A List Magazine ∙ December 16, 2021 ∙ 3 min read

După un an plin de provocări generate de pandemie, cu toții ne dorim să ne bucurăm acum de sărbătorile de iarnă și de petrecerile de final de an, iar, pentru aceste evenimente, vrem să ne prezentăm în cea mai bună formă a noastră. Un ten curat și strălucitor se află pe lista de priorități ale fiecăruia, astfel că cererea pentru tratamente faciale profesionale este mare în această perioadă.

Unul din cele mai cerute și eficiente tratamente în acest sens, folosit și de marile staruri de la Hollywood, printre care și Jennifer Lopez, este Hydrafacial, un tratament prezent în România la clinica Noblezza din București.

Andreea Suciu, specialist în estetică facială, explică de ce au ales marile vedete să facă frecvent acest tratament care le oferă o piele curată și strălucitoare pentru care sunt admirate pe covorul roșu al marilor evenimente.

„În secolul tehnologiei, avem atât de multe opțiuni care ne ajută să avem grijă de tenul nostru și să tratăm orice problemă estetică. Trebuie doar să ne interesăm și să aflăm ce este potrivit pentru pielea noastră și să avem încredere în specialiștii experimentați.

De exemplu, putem avea porii dilatați, riduri, cicatrici lăsate de acnee, laxitate cutanată sau, pur și simplu, avem nevoie ca pielea noastră să fie sănătoasă, curată și strălucitoare.

E important ca la final să fii atât de mulțumită de aspectul tenului tău încât să nu mai simți niciodată nevoia de a adăuga filtre când postezi pe Instagram. Și să te simți confortabilă, și chiar mândră am zice, să postezi fotografii cu adevărat #nomakeup.

Pentru a obține acest lucru, cel mai apreciat tratament, inclusiv în România, este Hydrafacial. Acesta are efecte multiple, în funcție de necesitățile pielii, de la o efoliere profesională și reparare a imperfecțiunilor acesteia, până la o întinerire și regenerare naturală a colagenului din piele. Tenul nostru este expus zilnic la poluarea din mediul urban și la razele solare puternice – factori care blochează porii, încarcă tenul și afectează sănătatea pielii. Hydrafacial reface astfel să recuperăm sănătatea pielii. Este, de altfel, și secretul frumuseții multor staruri de peste ocean”, spune Andreea Suciu, specialist în estetică facială.

Ce este Hydrafacial

„Conform statisticilor, Hydrafacial este tratamentul de care cineva se bucură la fiecare 15 secunde în întreaga lume. Tratamentul este o inovație în domeniul medical estetic, fiind singura tehnologie de hidrodermoabraziune care îmbină armonios curățarea, exfolierea, extracția și hidratarea. Hydrafacial înlocuiește tratamentele tradiționale de extracție și curățare a tenului, fiind o procedură non-invazivă, ce oferă un ten curat, strălucitor, fără puncte negre, coșuri și exces de sebum”, adaugă Andreea Suciu.

Ce efecte are Hydrafacial

  • Curăță tenul, porii și punctele negre fără a leza sau sensibiliza pielea;
  • Reglează activitatea glandelor sebacee;
  • Tratează tenul acneic și porii congestionați;
  • Reface sănătatea pielii și are efect regenerant;
  • Oferă tenului strălucire și pielea devine catifelată la atingere;
  • Rezultatele se văd instant – un ten curat și sănătos;
  • Tratamentul este personalizat în funcție de tipul de ten;

Ședința durează 30-45 de minute – este „lunchtime procedure”- este un tratament rapid de care te poți bucura în orice moment al zilei, după care îți poți relua activitățile.

Related Posts

Noutățile verii: parfumuri de purtat în serile toride

Dacă pentru plajă cel mai bine este să uiți de parfum și să folosești SPF-urile, pentru serile calde,…

Scarlett Johansson împărtășește rutina ei de beauty și de îngrijire

Scarlett Johansson (38 de ani) a împărtășit rutina ei de beauty și de îngrijire, care cuprinde somn, masaj…

House of Wella, Celebration Gala – 30 de ani în România

Pe 30 mai, Wella Professionals România a fost gazda unui show de lumină, culoare și hairstyling spectaculos, prezentând…

7 ingrediente care îți pot distruge pielea, în timpul verii

Există un motiv foarte bun pentru care trebuie să îți schimbi un pic rutina îngrijirii, în timpul verii:…

7 parfumuri provocatoare, care sparg orice tabu

Parfumul nu înseamnă numai note de patchouli, vanilie, trandafir și iasomie. Există și latura conceptuală a parfumeriei, care…

Timothée Chalamet, noul ambasador Chanel

Actorul Timothée Chalamet este noua imagine Bleu de Chanel. Actorul franco-american în vârstă de 27 de ani a…

Corectarea micilor imperfecțiuni. 4 tratamente noi de încercat acum

Să te simți mai bine tu cu tine, la orice vârstă, este cea mai bună idee din acest…

Știai că tenul gras îmbătrânește mai greu? Și nu este singurul avantaj!

Există și câteva dezavantaje, atunci când ai tenul gras, mai ales dacă rutina de îngrijire nu este una…

Obiceiurile proaste care îți distrug pielea. Toți le avem. Cum scăpăm de ele?

Orice rutină de îngrijire a pielii poate include obiceiuri rele pe care le repetăm (uneori) fără să ne…

Honey skin: ce anume din produsele apicole transformă radical pielea

Persoanele care folosesc pe termen lung produsele obținute cu bunăvoința albinelor susțin că observă transformări vizibile ale calității…