Alina Burlacu ∙ February 23, 2024 ∙ 2 min read

„It’s not a resolution, it’s a lifestyle” (Nu e o rezoluție, e un stil de viață), scria Cindy Crawford, la începutul anului, pe Social media, lângă un video cu mai multe exerciții de fitness. Cum își menține celebrul fotomodel o siluetă de invidiat și la 58 de ani?

Pe 20 februarie, Cindy Crawford a împlinit 58 de ani, dar cifra nu o sperie, dimpotrivă. Modelul a mărturisit că se simte recunoscătoare pentru încă un set de lumânări pe tortul aniversar.

Secretele de frumusețe ale celebrei Cindy Crawford trec dincolo de frumusețea naturală. De fapt, în cei aproape 40 de ani de carieră de model, la mijloc este multă muncă. Cindy a mărturisit de multe ori că viața ei este una disciplinată, atât ca mișcare, cât și ca dietă, iar acesta este motivul real pentru care reușește să se mențină în formă și la 58 de ani.

Stilul ei de viață include consumul de alimente hrănitoare, o rutină de antrenament, un timpul adecvat de odihnă și multă socializare cu prietenii și familia, socializare activă ce include drumeții sau mersul pe bicicletă.

În rutina de antrenament sunt combinate exerciții cardio și exerciții de forță. Modelul își începe ziua cu o meditație, urmată de exercițiile cardio timp de douăzeci de minute care includ alergare și sărituri pe trambulină.

„Nu mă trezesc niciodată gândindu-mă: „Păi, chiar vreau să mă antrenez astăzi”, a spus modelul pentru InStyle. „Când eram model, mă obligam să fac antrenamente ca să pot arăta bine într-un costum de baie.” Acum, însă, menține exercițiile fizice pentru că o fac să se simtă bine: „Simplul fapt că știu că sunt puternică are un impact enorm asupra sănătății mele mintale.”

 „Antrenamentul meu de bază este de 20 de minute de cardio, apoi greutăți”, a explicat ea într-un interviu pentru The Cut. „Exercițiile cardio pot fi sărituri pe o trambulină, folosirea unei benzi de alergare. Avem scări care coboară spre plajă din casa noastră. Pun o carte audio sau muzică în timp ce alerg pe scările casei mele timp de 20 de minute.”, a mai mărturisit modelul în interviu. „Încerc să fac 20 de minute de cardio de cel puțin trei ori pe săptămână. Apoi fac 30 de minute până la o oră de greutăți, genuflexiuni și exerciții pentru bicepși, lucruri pe care le-am învățat acum 30 de ani.”

Desertul cu care se răsfață? „Cu siguranță am nevoie de o bucată de ciocolată neagră, după cină, în fiecare seară. Dacă nu o am, aș putea mânca alte o sută de lucruri și tot nu sunt mulțumită”, a spus Crawford pentru InStyle.

Foto: hepta.

Related Posts

13-14 aprilie: Vino să trăiești experiențele inedite din Lancôme Skin Science Club!

Grăbește-te să descoperi produsele excepționale și experiențele inedite din Lancôme Skin Science Club, un pop-up deschis pentru publicul…

5 afecțiuni ale pielii cauzate de endometrioză

Prea mult estrogen în organism poate declanșa erupții sau acnee. Pe de altă parte, inflamația nu este implicată…

Ai un ten cu impurități? Iată ce trebuie să faci ca să scapi de imperfecțiuni!

Tenul nostru este ca o carte de vizită și reflectă atât starea noastră de sănătate, cât și obiceiurile…

Beauty News: 12 cosmetice de care te vei îndrăgosti primăvara asta

Culorile vibrante ale noilor produse pentru machiaj și esențele florale ale primăverii dau tonul unui anotimp în care…

Serena Williams își lansează un brand de beauty

Serena Williams este cel mai recent exemplu de vedetă care se lansează în domeniul de beauty cu propria…

Tunsorile statement ale primăverii, explicate de stiliști de top

Îți dorești un look nou pentru sezonul cald? Perfect! E momentul să te lași convinsă de noile tendințe….

5 tendințe noi care vor transforma machiajul în artă

Sunt două aspecte esențiale de care trebuie să ții cont atunci când realizezi machiajul: în primul rând, să…

Ritualul complet de hidratare cu elmiplant

Este momentul să întâmpinăm noul sezon cu mai multă atenție și grijă față de noi înșine, iar un…

Masajul facial – cea mai bună metodă să încetinești timpul #beauty

Avem 69 de mușchi pe față și pe gât și, se știe deja că, producția de colagen încetinește…

Get the Look: Old Money Hair

Există old money hair? Se pare că da. Am investigat și scris ce înseamnă acest trend, cum îl…