Alina Burlacu ∙ March 14, 2022 ∙ 4 min read

Definirea şi implementarea conceptului de Estetică Sustenabilă a fost cea mai mare provocare pentru ALTO Studio Bucureşti. Configuraţia echipamentelor şi serviciile oferite vizează terapii şi proceduri estetice neinvazive, care acţionează în direcţia întreţinerii şi reconstrucţiei frumuseţii naturale individuale. Ce urmează? Ce surprize propune studioul pentru primăvară 2022?

„Cel mai nou serviciu pe care îl propunem este cel de DIAGNOZĂ ESTETICĂ, dezvoltat pe două direcții: analiza exhaustivă a calității pielii cu echipamentul VECTRA H2 de la CANFIELD, completată de cea a compoziției corporale de precizie prin scanare corporală 3D cu STYKU. Tehnologie SUA de ultimă oră, împreună cu expertiza medicului dermatolog și dedicația unui terapeut de excepție – acestea sunt ingredientele cheie ale Diagnozei Estetice la ALTO București”, declară Simona Mititelu, fondatoarea centrului.

Sistemul de imagistică Vectra H2 completat de soluția software Sculptor Face & Body duce diagnosticarea dermului la un alt nivel, permițând preluarea unor imagini de înaltă rezoluție, compilate într-un model 3D interactiv, care permite vizualizarea din orice unghi a feței și corpului, cu informații zonale detaliate privind amploarea ridurilor, textura pielii, petele pigmentare, dimensiunea porilor, probleme de capilaritate, gradul de deshidratare și foto-îmbătrânire. Pentru pacient înseamnă o schimbare imediată de perspectivă, tranziția de la evaluarea subiectivă în oglindă către analiza obiectivă riguroasă a „subiectului” de pe ecran.

Echipamentul de scanare corporală 3D Styku este rezultatul unor cercetări elaborate care coroborează imagistica de precizie DEXA pe 4 densități de țesut cu rezultatele analizelor antropometrice medicale, generând cea mai precisă predicție de compoziție corporală din industria de beauty și fitness la momentul actual. Scanarea este 100% neinvazivă prin tehnologia IR (infraroșu) și te pune în poziția de a-ți vizualiza interactiv corpul pe monitor, împreună cu un flux covârșitor de informații privind BMI, procente și cantități de țesut adipos și muscular, densitate osoasă, măsurători de circumferințe, volume și suprafețe, necesar caloric, estimare risc de îmbolnăviri cardiovasculare asociat greutății, programe de fitness sau deficit caloric asociate unui target de scădere în greutate.

„De ce alegem tehnologia de precizie ca sursă de informații pentru evaluarea estetică? Pentru ca este Obiectivă. Incontestabilă. Repetabilă. Frumusețea naturală înseamnă armonie bazată pe modele matematice. Logo-ul nostru chiar are ca punct de plecare «proporția de aur» din reprezentarea geometrică a șirului Fibonacci. Suntem arhitecți dedicați frumuseții, care creează punți între estetică și software de evaluare și predicție, între tine astăzi și tu așa cum alegi să fii. Pentru că cel mai spectaculos aspect al serviciului de DIAGNOZĂ ESTETICĂ la ALTO București este cel al simulărilor de rezultate. Vrei să vezi cum radiofrecvența atenuează ridurile sau aspectul celulitei? Vrei să înțelegi de ce acidul hialuronic este esențial în aspectul tânăr al chipului tău și mai exact: unde, cât și cum? Cum mezoterapia sau radiofrecvența fracționată îmbunătățesc calitatea pielii și atenuează ridurile sau petele pigmentare? Rezultatele potențiale ale unui lifting neinvaziv sau injectărilor și volumizărilor minim invazive pe chipul tău? Specialiștii ALTO îți prezintă opțiunile și îți fac recomandările corecte din punct de vedere estetic, dermatologic, nutriție și fitness. Stabilesc împreună cu tine un plan terapeutic complet, etapizat, pe toate direcțiile și, atunci când consideri că este momentul tău, te așteaptă să-l puneți în practică”, completează Simona Mititelu.

Noul serviciu de Diagnoză Estetică și divizia de estetică medicală minim invazivă ALTO MEDICAL AESTHETIC consolidează poziția ALTO Studio București ca centru de tip boutique de estetică facială și corporală, cu focus pe pacient și pe nevoile acestuia.

Studioul funcționează într-o locație distinsă, într-o zonă ușor accesibilă a Bucureștiului (Str. Gheorghe Brătianu Nr. 8; www.alto-studio. ro), într-un ambient high-end care garantează și el experiențe complete din punct de vedere estetic.

Exclusiv A List Magazine – Scanează QR code-ul alăturat și rezervă sesiunea ta PROMO de Diagnoză Estetică.

Foto: arhiva studioului.

Related Posts

O zi perfectă de vară cu Alexia Eram. #LOVETHESUN

Alexia Eram ne spune cum arată pentru ea o zi perfectă de vară și ce produse folosește pentru…

Rujul perfect pentru nuntă

Indiferent dacă ești mireasa sau ai statutul de invitată, dacă vrei să arăți senzațional în pozele de la…

Vara perfectă pentru noi

Vine vara, bine-mi pare! Nu știm alții cum sunt, dar noi iubim vara, pentru că ziua este lungă…

Safe Zone: sfaturile experților pentru îngrijirea părului, vara

Am apelat, din nou, la sfaturile stiliștilor, nutriționiștilor și dermatologilor pentru a ne asigura că vom avea un…

Sărbătorește viața!

Numărul 1 în Spania, Italia și Portugalia atunci când vine vorba de produsele dermatocosmetice pentru piele și păr,…

Ce preferă pielea ta: autobronzare sau albire?

Cum ai vrea să arate pielea ta? Mai luminoasă și fără pete pigmentare? Sau în nuanța caramelului, dar…

L’Oréal și UNESCO susțin femeile din domeniul cercetării prin lansarea unei noi ediții a programului de burse private L’Oréal – UNESCO „Pentru Femeile din Știință”

L’Oréal România și Comisia Națională a României pentru UNESCO continuă să sprijine și în acest an comunitatea științifică…

Protecție solară în fiecare zi

Radiaţiile UV reprezintă ameninţarea invizibilă de care te poţi proteja, cu încredere, aflând mai multe despre protecţia solară,…

Machiaj și îngrijire a pielii cu Cindy Bruna

Cu origini congoleze și italiene, modelul stabilit la Paris, Cindy Bruna, este una dintre vedetele a căror apariție…

Sharon Stone sau cum să arăți de 40 la 64 de ani

Frumusețea la 60+ ani înseamnă mai mult decât un corp cu proporții de invidiat și un ten fără…