Alina Burlacu ∙ May 24, 2023 ∙ 4 min read

Să te simți mai bine tu cu tine, la orice vârstă, este cea mai bună idee din acest moment. Poți să începi prin corectarea micilor imperfecțiuni.

Tratamente pentru păr

Pentru o vară cu planuri de relaxare și călătorit, este timpul să pui sub lupă sănătatea scalpului și a părului, mai ales dacă observi o cădere excesivă a părului sau alte dezechilibre la nivelul pielii capului. În cadrul Clinicii Statera by Dr. Florin Juravle, poți alege tratamentul potrivit nevoilor tale: Hair Grow Express, Jetpeel Hair & Scalp, Mezoterapie. Aparatura de cosmetică medicală de ultimă generație și produsele profesionale, dermatocosmetice, se adresează părului afectat de o cădere pronunțată, părului rar, cu tendință de cădere, alopeciei androgenice, scalpului cu exces de sebum, precum și părului tern, lipsit de strălucire și de vitalitate. Este foarte adevărat că nimic nu se întâmplă peste noapte – și asta îți vor spune și specialiștii din această clinică. Este nevoie de un efort susținut, uneori de 3-6 luni, pentru a avea cu adevărat rezultate. În lista de așteptări realiste, despre care vei vorbi direct cu medicul dermatolog, trebuie să știi că sunt incluse planuri de tratament complexe, pe termen mediu, care pot include atât tratamente efectuate în clinică, săptămânal ori la 10 zile, cât și tratamente recomandate pentru acasă. (clinicastatera.ro)

Intervenții dentare

Dacă îți place zâmbetul din sutele de fotografii făcute în ultimele luni, atunci știi cât de importantă este profilaxia. Dacă nu, ai un motiv în plus să cauți tratamentul care ți se potrivește, mai ales că, în cabinetul potrivit, intervențiile sunt mai puțin dureroase și mai puțin traumatizante decât erau în urmă cu 10-20 de ani. Specialiștii din cadrul Clinicii Trident te pot ajuta cu: servicii de clinică stomatologică pentru adulți, servicii stomatologice complexe și operații complexe, realizate în propriul bloc operator, precum și intervenții de estetică dentară. Și, poate un detaliu mai rar întâlnit, poți primi un certificat de garanție de până la 2 ani, pentru lucrările efectuate în această clinică. Clinica are și un departament de stomatologie pentru copii, cu tratamente prietenoase, așa că poți face programarea pentru întreaga familie. (clinicatrident.ro)

Redimensionarea sânilor

Prea mici, prea mari, prea lăsați, prea inegali? Părerile diferite pot ajunge la un consens după o consultație la cabinet. Însă, atunci când sânii mari sau lăsați devin o problemă de sănătate, știi că este timpul să te gândești mai mult la tine și mai puțin la plăcerea altora. În afara aspectului, durerile frecvente ale spatelui, umerilor, greutatea în respirație, iritația pielii de sub sâni, deformările scheletale și tulburările cronice de respirație sunt obstacolele de care te-ai lovit singură. Prin operația de reducție mamară realizată în cadrul Clinicii Dr. Sorin Nae se îndepărtează grăsimea, țesutul glandular și pielea în exces, reducerea dimensiunilor areolei și repoziționarea sânului cât mai aproape de poziția normală la nivelul toracelui. Desigur, este o intervenție care presupune riscuri, ca orice operație, de aceea trebuie să discuți cu medicul chirurg estetician toate detaliile înainte de a lua o decizie. (drsorinnae.ro)

Remodelarea siluetei

Corecții ale siluetei pot fi realizate chirugical și în cadrul Project Beauty by Dr. Ruxandra Sinescu. Abdominoplastia, omfaloplastia , liposucția, liftingul de coapse și fesier, transferul cosmetic de grăsime, chirurgia postbariatrică, implanturile corporale sunt tot atâtea intervenții specifice prin care se poate face remodelarea și este ok atât timp cât nu forțezi corpul să devină copie fidelă a celebrei Barbie. Reacțiile organismului și recuperarea post-operatorii sunt diferite, de aceea fă-ți timp să afli toate informațiile înainte de a lua o decizie. Deși există limite la cantitatea de țesut care poate fi eliminată, în cele mai multe cazuri se obțin rezultatele dorite, celulele grase din zonele tratate fiind îndepărtate definitiv. Însă, un stil de viață sănătos, un program de exerciții fizice și menținerea unei greutăți adecvate sunt planul pe termen lung de care trebuie să te ții pentru a fi în cea mai bună formă a ta. (projectbeauty.ro)

Foto: hepta.

Related Posts

Noutățile verii: parfumuri de purtat în serile toride

Dacă pentru plajă cel mai bine este să uiți de parfum și să folosești SPF-urile, pentru serile calde,…

Scarlett Johansson împărtășește rutina ei de beauty și de îngrijire

Scarlett Johansson (38 de ani) a împărtășit rutina ei de beauty și de îngrijire, care cuprinde somn, masaj…

House of Wella, Celebration Gala – 30 de ani în România

Pe 30 mai, Wella Professionals România a fost gazda unui show de lumină, culoare și hairstyling spectaculos, prezentând…

7 ingrediente care îți pot distruge pielea, în timpul verii

Există un motiv foarte bun pentru care trebuie să îți schimbi un pic rutina îngrijirii, în timpul verii:…

7 parfumuri provocatoare, care sparg orice tabu

Parfumul nu înseamnă numai note de patchouli, vanilie, trandafir și iasomie. Există și latura conceptuală a parfumeriei, care…

Timothée Chalamet, noul ambasador Chanel

Actorul Timothée Chalamet este noua imagine Bleu de Chanel. Actorul franco-american în vârstă de 27 de ani a…

Știai că tenul gras îmbătrânește mai greu? Și nu este singurul avantaj!

Există și câteva dezavantaje, atunci când ai tenul gras, mai ales dacă rutina de îngrijire nu este una…

Obiceiurile proaste care îți distrug pielea. Toți le avem. Cum scăpăm de ele?

Orice rutină de îngrijire a pielii poate include obiceiuri rele pe care le repetăm (uneori) fără să ne…

Honey skin: ce anume din produsele apicole transformă radical pielea

Persoanele care folosesc pe termen lung produsele obținute cu bunăvoința albinelor susțin că observă transformări vizibile ale calității…

Ovăzul și unele uleiuri protejează pielea de alergiile solare. Cum să le folosești ca să fie eficiente

Vară, soare, zile la plajă și… alergii solare. Nu sună deloc bine! Află ce soluții poți încerca pentru…