În redacția A List Magazine, am testat noua gamă Vitamin C de la elmiplant pentru o piele luminoasă, întinerită și sănătoasă. Îți povestim experiențele noastre.

Ai aflat despre această vitamină magică din copilărie, când mama te îndemna să mănânci fructe și legume pentru că au vitamina C și te ajută să fii sănătoasă. Este timpul să descoperi motivul pentru care vitamina C trebuie să facă parte din ritualul tău zilnic al îngrijirii tenului.

Ce știam despre Vitamina C?

Aplicata topic, pe piele, vitamina C are efecte miraculoase: ajută la eliminarea petelor și la uniformizarea tenului, la refacerea fibrelor de colagen, la calmarea pielii grație proprietăților anti-inflamatorii, este un excelent antioxidant și îmbunătățește sistemul defensiv al pielii împotriva semnelor de îmbătrânire prematură. Pe scurt, este un ingredient anti-aging senzațional. Gama Vitamin C de la elmiplant conține Vitamina C stabilizată și cu toleranță ridicată, protejând tenul de iritații, și este ingredientul-cheie cu acțiune anti-ageing din gama Vitamin C de la elmiplant.

Ce am observat noi când am testat produsele din gama Vitamin C de la elmiplant?

Alina Burlacu, beauty editor A List Magazine a testat Vitamin C Fiole Iluminatoare & Anti-ageing:

Pentru că aveam nevoie de un boost de energie pentru ten, dar și pentru că observasem că pielea este mai ternă și ridurile mai vizibile, acum, în primele zile de toamnă, am ales să adaug în rutina îngrijirii pielii Vitamin C Fiole Iluminatoare & Anti-ageing. Concentrația de 5% de Vitamina C și aminoacizii pentru strălucire au readus tenului luminozitatea de care aveam nevoie. Și asta cu doar 7 fiole!

Cum am procedat: am ținut o fiolă în poziție verticală și am lovit ușor capacul, astfel încât lichidul să coboare spre bază. Apoi, am rupt capacul cu aplicatorul din plastic din cutie. Este foarte simplu! Dacă nu îți este ușor, poți oricând să folosești un prosop. Am introdus ușor aplicatorul din plastic pe corpul fiolei și am distribuit formula în palmă.

Câte o fiolă în fiecare zi. Este suficientă cantitate să aplici și pe față, și pe gât, după demachiere și evitând zona ochilor.

Poți lăsa lichidul să se absoarbă complet sau poți face un masaj foarte ușor cu degetele. Eu am preferat să fac asta seara, când am mai mult timp pentru mine. Dar, dacă îți este mai ușor să faci asta ziua, îți recomand să aplici, ulterior, și un produs de protecție solară.

Monica Cismaru, redactor A List Magazine, a testat Vitamin C Cremă de Zi Iluminatoare & Anti-ageing:

Sunt dependentă de crema hidratantă de zi, care completează rutina mea de îngrijire, un proces elaborat, din care nu omit nici măcar un pas: curățare, îngrijire, hidratare. Tenul meu nu mai este la fel de cooperant ca la 20 de ani, iar elasticitatea și luminozitatea lui nu mai sunt un dat, ci un cadou câștigat datorită atenției pe care i-o acord. Vitamin C Cremă de Zi Iluminatoare & Anti-ageing de la elmiplant îmi oferă tot ce am nevoie în cele 12 ore active din zi: formulă delicată, hidratare și îngrijire, datorită ingredientelor fără de care tenul meu nu s-ar comporta la fel de bine: Vitamina C, extracte de portocală și de lime 100% naturale, bogate în antioxidanți, vitamina B3, acid Hyaluronic & D-Panthenol și o combinație unică de ingrediente active ce ajută la menținerea unui aspect sănătos al tenului.

Cum am procedat: după curățarea tenului, dimineața, am aplicat crema pe față și pe gât, cu mișcări circulare, evitând zona ochilor. A fost de ajuns să fac asta o singură dată ca să mă conving că pot opri căutările. Să vă mai povestesc de mirosul fresh, divin? Exact ce îmi trebuie pentru a uita că au început zilele mohorâte de toamnă.

Roxana Popescu, Social Media Manager A List Magazine, a testat Vitamin C Crema de Noapte Iluminatoare & Anti-ageing

Stilul de viață agitat, nopțile pierdute și poluarea își lasă amprenta asupra pielii. Iar în acest sens, crema de noapte elmiplant îmbunătățită cu Vitamina C a venit în ajutorul meu. Cu o textură super catifelată și ușoară, încă de la prima aplicare am simțit cum tenul este energizat, hidratat.

Provocarea de a testa Vitamin C Crema de Noapte Iluminatoare & Anti-ageing a venit într-un moment cum nu se poate mai bun: după o vară în care am ieșit cât am putut de des din casă, am stat până târziu și am facut planuri peste planuri, visând cu ochii deschiși până târziu în noapte, tenul meu avea nevoie de un refresh! M-am bucurat să aflu că Vitamin C Cremă de Noapte Iluminatoare & Anti-ageing conține Vitamina C, extracte de Portocală și Lime 100% naturale, bogate în antioxidanți, vitamina B3, acid Hyaluronic & D-Panthenol și o combinație unică de ingrediente active ce ajută la menținerea unui aspect sănătos al tenului, printre care vitamina B3, D Panthenol și Acid Hialuronic.

Cum am procedat: în fiecare seară, pe tenul curat, pe față și gât, cu mișcări circulare, am aplicat crema de noapte, evitând zona ochilor.

Vitamin C Crema de Noapte Iluminatoare & Anti-ageing are 90% ingrediente de origine naturală care intensifică nivelul zilnic de energie pentru un ten cu aspect impecabil, revitalizat și radiant. Așa că știu că în fiecare dimineață voi fi pregătită pentru o nouă zi în jungla urbană. (P)

 

Related Posts