Alina Burlacu ∙ December 21, 2022 ∙ 3 min read

Privim părul ca pe o reflexie a identității, o sursă de respect de sine și putere. Dar cum putem avea părul pe care ni-l dorim? Asta este o dorință pe care o poți pune pe lista lui Moș Crăciun.

Păr frumos și sănătos

Cu toate ne dorim un păr bogat și sănătos, podoaba capilară fiind extrem de importantă, mai ales în rândul femeilor, fiind asociată în mod direct cu frumusețea și tinerețea. Soluția este oferită de Crescina, gama extinsă de tratamente dermato-cosmetice care luptă împotriva răririi și căderii părului. Cu o tradiție de peste 30 de ani, cercetătorii de la Labo s-au implicat constant în dezvoltarea celor mai bune soluții specifice îngrijirii părului, inovând constant formulele Crescina în funcție de cele mai avansate cunoștințe științifice. Astfel, cu ocazia aniversării a 25 de ani de la prima formulă Crescina, Labo lansează în exclusivitate pachetul aniversar Crescina Transdermic HFSC 100% prin care, la achiziția tratamentului dermato-cosmetic, primești șamponul complementar.

Tratamentele Crescina

Sunt tratamente dermato-cosmetice pentru uz topic, sub formă de fiole, care ajută la creșterea fiziologică a părului, în cazuri de pierdere a densității părului din cauze fiziologice, nu patologice. Sunt disponibile și în varianta de tratament complet, cu efect de întărirea firului de păr de la rădăcină, pentru contracararea căderii părului. Cu formulări specifice pentru femei și bărbați, tratamentele dermato[1]cosmetice Crescina sunt disponibile în 2 concentrații: 500, pentru stadiile medii de pierdere a densității părului și 1.300, pentru stadiile avansate de pierdere a densității părului, acoperind astfel o plajă variată de nevoi. Ingredientele active specifice prezente în formulele Crescina sunt livrate în profunzimea structurii firului de păr, nu doar pe cale transfoliculară (prin orificiul folicului pilos), ci și pe cale transdermică (prin straturile de piele de la nivelul scalpului), cu ajutorul Tehnologiei Transdermice. Brevetată și aplicată la toate tratamentele dermato-cosmetice Crescina, Tehnologia Transdermică (brevetul elvețian CH 711 466) a fost dezvoltată pentru a facilita, a controla și a garanta pătrunderea în profunzime a ingredientelor active în straturile de piele ale scalpului, favorizând astfel procesul natural de creștere a părului. Tratamentele dermato-cosmetice Crescina cu 20 de fiole sunt adecvate pentru o cură de o lună, însă, pentru cele mai bune rezultate, se recomandă o cură de minim 2 luni, care poate fi repetată de mai multe ori pe an.

Șamponul Crescina

Este un șampon specific pentru părul rărit, care conține ingredientele active Crescina Re-Growth HFSC, recomandat singular sau asociat cu tratamentele dermato-cosmetice Crescina Transdermic în cazul problemelor de cădere şi rărire ale părului. Formula sa de curățare favorizează creșterea naturală a părului si reprezintă completarea ideală a tratamentelor dermato-cosmetice cu aplicare topică Crescina Transdermic HFSC fiole. Acum că știi atât de multe despre efectele obținute cu produsele Crescina, scrie-i lui Moș Crăciun – oricare ar fi el – să aducă un cadou părului tău, pentru acest sezon: pachetele aniversare Crescina!

Produsele Crescina sunt distribuite exclusiv în România de către MagnaPharm Marketing & Sales și sunt disponibile în farmaciile online și offline din toată țara. Se eliberează fără prescripție medicală, fiind de cele mai multe ori recomandate de către medicii dermatologi și de către farmaciști.

Află mai multe aici: instagram.com/crescinaromania/ și facebook.com/CrescinaRomania.

Foto: PR.

Related Posts

13-14 aprilie: Vino să trăiești experiențele inedite din Lancôme Skin Science Club!

Grăbește-te să descoperi produsele excepționale și experiențele inedite din Lancôme Skin Science Club, un pop-up deschis pentru publicul…

5 afecțiuni ale pielii cauzate de endometrioză

Prea mult estrogen în organism poate declanșa erupții sau acnee. Pe de altă parte, inflamația nu este implicată…

Ai un ten cu impurități? Iată ce trebuie să faci ca să scapi de imperfecțiuni!

Tenul nostru este ca o carte de vizită și reflectă atât starea noastră de sănătate, cât și obiceiurile…

Beauty News: 12 cosmetice de care te vei îndrăgosti primăvara asta

Culorile vibrante ale noilor produse pentru machiaj și esențele florale ale primăverii dau tonul unui anotimp în care…

Serena Williams își lansează un brand de beauty

Serena Williams este cel mai recent exemplu de vedetă care se lansează în domeniul de beauty cu propria…

Tunsorile statement ale primăverii, explicate de stiliști de top

Îți dorești un look nou pentru sezonul cald? Perfect! E momentul să te lași convinsă de noile tendințe….

5 tendințe noi care vor transforma machiajul în artă

Sunt două aspecte esențiale de care trebuie să ții cont atunci când realizezi machiajul: în primul rând, să…

Ritualul complet de hidratare cu elmiplant

Este momentul să întâmpinăm noul sezon cu mai multă atenție și grijă față de noi înșine, iar un…

Masajul facial – cea mai bună metodă să încetinești timpul #beauty

Avem 69 de mușchi pe față și pe gât și, se știe deja că, producția de colagen încetinește…

Get the Look: Old Money Hair

Există old money hair? Se pare că da. Am investigat și scris ce înseamnă acest trend, cum îl…