Alina Burlacu ∙ October 26, 2021 ∙ 3 min read

 

Îndrăgostită de culorile toamnei? Poartă-le pe pleoape, pe buze, pe pomeți și chiar pe umeri și decolteu. Ai aici cele mai noi nuanțe din colecțiile de machiaj ale sezonului.

Rujurile Le Rouge Sheer Velvet de la Givenchy vin în acest sezon în 15 nuanțe senzaționale. Texturile mate ale rujurilor sunt exprimate în 11 nuanțe vibrante şi în 4 nuanțe în format reîncărcabil, învelite în carcasă de catifea în nuanţa lemnului de trandafir, un ambalaj care reflectă finishul mat al rujului.

 

Dacă îl aplici în mai multe straturi, culoarea devine mai intensă. Chiar dacă finishul este mat, buzele își păstrează aspectul hidratat deoarece Le Rouge Sheer Velvet conține unt de mango sălbatic. Le Rouge Sheer Velvet este primul ruj reîncărcabil de la Givenchy. Rezervele sunt disponibile în patru dintre nuanţele iconice ale Casei, inclusiv no 37, Rouge Graine.

Nuanțele de gri cald, kaki, teracota și un cafeniu-roșcat fac parte din colecția de machiaj de toamnă de la Chanel. Noua Collection Tone on Tone are culori în armonie cu lumina și peisajul de toamnă. Creioanele Stylo Ombre et Contour și în fardul lichid de pleoape Ombre Premiere Laque au pigmenți intenși, luminoși.

Alte două nuanțe noi, subtile, pentru buze au fost adăugate seriei Rouge Allure Vevet: nuanța Low Key, roz-piersică pudrat, și nuanța Mode, roșu-cărămiziu. Colecția este completată de noile nuanțe ale lacului de unghii Le Vernis: Brun Fume, Rouge Brun, Beige Cendre și Terre Brulee.

Două palete de farduri de pleoape Yves Saint Laurent Couture Color Clutch aduc câte zece noi nuanțe în machiajul toamnei, cu texturi variate pentru orice preferință: de la mat la sidefat, de la satinat la metalic.

Culorile complementare și finisajele diferite ale Couture Color Clutch sunt atât de tentante încât te fac să îți dorești să le colecționezi pe toate.

Găsește propunerile de toamnă de la Melkior în culorile rujului Sugar Nude și ale Pudrei luminoase bronzante. Melkior a creat în colaborare cu make-up artist-ul Ana Cucuta, rujul lichid cu textura mată Sugar Nude. Acesta îmbracă buzele într-o nuanță perfectă de beige nude, are o aromă delicioasă de vanilie și caramel și asigură acoperire maximă dintr-o singură aplicare.

Pentru că are o formulă bogată în ingrediente hidratante, buzele se mențin hidratate și catifelate. Consistența cremoasă, cu uscare rapidă permite conturarea buzelor în straturi, până la obținerea rezultatului dorit.

Finishul perfect: dacă vrei un aspect impecabil, exfoliază buzele o dată pe săptămână. Hidratează-le zilnic. Pentru a realiza un contur perfect sau pentru umplerea suprafeței buzelor, folosește creionul de buze. Aplică rujul lichid direct pe buze, într-un strat subțire, cu ajutorul aplicatorului cu care este prevăzut.

Pudra luminoasă bronzantă oferă tenului o strălucire discretă grație formulei ce conține particule fine de glitter. O poți aplica ca iluminator, blush sau fard sau pe umeri și decolteu.

Formula specială wet&dry îți permite să obții un finish discret (când pudra este folosită ca atare) sau unul intens (când umezești aplicatorul).

Foto: PR.

Related Posts

Cate Blanchett: 3 secrete ale tenului luminos

Cate Blanchett strălucește la fiecare apariție pe covorul roșu. Iar asta ne-a făcut curioase în legătură cu secretele…

Pleasing, Harry Styles și Marco Ribeiro, la Săptămâna Modei de la Paris

Pleasing, brandul de frumusețe creat de Harry Styles, a lansat primele produse de machiaj, în colaborare cu designerul…

Soluții pentru îngrijirea pielii sensibile

Confortul urban implică un risc pe care e posibil să îl fi ignorat până acum: poluarea din case,…

6 terapii pentru joburi sedentare

Persoanele care au joburi sedentare sau care stau prea mult în picioare și au prea puține momente de…

5 motive să aplici baza pentru manichiură

Culoarea este importantă, dar primul strat, cel de bază, este absolut necesar dacă vrei o manichiură rezistentă și…

Echilibru în îngrijirea pielii: 12 produse esențiale

Înconjurate de tentații sau aglomerate de prea multe sarcini de îndeplinit, reușim, cu greu, să menținem un echilibru…

Pe plajele internaționale: to bronze or NOT to bronze?

Chiar dacă la noi vara s-a sfârșit, plajele internaționale ne așteaptă. Cu atât de multă libertate de mișcare…

Păr frumos, încredere deplină

Felul în care arată podoaba noastră capilară influențează profund modul în care ne percepem, indiferent de vârstă. Există…

Grooming time: 10  produse pentru îngrijirea masculină

Grooming time? Rezistă eroic în zilele de muncă și energizează-te cu cele mai eficiente cosmetice pentru îngrijirea cotidiană….

Dialog DESCHIS despre „INTERZIS”

Patru influenceri din social media au acceptat provocarea de a vorbi deschis despre încălcarea regulilor și despre cum…