Alina Burlacu ∙ May 24, 2023 ∙ 4 min read

Să te simți mai bine tu cu tine, la orice vârstă, este cea mai bună idee din acest moment. Poți să începi prin corectarea micilor imperfecțiuni.

Tratamente pentru păr

Pentru o vară cu planuri de relaxare și călătorit, este timpul să pui sub lupă sănătatea scalpului și a părului, mai ales dacă observi o cădere excesivă a părului sau alte dezechilibre la nivelul pielii capului. În cadrul Clinicii Statera by Dr. Florin Juravle, poți alege tratamentul potrivit nevoilor tale: Hair Grow Express, Jetpeel Hair & Scalp, Mezoterapie. Aparatura de cosmetică medicală de ultimă generație și produsele profesionale, dermatocosmetice, se adresează părului afectat de o cădere pronunțată, părului rar, cu tendință de cădere, alopeciei androgenice, scalpului cu exces de sebum, precum și părului tern, lipsit de strălucire și de vitalitate. Este foarte adevărat că nimic nu se întâmplă peste noapte – și asta îți vor spune și specialiștii din această clinică. Este nevoie de un efort susținut, uneori de 3-6 luni, pentru a avea cu adevărat rezultate. În lista de așteptări realiste, despre care vei vorbi direct cu medicul dermatolog, trebuie să știi că sunt incluse planuri de tratament complexe, pe termen mediu, care pot include atât tratamente efectuate în clinică, săptămânal ori la 10 zile, cât și tratamente recomandate pentru acasă. (clinicastatera.ro)

Intervenții dentare

Dacă îți place zâmbetul din sutele de fotografii făcute în ultimele luni, atunci știi cât de importantă este profilaxia. Dacă nu, ai un motiv în plus să cauți tratamentul care ți se potrivește, mai ales că, în cabinetul potrivit, intervențiile sunt mai puțin dureroase și mai puțin traumatizante decât erau în urmă cu 10-20 de ani. Specialiștii din cadrul Clinicii Trident te pot ajuta cu: servicii de clinică stomatologică pentru adulți, servicii stomatologice complexe și operații complexe, realizate în propriul bloc operator, precum și intervenții de estetică dentară. Și, poate un detaliu mai rar întâlnit, poți primi un certificat de garanție de până la 2 ani, pentru lucrările efectuate în această clinică. Clinica are și un departament de stomatologie pentru copii, cu tratamente prietenoase, așa că poți face programarea pentru întreaga familie. (clinicatrident.ro)

Redimensionarea sânilor

Prea mici, prea mari, prea lăsați, prea inegali? Părerile diferite pot ajunge la un consens după o consultație la cabinet. Însă, atunci când sânii mari sau lăsați devin o problemă de sănătate, știi că este timpul să te gândești mai mult la tine și mai puțin la plăcerea altora. În afara aspectului, durerile frecvente ale spatelui, umerilor, greutatea în respirație, iritația pielii de sub sâni, deformările scheletale și tulburările cronice de respirație sunt obstacolele de care te-ai lovit singură. Prin operația de reducție mamară realizată în cadrul Clinicii Dr. Sorin Nae se îndepărtează grăsimea, țesutul glandular și pielea în exces, reducerea dimensiunilor areolei și repoziționarea sânului cât mai aproape de poziția normală la nivelul toracelui. Desigur, este o intervenție care presupune riscuri, ca orice operație, de aceea trebuie să discuți cu medicul chirurg estetician toate detaliile înainte de a lua o decizie. (drsorinnae.ro)

Remodelarea siluetei

Corecții ale siluetei pot fi realizate chirugical și în cadrul Project Beauty by Dr. Ruxandra Sinescu. Abdominoplastia, omfaloplastia , liposucția, liftingul de coapse și fesier, transferul cosmetic de grăsime, chirurgia postbariatrică, implanturile corporale sunt tot atâtea intervenții specifice prin care se poate face remodelarea și este ok atât timp cât nu forțezi corpul să devină copie fidelă a celebrei Barbie. Reacțiile organismului și recuperarea post-operatorii sunt diferite, de aceea fă-ți timp să afli toate informațiile înainte de a lua o decizie. Deși există limite la cantitatea de țesut care poate fi eliminată, în cele mai multe cazuri se obțin rezultatele dorite, celulele grase din zonele tratate fiind îndepărtate definitiv. Însă, un stil de viață sănătos, un program de exerciții fizice și menținerea unei greutăți adecvate sunt planul pe termen lung de care trebuie să te ții pentru a fi în cea mai bună formă a ta. (projectbeauty.ro)

Foto: hepta.

Related Posts

Un nou magazin Victoria’s Secret te așteaptă în Mega Mall, București, cu o nouă colecție: Body by Victoria

Veștile bune circulă repede! Iar primăvara aceasta avem încă un motiv de bucurie. Victoria’s Secret, liderul în retail…

Parfumuri create pe baza neuroștiinței

Charlotte Tilbury, celebrul make-up artist al vedetelor care și-a înființat un brand de cosmetice omonim, se lansează acum…

13-14 aprilie: Vino să trăiești experiențele inedite din Lancôme Skin Science Club!

Grăbește-te să descoperi produsele excepționale și experiențele inedite din Lancôme Skin Science Club, un pop-up deschis pentru publicul…

5 afecțiuni ale pielii cauzate de endometrioză

Prea mult estrogen în organism poate declanșa erupții sau acnee. Pe de altă parte, inflamația nu este implicată…

Ai un ten cu impurități? Iată ce trebuie să faci ca să scapi de imperfecțiuni!

Tenul nostru este ca o carte de vizită și reflectă atât starea noastră de sănătate, cât și obiceiurile…

Beauty News: 12 cosmetice de care te vei îndrăgosti primăvara asta

Culorile vibrante ale noilor produse pentru machiaj și esențele florale ale primăverii dau tonul unui anotimp în care…

Serena Williams își lansează un brand de beauty

Serena Williams este cel mai recent exemplu de vedetă care se lansează în domeniul de beauty cu propria…

Tunsorile statement ale primăverii, explicate de stiliști de top

Îți dorești un look nou pentru sezonul cald? Perfect! E momentul să te lași convinsă de noile tendințe….

5 tendințe noi care vor transforma machiajul în artă

Sunt două aspecte esențiale de care trebuie să ții cont atunci când realizezi machiajul: în primul rând, să…

Ritualul complet de hidratare cu elmiplant

Este momentul să întâmpinăm noul sezon cu mai multă atenție și grijă față de noi înșine, iar un…