Alina Burlacu ∙ November 21, 2022 ∙ 3 min read

Hai să îți spun o informație foarte interesantă: cătina are cu 200% mai multă Vitamina C față de măr și de 15 ori mai multă Vitamina C față de o lămâie. De ce am început cu asta? Pentru că, iarna, vitamina C este esențială în funcționarea optimă a organismului și este un antioxidant minunat pentru piele.

Și acum, care este legătura dintre calitatea pielii și vitamina C extrasă din catină? Este vorba despre noua gamă Pure Vitamin-C de la Skinmiso, cosmetice coreene în care vitamina C este extrasă din cătină.

Pasul 1

După demachiere și curățare, tenul are nevoie de tonifiere și hidratare, așa că îți recomand să începi cu un toner bogat în antioxidanți, mai exact cu Tonerul cu vitamina C pură. Pentru că are în compoziție 92% extract de cătină, acest toner ajută la hidratarea și obținerea aspectului luminos al pielii. În plus, Pure Vitamin-C Toner curăță în profunzime tenul, ajută la eliminarea celulelor moarte de la suprafața pielii și la reglarea pH-ului pielii, pregătind-o în vederea absorbției optime a vitaminelor din produsele pe care le vei aplica ulterior. Dacă ar fi facem, pe scurt, un top al beneficiilor, află că Tonerul cu vitamina C pură hidratează și îmbunătățește textura pielii.

Pasul 2

După tonifiere, aplică un ser cu efect exfoliant și acțiune anti-ageing. Serul cu vitamina C pură are în compoziție 135,000ppm de vitamina C pură și extract de cătină 30%, care oferă tenului un aspect radiant și sănătos. În plus, Pure Vitamin-C Serum are și un efect exfoliant asupra tenului, iar datorită Vitaminei C, pielea este protejată și de radicalii liberi. Pentru efectul anti-age și estomparea ridurilor, în compoziția acestuia a fost adăugat Adenosine, un compus organic care se găsește în natură. Să recapitulăm: Serul cu vitamina C pură are efecte anti-wrinkles, hidratează, exfoliază, protejează de factorii externi și oferă luminozitate.

Pasul 3

Pentru o îngrijire completă, pielea are nevoie de o cremă hidratantă, adaptată nevoilor pielii. Atunci când îți dorești mai multe beneficii, Crema cu Vitamina C pură este alegerea perfectă în orice anotimp, datorită extractului de vitamina C. Crema Pure Vitamin-C are în compoziție 68% extract de cătină care ajută la hidratarea și luminozitatea tenului. Un alt ingredient-cheie, niacinamidele oferă luminozitate și un aspect fresh. Pentru efectul anti-age și estomparea ridurilor, în compoziția cremei a fost adăugat Adenosine, un compus organic care se găsește în natură. Și, încă un aspect extrem de important, prin tehnologia nano-lipozom, lecitina, ceramidele și extractele din plante sunt transformate în particule fine pentru o absorbție rapidă în piele.

La finalul acestui ritual de îngrijire – pe care este bine să îl repeți în fiecare seară și dimineață, după curățarea și demachierea pielii -, ritual care să includă Toner cu vitamina C pură, urmat de Serul cu vitamina C pură și, apoi, de Crema cu Vitamina C pură, vei obține o piele hidratată, luminoasă și cu aspect sănătos.

Foto: PR

Related Posts

Îngrijirea tenului la 40 de ani: 10 sfaturi pentru o piele sănătoasă și luminoasă

Dacă observi că tenul tău începe să aibă un aspect tern, ușor neuniform, cu linii fine și riduri…

Tipsuri pentru o piele mereu tânără

Ești mereu în căutarea celor mai bune rutine și produse care să oprească îmbătrânirea? Te înțelegem extrem de…

7 parfumuri revitalizante, care atrag energia pozitivă

Pe aceste călduri copleșitoare, e important să ne alegem un parfum revigorant, care să ne dea senzația de…

George Soare, sfaturi despre cum să ai un look perfect la festival

Când vine vorba de festivaluri, ideea de libertate și creativitate domină peisajul estetic. Festivalurile sunt ocazii perfecte pentru…

HOT this summer: Island Girl Make-up

Cel mai folosit produs de make-up, din ultimii ani, blush-ul are încă un moment special, vara asta, în…

Sezonul SPF: 4 greșeli în aplicarea SPF-ului, pe care nu știai că le faci în mod constant

În plin sezon de vară, oricare ar fi planurile tale, sigur petreci destul timp în aer liber cât…

Styling tips: cum să obții un efect de lifting cu o coafură anume

În anii ’90, Madonna a dat startul unui trend cu coafura-semnătură a turneului Blonde Ambition: „coada de cal”…

6 soluții pentru îngrijirea tenului gras în caniculă

Ai tenul gras și lucios iar asta te face să nu mai vrei să aplici nimic pe piele?…

Cum ne menținem tenul frumos pe timpul verii

În timpul verii, tindem să căutăm acele soluții care nu sunt doar aliați eficienți ai frumuseții, ci și…

Top 10 mituri despre îngrijirea pielii

Ce mituri despre îngrijirea pielii și machiaj ai vrea să afli dacă sunt adevărate sau nu? Verifică-ți curiozitatea…