Alina Burlacu ∙ December 21, 2022 ∙ 3 min read

Privim părul ca pe o reflexie a identității, o sursă de respect de sine și putere. Dar cum putem avea părul pe care ni-l dorim? Asta este o dorință pe care o poți pune pe lista lui Moș Crăciun.

Păr frumos și sănătos

Cu toate ne dorim un păr bogat și sănătos, podoaba capilară fiind extrem de importantă, mai ales în rândul femeilor, fiind asociată în mod direct cu frumusețea și tinerețea. Soluția este oferită de Crescina, gama extinsă de tratamente dermato-cosmetice care luptă împotriva răririi și căderii părului. Cu o tradiție de peste 30 de ani, cercetătorii de la Labo s-au implicat constant în dezvoltarea celor mai bune soluții specifice îngrijirii părului, inovând constant formulele Crescina în funcție de cele mai avansate cunoștințe științifice. Astfel, cu ocazia aniversării a 25 de ani de la prima formulă Crescina, Labo lansează în exclusivitate pachetul aniversar Crescina Transdermic HFSC 100% prin care, la achiziția tratamentului dermato-cosmetic, primești șamponul complementar.

Tratamentele Crescina

Sunt tratamente dermato-cosmetice pentru uz topic, sub formă de fiole, care ajută la creșterea fiziologică a părului, în cazuri de pierdere a densității părului din cauze fiziologice, nu patologice. Sunt disponibile și în varianta de tratament complet, cu efect de întărirea firului de păr de la rădăcină, pentru contracararea căderii părului. Cu formulări specifice pentru femei și bărbați, tratamentele dermato[1]cosmetice Crescina sunt disponibile în 2 concentrații: 500, pentru stadiile medii de pierdere a densității părului și 1.300, pentru stadiile avansate de pierdere a densității părului, acoperind astfel o plajă variată de nevoi. Ingredientele active specifice prezente în formulele Crescina sunt livrate în profunzimea structurii firului de păr, nu doar pe cale transfoliculară (prin orificiul folicului pilos), ci și pe cale transdermică (prin straturile de piele de la nivelul scalpului), cu ajutorul Tehnologiei Transdermice. Brevetată și aplicată la toate tratamentele dermato-cosmetice Crescina, Tehnologia Transdermică (brevetul elvețian CH 711 466) a fost dezvoltată pentru a facilita, a controla și a garanta pătrunderea în profunzime a ingredientelor active în straturile de piele ale scalpului, favorizând astfel procesul natural de creștere a părului. Tratamentele dermato-cosmetice Crescina cu 20 de fiole sunt adecvate pentru o cură de o lună, însă, pentru cele mai bune rezultate, se recomandă o cură de minim 2 luni, care poate fi repetată de mai multe ori pe an.

Șamponul Crescina

Este un șampon specific pentru părul rărit, care conține ingredientele active Crescina Re-Growth HFSC, recomandat singular sau asociat cu tratamentele dermato-cosmetice Crescina Transdermic în cazul problemelor de cădere şi rărire ale părului. Formula sa de curățare favorizează creșterea naturală a părului si reprezintă completarea ideală a tratamentelor dermato-cosmetice cu aplicare topică Crescina Transdermic HFSC fiole. Acum că știi atât de multe despre efectele obținute cu produsele Crescina, scrie-i lui Moș Crăciun – oricare ar fi el – să aducă un cadou părului tău, pentru acest sezon: pachetele aniversare Crescina!

Produsele Crescina sunt distribuite exclusiv în România de către MagnaPharm Marketing & Sales și sunt disponibile în farmaciile online și offline din toată țara. Se eliberează fără prescripție medicală, fiind de cele mai multe ori recomandate de către medicii dermatologi și de către farmaciști.

Află mai multe aici: instagram.com/crescinaromania/ și facebook.com/CrescinaRomania.

Foto: PR.

Related Posts

Interviu Hernan Fígoli:  „Eleganță, feminitate și strălucire, elementele-cheie ale parfumului Far Away Beyond the Moon”

Invitată la lansarea parfumului Far Away Beyond The Moon, influencerul Alexia Eram a stat de vorbă cu Hernan…

Mezoterapia – când este cel mai bun moment să apelezi la această terapie?

Treptat, pielea își pierde din luminozitate și din elasticitate. Procesul natural de îmbătrânire, dar și expunerea la soare…

În ce culori ne vopsim părul toamna aceasta? Cum sună Cowboy Copper sau Cinnamon Cookie Butter?

Sezonul aceasta se poartă în păr nuanțele de roșcat, în diverse tonuri, mai mult sau mai puțin organice,…

BeWellStore, o idee de business cu acoperire în Europa, devine o nouă posibilitate de tip franciză

BewellStore, unul dintre cei mai versatili furnizori de branduri internaționale de produse cosmetice premium de pe piața națională,…

Victoria Beckham, model pentru prima ei gamă de parfumuri, inspirată de povestea ei de dragoste cu David Beckham

Victoria Beckham este un guru de beauty și de fashion și își întărește statutul prin lansarea primei ei…

Cu vara în păr și în suflet, pășim încet către toamnă. Sfaturi de la specialist

Pentru a avea un păr perfect, este necesar să avem grijă de el, deoarece acesta este adesea expus…

Beauty News: Cu ce se laudă Lady Gaga, Selena Gomez și Kylie Jenner?

Luna septembrie este una dintre cele mai aglomerate luni din an pentru lansările de produse cosmetice. Schimbarea de…

Coenzima Q10 – secretul pentru o piele plină de vitalitate

Despre secretele îngrijirii pielii și drumul spre formulele cele mai noi în domeniul anti-ageing am stat de vorbă…

Beauty News: 7 cosmetice nou-nouțe cu care să îți începi bine toamna

Sunt multe schimbări – dorite sau nu – în luna septembrie, așa că ce ar fi să influențezi…

Andreea Marin: „Clarins are grijă ca ingredientele folosite să însemne tot ce are natura mai bun de oferit”

Începând cu anul acesta, Andreea Marin a devenit ambasadorul brandului Clarins. Ce înseamnă Clarins pentru ea și de…