Alina Burlacu ∙ May 24, 2023 ∙ 4 min read

Să te simți mai bine tu cu tine, la orice vârstă, este cea mai bună idee din acest moment. Poți să începi prin corectarea micilor imperfecțiuni.

Tratamente pentru păr

Pentru o vară cu planuri de relaxare și călătorit, este timpul să pui sub lupă sănătatea scalpului și a părului, mai ales dacă observi o cădere excesivă a părului sau alte dezechilibre la nivelul pielii capului. În cadrul Clinicii Statera by Dr. Florin Juravle, poți alege tratamentul potrivit nevoilor tale: Hair Grow Express, Jetpeel Hair & Scalp, Mezoterapie. Aparatura de cosmetică medicală de ultimă generație și produsele profesionale, dermatocosmetice, se adresează părului afectat de o cădere pronunțată, părului rar, cu tendință de cădere, alopeciei androgenice, scalpului cu exces de sebum, precum și părului tern, lipsit de strălucire și de vitalitate. Este foarte adevărat că nimic nu se întâmplă peste noapte – și asta îți vor spune și specialiștii din această clinică. Este nevoie de un efort susținut, uneori de 3-6 luni, pentru a avea cu adevărat rezultate. În lista de așteptări realiste, despre care vei vorbi direct cu medicul dermatolog, trebuie să știi că sunt incluse planuri de tratament complexe, pe termen mediu, care pot include atât tratamente efectuate în clinică, săptămânal ori la 10 zile, cât și tratamente recomandate pentru acasă. (clinicastatera.ro)

Intervenții dentare

Dacă îți place zâmbetul din sutele de fotografii făcute în ultimele luni, atunci știi cât de importantă este profilaxia. Dacă nu, ai un motiv în plus să cauți tratamentul care ți se potrivește, mai ales că, în cabinetul potrivit, intervențiile sunt mai puțin dureroase și mai puțin traumatizante decât erau în urmă cu 10-20 de ani. Specialiștii din cadrul Clinicii Trident te pot ajuta cu: servicii de clinică stomatologică pentru adulți, servicii stomatologice complexe și operații complexe, realizate în propriul bloc operator, precum și intervenții de estetică dentară. Și, poate un detaliu mai rar întâlnit, poți primi un certificat de garanție de până la 2 ani, pentru lucrările efectuate în această clinică. Clinica are și un departament de stomatologie pentru copii, cu tratamente prietenoase, așa că poți face programarea pentru întreaga familie. (clinicatrident.ro)

Redimensionarea sânilor

Prea mici, prea mari, prea lăsați, prea inegali? Părerile diferite pot ajunge la un consens după o consultație la cabinet. Însă, atunci când sânii mari sau lăsați devin o problemă de sănătate, știi că este timpul să te gândești mai mult la tine și mai puțin la plăcerea altora. În afara aspectului, durerile frecvente ale spatelui, umerilor, greutatea în respirație, iritația pielii de sub sâni, deformările scheletale și tulburările cronice de respirație sunt obstacolele de care te-ai lovit singură. Prin operația de reducție mamară realizată în cadrul Clinicii Dr. Sorin Nae se îndepărtează grăsimea, țesutul glandular și pielea în exces, reducerea dimensiunilor areolei și repoziționarea sânului cât mai aproape de poziția normală la nivelul toracelui. Desigur, este o intervenție care presupune riscuri, ca orice operație, de aceea trebuie să discuți cu medicul chirurg estetician toate detaliile înainte de a lua o decizie. (drsorinnae.ro)

Remodelarea siluetei

Corecții ale siluetei pot fi realizate chirugical și în cadrul Project Beauty by Dr. Ruxandra Sinescu. Abdominoplastia, omfaloplastia , liposucția, liftingul de coapse și fesier, transferul cosmetic de grăsime, chirurgia postbariatrică, implanturile corporale sunt tot atâtea intervenții specifice prin care se poate face remodelarea și este ok atât timp cât nu forțezi corpul să devină copie fidelă a celebrei Barbie. Reacțiile organismului și recuperarea post-operatorii sunt diferite, de aceea fă-ți timp să afli toate informațiile înainte de a lua o decizie. Deși există limite la cantitatea de țesut care poate fi eliminată, în cele mai multe cazuri se obțin rezultatele dorite, celulele grase din zonele tratate fiind îndepărtate definitiv. Însă, un stil de viață sănătos, un program de exerciții fizice și menținerea unei greutăți adecvate sunt planul pe termen lung de care trebuie să te ții pentru a fi în cea mai bună formă a ta. (projectbeauty.ro)

Foto: hepta.

Related Posts

BeWellStore, o idee de business cu acoperire în Europa, devine o nouă posibilitate de tip franciză

BewellStore, unul dintre cei mai versatili furnizori de branduri internaționale de produse cosmetice premium de pe piața națională,…

Victoria Beckham, model pentru prima ei gamă de parfumuri, inspirată de povestea ei de dragoste cu David Beckham

Victoria Beckham este un guru de beauty și de fashion și își întărește statutul prin lansarea primei ei…

Cu vara în păr și în suflet, pășim încet către toamnă. Sfaturi de la specialist

Pentru a avea un păr perfect, este necesar să avem grijă de el, deoarece acesta este adesea expus…

Beauty News: Cu ce se laudă Lady Gaga, Selena Gomez și Kylie Jenner?

Luna septembrie este una dintre cele mai aglomerate luni din an pentru lansările de produse cosmetice. Schimbarea de…

Coenzima Q10 – secretul pentru o piele plină de vitalitate

Despre secretele îngrijirii pielii și drumul spre formulele cele mai noi în domeniul anti-ageing am stat de vorbă…

Beauty News: 7 cosmetice nou-nouțe cu care să îți începi bine toamna

Sunt multe schimbări – dorite sau nu – în luna septembrie, așa că ce ar fi să influențezi…

Andreea Marin: „Clarins are grijă ca ingredientele folosite să însemne tot ce are natura mai bun de oferit”

Începând cu anul acesta, Andreea Marin a devenit ambasadorul brandului Clarins. Ce înseamnă Clarins pentru ea și de…

Lecții de frumusețe de la mama: patru femei dezvăluie secretele de îngrijire învățate în alte țări

Când mama îți spune că ești frumoasă, să o crezi. Iar când te învață trucuri de îngrijire și…

De ce avem tenul deshidratat și pătat după vacanța de vară. Cu ce soluții vine specialistul

Vacanța de vară ne-a adus, cu siguranță, multe amintiri de neuitat, dar, din păcate și efecte nedorite asupra…

Din industria frumuseții, în lumea filmului: Unknown Beauty: François Nars

A redefinit frumusețea încă din anii ’70, iar acum este personajul principal în filmul documentar Unknown Beauty: François…