A List Magazine ∙ December 16, 2021 ∙ 3 min read

După un an plin de provocări generate de pandemie, cu toții ne dorim să ne bucurăm acum de sărbătorile de iarnă și de petrecerile de final de an, iar, pentru aceste evenimente, vrem să ne prezentăm în cea mai bună formă a noastră. Un ten curat și strălucitor se află pe lista de priorități ale fiecăruia, astfel că cererea pentru tratamente faciale profesionale este mare în această perioadă.

Unul din cele mai cerute și eficiente tratamente în acest sens, folosit și de marile staruri de la Hollywood, printre care și Jennifer Lopez, este Hydrafacial, un tratament prezent în România la clinica Noblezza din București.

Andreea Suciu, specialist în estetică facială, explică de ce au ales marile vedete să facă frecvent acest tratament care le oferă o piele curată și strălucitoare pentru care sunt admirate pe covorul roșu al marilor evenimente.

„În secolul tehnologiei, avem atât de multe opțiuni care ne ajută să avem grijă de tenul nostru și să tratăm orice problemă estetică. Trebuie doar să ne interesăm și să aflăm ce este potrivit pentru pielea noastră și să avem încredere în specialiștii experimentați.

De exemplu, putem avea porii dilatați, riduri, cicatrici lăsate de acnee, laxitate cutanată sau, pur și simplu, avem nevoie ca pielea noastră să fie sănătoasă, curată și strălucitoare.

E important ca la final să fii atât de mulțumită de aspectul tenului tău încât să nu mai simți niciodată nevoia de a adăuga filtre când postezi pe Instagram. Și să te simți confortabilă, și chiar mândră am zice, să postezi fotografii cu adevărat #nomakeup.

Pentru a obține acest lucru, cel mai apreciat tratament, inclusiv în România, este Hydrafacial. Acesta are efecte multiple, în funcție de necesitățile pielii, de la o efoliere profesională și reparare a imperfecțiunilor acesteia, până la o întinerire și regenerare naturală a colagenului din piele. Tenul nostru este expus zilnic la poluarea din mediul urban și la razele solare puternice – factori care blochează porii, încarcă tenul și afectează sănătatea pielii. Hydrafacial reface astfel să recuperăm sănătatea pielii. Este, de altfel, și secretul frumuseții multor staruri de peste ocean”, spune Andreea Suciu, specialist în estetică facială.

Ce este Hydrafacial

„Conform statisticilor, Hydrafacial este tratamentul de care cineva se bucură la fiecare 15 secunde în întreaga lume. Tratamentul este o inovație în domeniul medical estetic, fiind singura tehnologie de hidrodermoabraziune care îmbină armonios curățarea, exfolierea, extracția și hidratarea. Hydrafacial înlocuiește tratamentele tradiționale de extracție și curățare a tenului, fiind o procedură non-invazivă, ce oferă un ten curat, strălucitor, fără puncte negre, coșuri și exces de sebum”, adaugă Andreea Suciu.

Ce efecte are Hydrafacial

  • Curăță tenul, porii și punctele negre fără a leza sau sensibiliza pielea;
  • Reglează activitatea glandelor sebacee;
  • Tratează tenul acneic și porii congestionați;
  • Reface sănătatea pielii și are efect regenerant;
  • Oferă tenului strălucire și pielea devine catifelată la atingere;
  • Rezultatele se văd instant – un ten curat și sănătos;
  • Tratamentul este personalizat în funcție de tipul de ten;

Ședința durează 30-45 de minute – este „lunchtime procedure”- este un tratament rapid de care te poți bucura în orice moment al zilei, după care îți poți relua activitățile.

Related Posts

Cate Blanchett: 3 secrete ale tenului luminos

Cate Blanchett strălucește la fiecare apariție pe covorul roșu. Iar asta ne-a făcut curioase în legătură cu secretele…

Pleasing, Harry Styles și Marco Ribeiro, la Săptămâna Modei de la Paris

Pleasing, brandul de frumusețe creat de Harry Styles, a lansat primele produse de machiaj, în colaborare cu designerul…

Soluții pentru îngrijirea pielii sensibile

Confortul urban implică un risc pe care e posibil să îl fi ignorat până acum: poluarea din case,…

6 terapii pentru joburi sedentare

Persoanele care au joburi sedentare sau care stau prea mult în picioare și au prea puține momente de…

5 motive să aplici baza pentru manichiură

Culoarea este importantă, dar primul strat, cel de bază, este absolut necesar dacă vrei o manichiură rezistentă și…

Echilibru în îngrijirea pielii: 12 produse esențiale

Înconjurate de tentații sau aglomerate de prea multe sarcini de îndeplinit, reușim, cu greu, să menținem un echilibru…

Pe plajele internaționale: to bronze or NOT to bronze?

Chiar dacă la noi vara s-a sfârșit, plajele internaționale ne așteaptă. Cu atât de multă libertate de mișcare…

Păr frumos, încredere deplină

Felul în care arată podoaba noastră capilară influențează profund modul în care ne percepem, indiferent de vârstă. Există…

Grooming time: 10  produse pentru îngrijirea masculină

Grooming time? Rezistă eroic în zilele de muncă și energizează-te cu cele mai eficiente cosmetice pentru îngrijirea cotidiană….

Dialog DESCHIS despre „INTERZIS”

Patru influenceri din social media au acceptat provocarea de a vorbi deschis despre încălcarea regulilor și despre cum…