Alina Burlacu ∙ November 21, 2022 ∙ 3 min read

Hai să îți spun o informație foarte interesantă: cătina are cu 200% mai multă Vitamina C față de măr și de 15 ori mai multă Vitamina C față de o lămâie. De ce am început cu asta? Pentru că, iarna, vitamina C este esențială în funcționarea optimă a organismului și este un antioxidant minunat pentru piele.

Și acum, care este legătura dintre calitatea pielii și vitamina C extrasă din catină? Este vorba despre noua gamă Pure Vitamin-C de la Skinmiso, cosmetice coreene în care vitamina C este extrasă din cătină.

Pasul 1

După demachiere și curățare, tenul are nevoie de tonifiere și hidratare, așa că îți recomand să începi cu un toner bogat în antioxidanți, mai exact cu Tonerul cu vitamina C pură. Pentru că are în compoziție 92% extract de cătină, acest toner ajută la hidratarea și obținerea aspectului luminos al pielii. În plus, Pure Vitamin-C Toner curăță în profunzime tenul, ajută la eliminarea celulelor moarte de la suprafața pielii și la reglarea pH-ului pielii, pregătind-o în vederea absorbției optime a vitaminelor din produsele pe care le vei aplica ulterior. Dacă ar fi facem, pe scurt, un top al beneficiilor, află că Tonerul cu vitamina C pură hidratează și îmbunătățește textura pielii.

Pasul 2

După tonifiere, aplică un ser cu efect exfoliant și acțiune anti-ageing. Serul cu vitamina C pură are în compoziție 135,000ppm de vitamina C pură și extract de cătină 30%, care oferă tenului un aspect radiant și sănătos. În plus, Pure Vitamin-C Serum are și un efect exfoliant asupra tenului, iar datorită Vitaminei C, pielea este protejată și de radicalii liberi. Pentru efectul anti-age și estomparea ridurilor, în compoziția acestuia a fost adăugat Adenosine, un compus organic care se găsește în natură. Să recapitulăm: Serul cu vitamina C pură are efecte anti-wrinkles, hidratează, exfoliază, protejează de factorii externi și oferă luminozitate.

Pasul 3

Pentru o îngrijire completă, pielea are nevoie de o cremă hidratantă, adaptată nevoilor pielii. Atunci când îți dorești mai multe beneficii, Crema cu Vitamina C pură este alegerea perfectă în orice anotimp, datorită extractului de vitamina C. Crema Pure Vitamin-C are în compoziție 68% extract de cătină care ajută la hidratarea și luminozitatea tenului. Un alt ingredient-cheie, niacinamidele oferă luminozitate și un aspect fresh. Pentru efectul anti-age și estomparea ridurilor, în compoziția cremei a fost adăugat Adenosine, un compus organic care se găsește în natură. Și, încă un aspect extrem de important, prin tehnologia nano-lipozom, lecitina, ceramidele și extractele din plante sunt transformate în particule fine pentru o absorbție rapidă în piele.

La finalul acestui ritual de îngrijire – pe care este bine să îl repeți în fiecare seară și dimineață, după curățarea și demachierea pielii -, ritual care să includă Toner cu vitamina C pură, urmat de Serul cu vitamina C pură și, apoi, de Crema cu Vitamina C pură, vei obține o piele hidratată, luminoasă și cu aspect sănătos.

Foto: PR

Related Posts

Viva Magenta, Viva 2023!

Viva Magenta este culoarea anului 2023: „o culoare exuberantă care promovează optimismul și bucuria”. Institutul Pantone a anunțat…

12 idei de cadouri de Moș Nicolae

Vrei să adaugi un pic din magia Sărbătorilor și în cadoul de Moș Nicolae? Te ajut cu 12…

Top 5 parfumuri pentru sezonul rece

Pentru că sezonul rece impune alte prezențe olfactive, am făcut un top 5 al parfumurilor cel mai recent…

Beauty News: Gen Z, retinol și age diversity

Cum se adaptează brandurile la Generația Z? Care este cel mai căutat ingredient pentru îngrijirea pielii în 2022?…

Top 10 măști: day&night pampering

Măștile sunt expresia răsfățului suprem. Transformă momentele libere ale zilei și orele de somn ale nopții în pretexte…

Jamie Lee Curtis, fotografii provocatoare, la 63 de ani

Cunoscută pentru rolurile din True Lies, Freaky Friday și Knives Out, Jamie Lee Curtis este și un fan…

Cum disciplinezi părul electrizat în lunile reci? Trucuri de la specialiști

În sezonul rece, îngrijirea părului devine mai dificilă. Firele rebele, părul electrizat și deshidratat îți pot distruge complet…

Momentele preferate ale unui beauty editor

Dacă mă întrebi care sunt momentele mele preferate din toate cele 24 de ore, de cele mai multe…

Katy Perry, fără pungi sub ochi și fără acnee

Cântăreața Katy Perry a reușit să obțină rezultate foarte bune pentru aspectul tenului, atât în zona ochilor, afectată…

Beauty Vlogging School starts NOW

L’Oréal România dă startul înscrierilor la Școala de Beauty Vlogging, un proiect educațional complex, dedicat noilor creatori de…