Alina Burlacu ∙ November 16, 2021 ∙ 2 min read

Pun pariu că ai deja în minte un buget pentru cadourile de Crăciun. Ce zici de câteva sugestii în plus? Dacă nu au loc pe lista ta, le poți oricând strecura pe lista unei prietene.

Glam & Glow Highlighter Beauty Set Youstar, 129 lei

Strălucire și frumusețe, cele două atuuri pot fi obținute cu ajutorul produselor din setul de beauty care conține: Paleta Glam Queen Highlighter, SkinGlow Shimmer Mist pentru baza și fixarea machiajului, Moroccan Dream Highlighter Brush și geantă de călătorie.

Mini Frigider Cosmetic Soft Peach, Meloni, 332 lei

Pe site-urile din străinătate erau prezente de ceva timp, acum le găsești și la noi – de exemplu pe douglas.ro. Mini frigiderul pentru cosmetice este cadoul pe care îl poți oferi fără să dai greș celei mai bune prietene, dacă știi că iubește cosmeticele sau îl pui pe lista dorințelor, la vederea partenerului. Creat special pentru a depozita produsele cosmetice preferate la temperaturi optime conservării proprietăților acestora (și în întuneric, așa cum au nevoie cele mai multe produse de machiaj și de skincare), mini frigiderul are numeroase beneficii: măștile, cremele sau loțiunile tonice se vor păstra fresh pentru mai mult timp datorită sistemului de răcire. Și, încă ceva, pentru ca răsfățul să fie complet, Mini Frigiderul se poate seta pe funcția de încălzire pentru prosoapele faciale, uleiul pentru masaj sau ceara depilatoare.

Boss Alive Eau de Parfum Gift Set, Hugo Boss, 459 lei

În ambalaje speciale, de Sărbătoare, apa de parfum și loțiunea de corp Boss Alive sunt tentațiile fresh și lemnoase pentru final de an. Setul în ediție limitată încântă simțurile cu arome de măr roșu delicios, acorduri lemnoase vii și vanilie pudrată cu scorțișoară.

Écrin Couture Iconic Makeup Colors, Dior, 573 lei

Pentru perioada Sărbătorilor, Dior a lansat o paletă de machiaj al cărei ambalaj couture conține produsele esențiale pentru machiaj ale Casei Dior pentru ten, ochi și buze. Cu un design minimalist și elegant, cutia este decorată în relief cu un motiv inspirat de adresa emblematică Dior: Avenue Montaigne, nr. 30. Un alt detaliu elegant este sistemul de închidere auriu, ornat cu inițialele „CD”, de la Christian Dior. Paleta de machiaj conține: o pudră iluminatoare, 5 farduri de pleoape, 4 rujuri, 2 farduri de obraz, un aplicator cu 2 capete pentru machiajul ochilor, un aplicator cu 2 capete pentru machiajul buzelor, o pensulă pentru blush.

One Eau de Toilette Gift Set, Calvin Klein, 189 lei

Răsfăț pentru sine sau pentru perechea ta, parfumul proaspăt mereu CK One sunt o inspirație pentru spiritele libere. Apa de toaletă și gelul de duș cu parfum floral-citric luminos alcătuiesc cadoul ideal de pus sub brad!

Foto: PR.

Related Posts

S-a lansat Beauty Trends Calendar 2023

Adrian Perjovschi, hair-stylist de top, împreună cu echipa sa de experți anunță, ca în fiecare septembrie, trendurile pentru…

Cate Blanchett: 3 secrete ale tenului luminos

Cate Blanchett strălucește la fiecare apariție pe covorul roșu. Iar asta ne-a făcut curioase în legătură cu secretele…

Pleasing, Harry Styles și Marco Ribeiro, la Săptămâna Modei de la Paris

Pleasing, brandul de frumusețe creat de Harry Styles, a lansat primele produse de machiaj, în colaborare cu designerul…

Soluții pentru îngrijirea pielii sensibile

Confortul urban implică un risc pe care e posibil să îl fi ignorat până acum: poluarea din case,…

6 terapii pentru joburi sedentare

Persoanele care au joburi sedentare sau care stau prea mult în picioare și au prea puține momente de…

5 motive să aplici baza pentru manichiură

Culoarea este importantă, dar primul strat, cel de bază, este absolut necesar dacă vrei o manichiură rezistentă și…

Echilibru în îngrijirea pielii: 12 produse esențiale

Înconjurate de tentații sau aglomerate de prea multe sarcini de îndeplinit, reușim, cu greu, să menținem un echilibru…

Pe plajele internaționale: to bronze or NOT to bronze?

Chiar dacă la noi vara s-a sfârșit, plajele internaționale ne așteaptă. Cu atât de multă libertate de mișcare…

Păr frumos, încredere deplină

Felul în care arată podoaba noastră capilară influențează profund modul în care ne percepem, indiferent de vârstă. Există…

Grooming time: 10  produse pentru îngrijirea masculină

Grooming time? Rezistă eroic în zilele de muncă și energizează-te cu cele mai eficiente cosmetice pentru îngrijirea cotidiană….