A List Magazine ∙ April 20, 2021 ∙ 3 min read
hypewit alto studio

Adriana Matei, Style Coach & Blogger @Hypewit si Andreea Gologan, Beauty Manager @ALTO Studio

 

Hypewit promovează ideea de natural: în aspect, în comportament, în felul cum alegem să trăim. Poate părea surprinzător când vorbește de fashion, trenduri și style-coaching, dar demonstrează și argumentează cu fiecare intervenție sau postare în media.

Într-o permanentă căutare a echilibrului perfect între frumusețe și sănătate, a ales ALTO Studio ca aliat – centru de estetică de tip boutique, o locație distinsă într-o zonă rafinată și ușor accesibilă a Bucureștiului. A descoperit într-un ambient luxos tehnologiile cele mai eficiente astăzi și o echipă pregătită să înțeleagă și să răspundă nevoilor și exigențelor sale.

Sunt foarte atentă și pretențioasă când fac alegeri pentru corpul meu. Îmi place să promovez naturalețea și firescul, dar în același timp îmi place și să am grijă de mine, atât pe interior cât și pe exterior și să-mi ajut organismul să rămână sănătos și în formă. Am ales ALTO Studio din mai multe motive: locația, scannerul care îți oferă toate informațiile despre situația actuală a corpului tău, informațiile detaliate pe care le primești despre toate terapiile propuse, planul terapeutic personalizat și echipa pregătită să aibă grijă de tine. Mă simt în siguranță, orice întrebare își primește răspunsul, iar rezultatele nu întârzie să apară”, spune Adriana Matei, Style Coach & Blogger @Hypewit. 

hypewit alto studio

Adriana Matei, Style Coach & Blogger @Hypewit

 

De peste un an cunoaștem o Adriana îndrăgostită de sport, care a integrat exercițiile fizice de modelare și întreținere în viața de zi cu zi. Percepția generală este că dacă faci sport și mănânci sănătos, este suficient ca să arăți bine, însă a sosit un moment în care Adriana a considerat că este momentul să afle mai multe despre terapiile de remodelare.

De mai bine de un an fac sport aproape în fiecare zi și forma corpului meu s-a schimbat mult în ultimul timp, însă sunt unele zone care opun rezistență și au nevoie de puțin ajutor. Am grijă și la alimentație, însă retenția de apă sau celulita au nevoie de un imbold ca rezultatele să fie mai vizibile. Acesta este și motivul pentru care radiofrecvența, presoterapia și LPG-ul sunt cei mai buni prieteni ai mei și fac o echipă minunată cu sportul și cu alimentația sănătoasă”, adaugă Adriana Matei, Style Coach & Blogger @Hypewit.

Nu aveam obiective clare privind scăderea în greutate, însă consider că terapiile estetice neinvazive sunt soluția optimă de întreținere. Este o dovadă de responsabilitate față de noi înșine să începem din timp să îngrijim și să menținem capitalul de frumusețe naturală, pentru a nu apela la metode radicale mai târziu.”, continuă Adriana.

Estetica sustenabilă și respectul pentru frumusețea naturală sunt în centrul filosofiei ALTO Studio. Viziunea centrului este inedită: propune conceptul de arhitectură corporală, care presupune controlul dimensional al remodelării pornind de la studiile clinice ale tehnologiilor utilizate și recomandarile acestora, completate de evaluarea permanentă a rezultatelor prin scanare corporala 3D de precizie. Experiența ALTO este una ghidată atent de Beauty Manager, care întegrează informațiile obținute despre tine în cadrul sesiunii inițiale de diagnoză într-un plan terapeutic complet, urmărind permanent rezultatele prin evaluări periodice și coordonând echipa de terapeuți pentru a remodela și – în final – a întreține versiunea ta redefinită.

ALTO Studio Bucuresti, specializat în terapii avansate de remodelare corporală, estetică facială și epilare definitivă este situat în zona Aviatorilor, Str. Gheorghe Bratianu nr. 8, et. 2.

 

Related Posts

7 produse de machiaj pentru final de vară

Doar de 7 produse de machiaj mai ai nevoie pentru a-ți completa frumusețea, în acest final de vară….

Top 3 produse pentru îngrijirea coreeană a pielii

Luminos, curat și foarte bine hidratat, aceastea sunt calitățile tenului pe care le obții atunci când folosești cele…

10 propuneri fresh pentru un ten luminos

O dată pe săptămână, păstrează o jumătate de zi liberă, de răsfăț, doar pentru tine. Pregătește o infuzie…

Vara îți afectează pielea. Află cum și în ce fel

Pe timp de vară, obiceiurile tale se schimbă: ieșirile sunt mai frecvente, petreci mai mult timp afară și…

Trendul care ți-ar putea salva părul

Salvatorul părului tău ar putea fi, în această vară, accesoriul statement al starurilor rock în anii 1980. Îți…

Cum să readuci la viață părul lipsit de vitalitate?

Ai părul uscat și lipsit de vitalitate din cauza expunerii excesive la soare fără protecție, vopsirii prea dese…

Prea cald pentru sport? Ce zici de stretching?

Vedete ca Hailee Steinfeld și Halle Berry s-au lăsat fotografiate, de multe ori, în poziții de stretching, iar…

7 greșeli frecvente care agravează arsurile solare

Uneori ne ia valul și uităm cât timp am stat afară, sub lumina intensă a soarelui, fără protecție…

Cum să tunzi, să colorezi și să coafezi părul creț

Deși tinde să fie gros și rigid, părul creț nu este deloc mai puternic decât părul drept, ba…

Evrika! Am descoperit rutina de beauty care te ajută să scapi de petele pigmentare și să ai un ten luminos

Vara este pentru mine un fel de inovație a Naturii, prin explozia ei de culori, simțuri, posibilități, iar…