rutină de îngrijire a părului patentată, concentrată cu Glicoamina, o moleculă suficient de mică pentru a pătrunde în interiorul fibrei capilare și capabilă de a neutraliza metalele.
Rezultatul: cu 97% mai puțin păr rupt după prima utilizare și culoare fidelă, de lungă durată. 

metal detox florin noje

Florin Noje, Ambasador L’Oréal Professionnel, ne explica felul în care putem menține rezultatele spectaculoase obținute la coafor și după, acasă, pentru un timp îndelungat, mai ales dacă ne-am
decolorat, ne-am vopsit părul sau am apelat la procedura de balayage, totul cu ajutorul gamei Metal Detox. Florin Noje subliniază faptul că e importantă și pregătirea părului înainte de procedurile de schimbare a tonului sau a culorii de la salon – ”Metal Detox pregătește foarte bine părul pentru decolorare – nu mai lasă metalele din apă să interacționeze cu oxidantul în timpul decolorării, în special cuprul, care este cel mai agresiv și se găsește într-o cantitate mai mare în apa”, spune Florin. ”Glicoamina este miracolul din gama Metal Detox, particula care blochează metalele”.

Printre tipsurile despre îngrijirea părului oferite de Florin Noje pe parcursul interviului se află și cel legat de frecvența cu care putem folosi gama Metal Detox în rutina noastră. El recomandă folosirea alternativă a gamei cu produsele noastre obișnuite de îngrijire, dedicate fiecărui tip de păr, și recomandă folosirea în medie de două ori pe lună a gamei Metal Detox și nu în cantități foarte mari- ”O cantitate mare nu înseamnă că o să aibă un efect la fel de mare”, subliniază Florin Noje.

Încearcă și tu rutina Metal Detox!


Pasul 1

metal detox florin noje

Șamponul cremă de curățare Metal Detox acționează împotriva ruperii părului și menține culoarea, pentru toate tipurile de păr decolorat, colorat sau balayage, fără sulfați. Curăță fin fibra capilară și elimină depunerile de metale, cum ar fi cuprul. Îndepărtează metalele acumulate și intensifică culoarea părului, conferind un luciu intens.


Pasul 2

Masca de păr Metal Detox cu sistem de protecție anti-depunere a metalelor, pentru toate tipurile de păr decolorat, colorat sau  balayage.
Această mască protejează fibra împotriva depunerii de noi metale, fibra este mai puțin poroasă, iar părul este intens strălucitor și are un aspect sănătos.

Pasul 3

Ulei de păr concentrat Metal Detox, cu sistem anti-depunere a metalelor, acționează împotriva ruperii părului. Protejează fibra împotriva depunerilor de particule. Părul este hrănit, are aspect mai plin, beneficiază de protecție termică și anti-frizz. 


Pasul 4

Crema profesională fără clătire Metal Detox – Îndepărtează metalele, hidratează, are protecție termică și UV, acționează împotriva ruperii părului și menține culoarea, are textură cremoasă, pentru toate tipurile de păr. Părul este intens hidratat, întărit și devine instantaneu mai ușor de manevrat, mai ușor de coafat și cu un aspect mai sănătos.

Related Posts

13-14 aprilie: Vino să trăiești experiențele inedite din Lancôme Skin Science Club!

Grăbește-te să descoperi produsele excepționale și experiențele inedite din Lancôme Skin Science Club, un pop-up deschis pentru publicul…

5 afecțiuni ale pielii cauzate de endometrioză

Prea mult estrogen în organism poate declanșa erupții sau acnee. Pe de altă parte, inflamația nu este implicată…

Ai un ten cu impurități? Iată ce trebuie să faci ca să scapi de imperfecțiuni!

Tenul nostru este ca o carte de vizită și reflectă atât starea noastră de sănătate, cât și obiceiurile…

Beauty News: 12 cosmetice de care te vei îndrăgosti primăvara asta

Culorile vibrante ale noilor produse pentru machiaj și esențele florale ale primăverii dau tonul unui anotimp în care…

Serena Williams își lansează un brand de beauty

Serena Williams este cel mai recent exemplu de vedetă care se lansează în domeniul de beauty cu propria…

Tunsorile statement ale primăverii, explicate de stiliști de top

Îți dorești un look nou pentru sezonul cald? Perfect! E momentul să te lași convinsă de noile tendințe….

5 tendințe noi care vor transforma machiajul în artă

Sunt două aspecte esențiale de care trebuie să ții cont atunci când realizezi machiajul: în primul rând, să…

Ritualul complet de hidratare cu elmiplant

Este momentul să întâmpinăm noul sezon cu mai multă atenție și grijă față de noi înșine, iar un…

Masajul facial – cea mai bună metodă să încetinești timpul #beauty

Avem 69 de mușchi pe față și pe gât și, se știe deja că, producția de colagen încetinește…

Get the Look: Old Money Hair

Există old money hair? Se pare că da. Am investigat și scris ce înseamnă acest trend, cum îl…