Bianca Nuțu ∙ March 5, 2020 ∙ 3 min read

În România, urmăm trendurile şi suntem la curent cu tot ce este nou. Rareori se întâmplă ca un anumit tratament de înfrumuseţare, care face furori peste hotare, să nu se regăsească şi în meniul serviciilor de la noi. Bianca Nuţu a făcut un top al terapiilor cu mare priză la publicul străin, disponibile de curând şi în România. Treceţi-le pe listă.

Ciao, bella!

În Italia, PRX T33 nu mai are nevoie de nicio prezentare. Acest peeling chimic mediu s-a impus ca o condiție obligatorie pentru toți cei care vor să își mențină aspectul tenului tânăr. L-am descoperit de curând disponibil și la clinica Yiara. Și aici se bucură de același succes. 

„Procedura este foarte simplă și durează aproximativ 10 minute. Nu implică folosirea acelor, nu doare și nu necesită recuperare ulterioară”, mi-a explicat Ștefania Dragomir, fondatoarea clinicii. 

În prealabil, ţi se va face o analiză digitală a tenului cu Visia (un aparat ultra-performant care îţi indică precis problemele şi vârsta reală a pielii-uneori mai înaintată decât cea din buletin).

Tratamentul propriu-zis este efectuat de Alexandra Trifu, medic dermatolog şi constă în aplicarea unei substanţe cu nume greu de pronunţat (acid tricloroacetic) combinat cu acid kojic. Se obţine astfel accelerarea producţiei de colagen, eliminarea petelor solare, atenuarea cicatricilor adânci şi efectul de glowy skin.

Unde: Clinica Yiara, str. Calea Bucureşti, nr. 82, Otopeni

Preț:450 lei

Exemplu rusesc

În București, găsești saloane de înfrumusețare la tot pasul. Totuși, cu excepția Serenity Beauty, nu știu niciun alt loc unde să ai parte de un lifting facial efectuat după o metodă rusească originală. Mai exact, acesta  împrumută tehnica masajului sculptural, foarte căutat în Moscova. Deși tehnica te poate șoca inițial (ți se cere să deschizi gura astfel încât terapeuta să maseze cu degetele interiorul obrajilor), rezultatele sunt uimitoare. Pare stânjenitor, chiar incofortabil. După ce ieşi din zona de confort şi eşti deschisă să încerci această experienţă, va deveni o obişnuinţă. „Procedura presupune aplicarea de presiuni ferme, urmate de lovituri lente pentru a avea acces la straturi mai profunde ale mușchilor faciali și a le remodela”, mi-a explicat Cătălina Gheorghe, fondatoarea centrului. Terapia are efect rejuvenant. Ridică pomeții și le redă fermitatea non invaziv și fără durere. Efectele se observă încă de la prima ședință. Este recomandat însă ca o dată pe săptămână să revii la tratament pentru rezultate optime.  Unde: Serenity Beauty, str. Virgil Madgearu, 22

Preț: 290 lei

 Made in Germany

Când vorbim despre culorile de păr recomandate în noul sezon, se impune să amintim că babylights, nuanțele care variază în funcție de lumină și naturalețea sunt reguli de bază.  În plus, având în vedere că nu toate femeile se pot lăuda cu o podoabă capilară bogată, există un truc din ce în ce mai popular pe catwalk: extensiile de păr. 

„Contrar a ceea ce se credea până acum, extensiile nu afectează sănătatea părului. Dimpotrivă. În 2020, înțelegem că acestea nu sunt un moft, ci o soluție”, explică Iulian Mihăilă, hairstylist. „Sunt foarte utile pentru a obține lungime, desime, dar și jocuri de balayage.”

Iulian este trainer Hairtalk Extensions România, un nume apreciat în industria extensiilor de păr din toată lumea. Originare din Germania și confecționate manual bandă cu bandă, acestea se diferențiază de alte branduri prin calitatea părului 100% natural. Șuvițele nu se încurcă și nu își pierd strălucirea deoarece sunt fabricate din păr ce are cuticula încă intactă. Drept urmare, nu se usucă și nu își pierd strălucirea.  Eu le port deja de câteva luni şi pot să confirm că nici nu le simt. Aplicate corect, sunt invizibile şi nimeni nu poate ghici că am apelat la acest truc. Într-adevăr, Iulian ştie mai bine decât oricare altul să obţină culori senzaţionale  în ton cu extensiile alese.

Unde: The Lash Lounge, str. Matei Basarab, nr. 92

Preț: de la 2.000 lei

 

Related Posts

Frumusețea prin ochii medicului Elena Martin

Cum arată frumusețea, dar și cele mai reușite intervenții estetice? Și cum arată viața unui medic-femeie, atunci când…

Summer Mood: 5 coafuri de festival și produsele de styling ale verii

În plin sezon de concerte, găsește aici inspirația pentru coafurile de festival cu care să experimentezi noi lookuri….

Summer Must Haves: 10 produse de protecție solară (chiar și pentru păr)

Poate că auzi destul de des, în sezonul cald, că este bine să aplici protecție solară pe piele….

Sofia Vergara, adepta intervențiilor estetice de orice fel

Sofia Vergara a vorbit recent despre operațiile estetice și despre tratamentele de înfrumusețare și a subliniat că e…

Shania Twain: „Nu mi-e frică de îmbătrânire!”

Cântăreața country-pop Shania Twain s-a îmbăcat cu trecerea anilor și la 58 de ani susține că nu îi…

HAIR TIPS: 9 soluții împotriva vârfurilor despicate

Despre problema vârfurilor despicate este întrebat fiecare hairstylist profesionist. Și, de cele mai multe ori, răspunsul cel mai…

Top 5 produse esențiale pentru vară

Vara, rutina ta de îngrijire trebuie să fie la fel de atent pregătită ca și bagajul pentru concediu….

Long Hair Trend: tunsoarea clepsidră

Părul lung are o singură regulă de urmat atunci când vine vara, și anume să fie eliberat de…

Cindy Crawford, secrete de frumusețe la 58 de ani

La 58 de ani, Cindy Crawford încă are atuurile unui model de succes și este una dintre puținele…

New look: Jessica Biel. Tunsoarea aleasă de actriță pentru această vară

Jessica Biel s-a pregătit de vară cu un look fresh. Actrița a renunțat la părul ei lung, ondulat,…