A List Magazine ∙ September 22, 2021 ∙ 2 min read

Ai ochi superbi și nu știi cum să îi pui în evidență? Iată câteva sfaturi de la specialist!

Poți studia puțin cercul cromatic și poți identifica în ce zonă se încadrează culoarea ochilor tăi! Dacă ești în zona rece, poți opta pentru farduri, pigmenți sau creioane cu subton cald, în culorile opuse culorii ochilor tăi și invers. Întotdeauna culorile complementare dacă sunt alăturate culorii ochilor tăi, îi vor pune în evidentă, spune Iuliana Balind, make-up & brows trainer.

Dacă deții o pereche de ochi deschiși la culoare cum ar fi albastru sau verde, află că îi poți pune în valoare, folosind la baza genelor creioane dermatograf waterproof în nuanțe intense opuse nuanței ochilor. Dacă sunt albaștri, poți folosi creioane maronii, cărămizii, roșiatice sau portocalii pe care să le estompezi ușor pe restul pleoapei. Dacă sunt verzi poți folosi creioane în nuanțe de mov, vișiniu, albastru intens, chiar și negru. Ochii căprui și negri pot purta orice culoare doresc atâta timp cât nu se exagerează foarte tare cu intensitățile mai ales pentru un machiaj de zi cu zi. , mai spune specialistul.

Dacă vorbim de un machiaj de seară, lucrurile se pot schimba puțin, ochii albaștri vor putea fi evidențiați folosind pigmenți piersicii, farduri maronii, aurii, ochii verzi folosind pigmenți rozalii, movulii și farduri roșiatice. De asemenea, poți aplica gene false pe colțul extern pentru un efect intens și de lifting al ochilor, mai ales pentru ochii deschiși, deoarece le vor conferi un contur puternic și contrastant.

Și rujul joacă un rol important, însă și culoarea părului. Dacă ai ochii albaștri și îți vopsești părul în nuanțe ciocolatii, roșiatice sau arămii, aceștia vor fi foarte bine puși în valoare. Dacă ai ochii verzi, îți poți vopsi părul în nuanțe cu subton rece, castaniu, negru, negru albastru, negru movuliu sau un blond rece, contrastant., încheie Iuliana Balind, make-up & brows trainer.

 

Related Posts

Rujul perfect pentru nuntă

Indiferent dacă ești mireasa sau ai statutul de invitată, dacă vrei să arăți senzațional în pozele de la…

Vara perfectă pentru noi

Vine vara, bine-mi pare! Nu știm alții cum sunt, dar noi iubim vara, pentru că ziua este lungă…

Safe Zone: sfaturile experților pentru îngrijirea părului, vara

Am apelat, din nou, la sfaturile stiliștilor, nutriționiștilor și dermatologilor pentru a ne asigura că vom avea un…

Sărbătorește viața!

Numărul 1 în Spania, Italia și Portugalia atunci când vine vorba de produsele dermatocosmetice pentru piele și păr,…

Ce preferă pielea ta: autobronzare sau albire?

Cum ai vrea să arate pielea ta? Mai luminoasă și fără pete pigmentare? Sau în nuanța caramelului, dar…

L’Oréal și UNESCO susțin femeile din domeniul cercetării prin lansarea unei noi ediții a programului de burse private L’Oréal – UNESCO „Pentru Femeile din Știință”

L’Oréal România și Comisia Națională a României pentru UNESCO continuă să sprijine și în acest an comunitatea științifică…

Protecție solară în fiecare zi

Radiaţiile UV reprezintă ameninţarea invizibilă de care te poţi proteja, cu încredere, aflând mai multe despre protecţia solară,…

Machiaj și îngrijire a pielii cu Cindy Bruna

Cu origini congoleze și italiene, modelul stabilit la Paris, Cindy Bruna, este una dintre vedetele a căror apariție…

Sharon Stone sau cum să arăți de 40 la 64 de ani

Frumusețea la 60+ ani înseamnă mai mult decât un corp cu proporții de invidiat și un ten fără…

Chef de mers la mare!

Cele 10 minute de expunere zilnică la lumina soarelui sunt recomandate și de medici, dincolo de asta ești…