Ai ochi superbi și nu știi cum să îi pui în evidență? Iată câteva sfaturi de la specialist!

Poți studia puțin cercul cromatic și poți identifica în ce zonă se încadrează culoarea ochilor tăi! Dacă ești în zona rece, poți opta pentru farduri, pigmenți sau creioane cu subton cald, în culorile opuse culorii ochilor tăi și invers. Întotdeauna culorile complementare dacă sunt alăturate culorii ochilor tăi, îi vor pune în evidentă, spune Iuliana Balind, make-up & brows trainer.

Dacă deții o pereche de ochi deschiși la culoare cum ar fi albastru sau verde, află că îi poți pune în valoare, folosind la baza genelor creioane dermatograf waterproof în nuanțe intense opuse nuanței ochilor. Dacă sunt albaștri, poți folosi creioane maronii, cărămizii, roșiatice sau portocalii pe care să le estompezi ușor pe restul pleoapei. Dacă sunt verzi poți folosi creioane în nuanțe de mov, vișiniu, albastru intens, chiar și negru. Ochii căprui și negri pot purta orice culoare doresc atâta timp cât nu se exagerează foarte tare cu intensitățile mai ales pentru un machiaj de zi cu zi. , mai spune specialistul.

Dacă vorbim de un machiaj de seară, lucrurile se pot schimba puțin, ochii albaștri vor putea fi evidențiați folosind pigmenți piersicii, farduri maronii, aurii, ochii verzi folosind pigmenți rozalii, movulii și farduri roșiatice. De asemenea, poți aplica gene false pe colțul extern pentru un efect intens și de lifting al ochilor, mai ales pentru ochii deschiși, deoarece le vor conferi un contur puternic și contrastant.

Și rujul joacă un rol important, însă și culoarea părului. Dacă ai ochii albaștri și îți vopsești părul în nuanțe ciocolatii, roșiatice sau arămii, aceștia vor fi foarte bine puși în valoare. Dacă ai ochii verzi, îți poți vopsi părul în nuanțe cu subton rece, castaniu, negru, negru albastru, negru movuliu sau un blond rece, contrastant., încheie Iuliana Balind, make-up & brows trainer.

 

Related Posts