A List Magazine ∙ May 30, 2022 ∙ 5 min read

Închizi ochii și deja simți… Mirosul mării dimineața când aștepți cu emoție răsăritul. Gustul cafelei băute la o terasă chic împreună cu cele mai dragi prietene. Foșnetul frunzelor copacilor din parcul preferat în care faci plimbări lungi în serile de vară. Ah, da, plimbările! Oare există persoane care nu le adoră? Aproape că e greu de crezut. E așa de plăcut să te îmbraci într-o ținută lejeră, cu un machiaj discret și cu părul aranjat într-un fel care te face să te simți cea mai liberă de pe pământ. Sau, din contra, să te îmbraci cu ceva ce porți mai rar, pe motiv că nu e comod, să te dai cu cel mai intens ruj de culoare roșie pe care îl ai, să-ți faci o coafura de prințesă și să pleci pur și simplu la plimbare.

Coafuri perfecte? Da! Cu periile electrice fixe REVLON One-Step Hair Dryer & Volumizer!

Într-o plimbare perfectă trebuie să ai și coafura perfectă.Știi cât de mult poate contribui felul în care îți este aranjat părul la starea ta generală de bine. De ce să-ți strice plimbarea părul care se încăpățânează să nu stea în felul pe care îl vrei tu? Nu dorești să se ajungă aici așa că cel mai bine apelezi la ajutoare de nădejde care nu te lasă să-ți pierzi buna dispoziție. Indiferent dacă ai părul mediu ori lung sau mediu spre scurt, periile electrice fixe Revlon One-Step te ajută să realizezi coafura preferată, având variante dedicate fiecărei lungimi. Pentru volum sau pentru bucle, într-un timp scurt, fără a-ți deteriora părul, oferindu-i și mai multă strălucire.

Că tot am amintit de buna dispoziție. Dacă rămâi ”în pană” de ea, privește aceste modele atât de intens și frumos colorate și ți-o vei recăpăta cu siguranță. Verde mentă, turcoaz cu aer de vacanță sau fucsia irezistibă te fac instant să zâmbești. Există și pe negru, pentru cine-l preferă. Tu pe care o alegi?

Peria electrică fixă REVLON One-Step Hair Dryer & Volumizer RVDR5222E2 pentru păr mediu și lung are o formă unică ce se distinge prin marginile ușor curbate, perfecte pentru netezirea părului, în timp ce vârfurile rotunjite oferă mai mult volum. Astfel, se obține o coafură minunată într-un timp foarte scurt.

Peria electrică Revlon One-Step Hair Dryer & Volumizer este proiectată astfel încât să fie și perie și uscător. Designul inovator vă permite să uscați și să coafați părul în același timp, ceea ce reduce deterioarea vârfurilor și vă ajută să economisiți timp. Forma ovală a periei facilitează pieptănarea părului cât mai aproape de rădăcină.

Spre deosebire de uscătoarele clasice care au materialul de acoperire din plastic, acoperirea ceramică a periei Revlon asigură distribuirea uniformă a temperaturii aerului în timpul uscării părului. Învelișul ceramic ajută la regenerarea firului de păr degradat ca urmare a folosirii în exces a produselor pentru coafare.

În plimbările lungi de vară poți avea coafura perfectă. Profită de reducerea de 36% și achiziționează-ți cel mai de încredere ajutor!

Peria electrică fixă REVLON pentru păr mediu spre scurt One-Step Volumiser RVDR5282UKE este concepută pentru a distribui aerul uniform și rapid, stilizând părul rapid, fără a-l deteriora.

Acest model, ca si modelele RVDR5222, beneficiază de tehnologia de ionizare. Știi cum acționează? Iată câteva explicații: temperaturile ridicate determină părul să se despartă în toate direcțiile, mai exact “se magnetizează”, după cum se obișnuiește să se spună. Atunci când uscăm părul cu aer fierbinte, acesta acumulează ușor sarcina pozitivă și se electrizează. Din fericire, fluxul de ioni negativi care rezultă din tehnologia de ionizare Revlon face părul mai moale, elimină electricitatea statică și face părul mai neted. Așadar, părul rămâne hidratat, mai fin și mai sănătos.

Poate fi a ta! Profită de reducerea de 31%!  

Bit Online este importatorul și distribuitorul autorizat REVLON în Romania, divizia de perii electrice, ondulatoare, uscătoare și plăci de păr. Găsiți gama completă a produselor REVLON pe www.bitonline.ro (P)

Related Posts

10 lucruri inedite despre botox. Când a fost descoperit și cum a ajuns cel mai cerut tratament antiaging

Tratamentul cu toxină botulinică (Botox) este, de mai bine de două decenii, cea mai cerută și utilizată metodă…

Altfel de dulciuri: 7 deserturi de nerefuzat

Dacă ar fi să ne luăm după vorba americanului – a moment on the lips, a lifetime on…

Viva Magenta, Viva 2023!

Viva Magenta este culoarea anului 2023: „o culoare exuberantă care promovează optimismul și bucuria”. Institutul Pantone a anunțat…

12 idei de cadouri de Moș Nicolae

Vrei să adaugi un pic din magia Sărbătorilor și în cadoul de Moș Nicolae? Te ajut cu 12…

Top 5 parfumuri pentru sezonul rece

Pentru că sezonul rece impune alte prezențe olfactive, am făcut un top 5 al parfumurilor cel mai recent…

Cosmetice coreene cu vitamina C pentru îngrijirea tenului, extrasă din cătină

Hai să îți spun o informație foarte interesantă: cătina are cu 200% mai multă Vitamina C față de…

Beauty News: Gen Z, retinol și age diversity

Cum se adaptează brandurile la Generația Z? Care este cel mai căutat ingredient pentru îngrijirea pielii în 2022?…

Top 10 măști: day&night pampering

Măștile sunt expresia răsfățului suprem. Transformă momentele libere ale zilei și orele de somn ale nopții în pretexte…

Jamie Lee Curtis, fotografii provocatoare, la 63 de ani

Cunoscută pentru rolurile din True Lies, Freaky Friday și Knives Out, Jamie Lee Curtis este și un fan…

Cum disciplinezi părul electrizat în lunile reci? Trucuri de la specialiști

În sezonul rece, îngrijirea părului devine mai dificilă. Firele rebele, părul electrizat și deshidratat îți pot distruge complet…