Alina Burlacu ∙ December 1, 2020 ∙ 4 min read

Celebrăm brandurile românești de Ziua României. Acestea sunt poveștile a cinci branduri românești care au intrat recent în peisajul autohton al îngrijirii pielii. La mulți ani!

Iehana

Iehana este brand românesc, o afacere de familie, pornită la Breaza în anul 2013, de Iulia si Medeea Iancu, adica mama și fiica. Ideea s-a născut în clipa descoperirii beneficiilor apei Kangen, când cele două s-au gândit să pună bazele propriului brand, cu ajutorul unei inovații: Apa Kangen. O apă pura, alcalină, ionizată și anti-oxidantă, având un puternic efect de rejuvenare a pielii, recunoscută internațional pentru proprietățile miraculoase, dar nefolosită până atunci în cosmetice. Inovația lor se află în primul rând în includerea apei Kangen în cosmetice, completată de o tehnologie proprie, brevetată, de extragere a principiilor active din plante folosind această apă alcalină. Extractele din plante sunt proaspete, autohtone, în laboratorul de la Breaza folosindu-se propriile resurse pe cât de mult posibil, în ideea de a fi un brand sustenabil.

Rețetele inovative dezvoltate de Iulia Iancu folosesc doar ingrediente naturale, deoarece echipa Iehana a reușit să aclimatizeze la Breaza plante unice precum: floarea de colț, gențiana tibetană, moringa, schisandra, aronia și goji, și multe altele, folosind doar îngrășăminte vegetale pentru a susține culturile.

Recipientele produselor Iehana sunt din sticla violet, Miron, menită să păstreze ingredientele cât mai proaspete, în timp ce cutiile și sticluțele sunt fabricate din material 100% reciclabil.

Gama de produse Iehana Cosmetics este lipsită de ingrediente chimice precum parabeni, coloranți sintetici, siliconi. Formulele produselor sunt în conformitate cu reglementarile europene Ecocert. Brandul Iehana iubește natura și este ferm împotriva testării produselor pe animale.

Le găsești pe iehanacosmetics.com și douglas.ro, precum și în magazinele Douglas din AFI Palace Brasov și Iulius Mall Cluj-Napoca.

Kit de hidratare ten normal și mixt, Iehana, 399 lei

 

Wine 4 Skin

Fondat anul acesta, brandul românesc Wine 4 Skin are o gamă de produse organice provenite din surse naturale și care sunt destinate rutinei zilnice de îngrijire a femeilor.

Produsele de bază Wine 4 Skin conțin extracte și uleiuri din plante care se regăsesc pe domeniul “La Migdali” (www.lamigdali.ro) din Valea Scheilor: extract din sâmburi și pielițele boabelor de struguri, ulei de migdale și apă de trandafiri.

Domeniul “La Migdali” este deținut de familia Scheușan și se află în regiunea Dealu Mare, un loc încărcat de istorie și de povești scrise și nescrise.

Ingredientele sunt naturale, vegane, netestate pe animale, potrivite oricărui tip de ten, inclusiv cel sensibil.

În completarea ingredientelor de bază, produsele conțin un “cocktail” de ingrediente active: acid hialuronic, acid ferulic, ceramide, ulei de coacăze negre, ulei din semințe de zmeură, apă de albăstrele și vitaminele A, C și E.

Atenția la detalii se regăsește și în ambalajele produselor, care sunt din sticlă și din carton reciclat.

Gama poate fi achiziționată de pe site-ul oficial www.wine4skin.ro.

Skin Novels

Conceptul Skin Novels se bazează pe îngrijirea pielii, respectând interiorul și exteriorul corpului. Săpunurile aromaterapeutice naturale, învelite în poezii frumoase, sunt lucrate manual. Într-o lume din ce în ce mai artificială, Skin Novels își propune să ofere cea mai pură experiență pentru simțuri. Majoritatea săpunurilor Skin Novels sunt ambalate în cutii reciclate, cu ingrediente de la producători certificați care practică o agricultură responsabilă. Ideea brandului îi aparține Ioanei Bot, maestru săpunar.

Găsește povestea și produsele pe Skin Novels și pe douglas.ro.

Săpun Natural Vegan The Innocent Shea Butter&Coconut Oil , Skin Novels, 39 lei

 

DEPLIN

Prelucrarea ingredientelor exclusiv naturale și organice într-o manieră responsabilă, bazată pe practica academică și științifică precum și experiența în domeniu, acestea sunt atuurile brandului românesc DEPLIN. Brandul împărtășește viziunea care susține prelucrarea ingredientelor exclusiv naturale și organice într-o manieră responsabilă, bazată pe practica academică și științifică precum și experiența în domeniu. DEPLIN respectă principiile chimiei verzi, astfel că întreg procesul de producție este nepoluant, cu consum minim de resurse neregenerabile. Ambalajele sunt foarte importante nu doar pentru păstrarea produselor DEPLIN, dar sunt și o barieră naturală împotriva bacteriilor. Recipientele speciale Miron Glass, din sticlă violet, folosesc calitățile bioenergetice ale luminii, conservând natural conținutul.

Găsește produsele pe deplin.ro și pe douglas.ro.

Masca Exfoliantă, Deplin,123 lei

Nuca Organic

Conceptul Nuca Organic a pornit din dorința de a avea o piele sănătoasă având grijă de ea natural, cu produse organice, sigure, care să-i redea frumusețea proprie.

Linie de cosmetice este handmade, de origine 100% naturală, fără niciun agent sintetic, special concepută pentru a hrăni și proteja sănătatea pielii și a corpului.

Ingredientele folosite în formularea rețetelor au fost atent alese după mulți ani de cercetări și îmbină proprietățile fiecăruia astfel încât să rezulte produse de îngrijire care să respecte fiziologia pielii și să mențină echilibrul acesteia.

Găsește povestea și produsele pe nucaorganic.ro și pe douglas.ro.

Cremă de față Crema Nutritivă și Hidratantă, Nuca Organic, 143 lei

Foto: PR.

 

Related Posts

7 produse de machiaj pentru final de vară

Doar de 7 produse de machiaj mai ai nevoie pentru a-ți completa frumusețea, în acest final de vară….

Top 3 produse pentru îngrijirea coreeană a pielii

Luminos, curat și foarte bine hidratat, aceastea sunt calitățile tenului pe care le obții atunci când folosești cele…

10 propuneri fresh pentru un ten luminos

O dată pe săptămână, păstrează o jumătate de zi liberă, de răsfăț, doar pentru tine. Pregătește o infuzie…

Vara îți afectează pielea. Află cum și în ce fel

Pe timp de vară, obiceiurile tale se schimbă: ieșirile sunt mai frecvente, petreci mai mult timp afară și…

Trendul care ți-ar putea salva părul

Salvatorul părului tău ar putea fi, în această vară, accesoriul statement al starurilor rock în anii 1980. Îți…

Cum să readuci la viață părul lipsit de vitalitate?

Ai părul uscat și lipsit de vitalitate din cauza expunerii excesive la soare fără protecție, vopsirii prea dese…

Prea cald pentru sport? Ce zici de stretching?

Vedete ca Hailee Steinfeld și Halle Berry s-au lăsat fotografiate, de multe ori, în poziții de stretching, iar…

7 greșeli frecvente care agravează arsurile solare

Uneori ne ia valul și uităm cât timp am stat afară, sub lumina intensă a soarelui, fără protecție…

Cum să tunzi, să colorezi și să coafezi părul creț

Deși tinde să fie gros și rigid, părul creț nu este deloc mai puternic decât părul drept, ba…

Evrika! Am descoperit rutina de beauty care te ajută să scapi de petele pigmentare și să ai un ten luminos

Vara este pentru mine un fel de inovație a Naturii, prin explozia ei de culori, simțuri, posibilități, iar…