Alina Burlacu ∙ January 11, 2022 ∙ 7 min read

Ai ales o nuanță de ruj care, deși arată superb, nu te face să te simți ok cu tine? Poate e de vină zodia ta! Te-ai gândit că astrele ar putea influența alegerea machiajului?

Am citit în stele despre trăsăturile dominante ale zodiilor și am ales, pentru fiecare, nuanțele perfecte de ruj.

1. Rujul zodiei Berbec

Pentru că iubește aventura și se aruncă în viață fără prea multe planuri, despre Berbec se poate spune că este îndrăzneț, pasionat și curajos (poate puțin prea curajos). Dacă vrei să potrivești instinctul zodiacal cu nuanța rujului, recomandarea noastră este rujul cu o textură cremoasă, cu pigmenți denși, în nuanțe de roșu intens sau bordeaux.

Ruj lichid Melkior grupa A2, 50 lei

2. Rujul zodiei Taur

Taurul iubește subtilitățile iar legătura sa cu pământul este una extrem de puternică. Dedicat și statornic, dar și foarte hotărât, nativul acestei zodii are mereu ceva de spus. Din acest motiv, gura sa va fi oricum în centrul atenției. Pentru un machiaj de zi cu zi, cele mai potrivite nuanțe sunt cele subtile, în nuanța buzelor sau nude. Desigur, atunci când ești la un party sau știi că vrei să fii neapărat numărul 1, rujul roșu clasic este nuanța cu care nu dai greș.

Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Slim, 150 lei

3. Rujul zodiei Gemeni

Gemenii ar încerca orice! Cel puțin în fața prietenilor sau a familiei. Așa că vor fi văzuți cu absolut toate nuanțele posibile, cu toate texturile posibile. Partea dificilă va fi să aleagă o nuanță și o textură cărora să le rămână fidelă. Ce nuanțe i se potrivesc nativului din Gemeni? Cele vibrante, pline de energie și strălucire. Mai puțin nuațele mate, terne – ar fi prea în dezacord cu personalitatea lor efervescentă.

M.A.C Powder Kiss Lipstick, 100 lei

4. Rujul zodiei Rac

Luna este astrul care guvernează zodia Rac astfel încât atracția către nuanțele de alb și argintiu, față de texturile metalice, strălucitoare, va fi una naturală. Nu te împotrivi acestei tentații! Alege glossuri cu particule strălucitoare, transparente, și rujuri în nuanțe reci de fucsia, violet.

NYX Lip Lingerie Gloss, 37 lei

5. Rujul zodiei Leu

Lăsați diva să pășească pe covorul roșu! Dacă este o zodie care are încredere în ea 100%, atunci aceasta este zodia Leu. Pe lângă încrederea în sine apar și îndrăzneala, și strălucirea (sau dorința de a fi deasupra tuturor). Așadar, ce ruj i se potrivește Leului? Orice ruj care strălucește, care are pigmenți aurii, care are un luciu intens și o culoare care nu poate fi trecută cu vederea. 

Dior Diorific Golden Nights Collection Limited Edition, 223 lei

6. Rujul zodiei Fecioară

Un look diafan în care puritatea, inocența și simplitatea sunt cuvintele-cheie este marca Fecioarei. Departe de a-și dori să fie în centrul atenției, Fecioara va alege să își îndeplinească rolul din umbră, de dragul meseriei sau pentru propria plăcere. Cele mai potrivite nuanțe de ruj sunt cele de piersică, roz-bujor.

Bobbi Brown Luxe Lip Color Lipstick, 195 lei

7. Rujul zodiei Balanță

Atunci când este echilibrată, Balanța va fi atrasă de poveștile de dragoste, de romantism, de detaliile fermecătoare. Dintre toate zodiile, este singura care vede viața în roz, fără lentile speciale. Culoarea perfectă pentru rujul ales de Balanță: orice nuanță de roz.

Tom Ford Lip Color, 270 lei

8. Rujul zodiei Scorpion

Între drama queen și queen of the night, nativa zodiei Scorpion are o personalitate puternică, pasională. Femeia Scorpion nu va pune preț pe culorile clasice. Rujul roșu rareori i se va părea interesant, fiind o alegere atât de comună, un clișeu. Iar nuanțele de nude sunt ultima sa alegere. Ce nuanțe se potrivesc cel mai bine zodiei Scorpion: rujul în nuanțe ciocolatiu, grena, nuanța vinului roșu, a fructelor de pădure.

L’Oréal Paris Brilliant Signature, 65 lei

9. Rujul zodiei Săgetător

O altă zodie care iubește călătoriile, distracția, mișcarea și aventura, Săgetătorul vrea să experimenteze cât mai mult și caută noutatea. Nuanțele de ruj ale unei zodii atât de deschise la noutate: oranj, dar și variantele luminoase ale altor culori din gamă.

Dior Lip Glow Oil, 189 lei

10. Rujul zodiei Capricorn

Indiferent de vârstă, Capricornul alege pariul safe, culoarea clasică, soluția testată. Pentru acest nativ siguranța este pe primul loc. Ceea ce alții au încercat și validat le este suficient. Din calculul lor, nuanțele perfecte sunt roșul clasic sau cele cât mai apropiate de culoarea naturală a buzelor.

Douglas Lipstick Smart Matte Soft Matte & Care, 35 lei

11. Rujul zodiei Vărsător

Creativ, excentric, sigur pe el, Vărsătorul va alege nuanța opusă trendului, nuanța opusă celei alese de masă. Dorința de a fi unică este mai mare decât dorința de a fi acceptată de grup. Vărsătorul nu are nevoie de validare așa că va alege exact culoarea care o diferențiază. Cea mai potrivită nuanță? Va trebui să întrebi o nativă Vărsător (au mai multe)!

Bourjois Velvet Liquid Lipstick, 65 lei

12. Rujul zodiei Pești

Legătura Peștilor cu latura mistică, cu misterele lumii este un profundă. În aceeași măsură, se simt legați de lumea acvatică, cea care le oglindește cel mai bine personalitatea. Rujul nativului zodiei Pești: nuanțe translucide, pigmenți luminoși, texturi lucioase, lichide, de gloss.

Lip Gloss Supreme Gloss, 75 lei

Ai ajuns aici și te gândești că nuanțele recomandate pentru zodia ta nu ți se potrivesc 100%? Calculează-ți ascendentul și descoperă latura ascunsă a personalității tale.

Foto: pexels.com

Related Posts

10 lucruri inedite despre botox. Când a fost descoperit și cum a ajuns cel mai cerut tratament antiaging

Tratamentul cu toxină botulinică (Botox) este, de mai bine de două decenii, cea mai cerută și utilizată metodă…

Altfel de dulciuri: 7 deserturi de nerefuzat

Dacă ar fi să ne luăm după vorba americanului – a moment on the lips, a lifetime on…

Viva Magenta, Viva 2023!

Viva Magenta este culoarea anului 2023: „o culoare exuberantă care promovează optimismul și bucuria”. Institutul Pantone a anunțat…

12 idei de cadouri de Moș Nicolae

Vrei să adaugi un pic din magia Sărbătorilor și în cadoul de Moș Nicolae? Te ajut cu 12…

Top 5 parfumuri pentru sezonul rece

Pentru că sezonul rece impune alte prezențe olfactive, am făcut un top 5 al parfumurilor cel mai recent…

Cosmetice coreene cu vitamina C pentru îngrijirea tenului, extrasă din cătină

Hai să îți spun o informație foarte interesantă: cătina are cu 200% mai multă Vitamina C față de…

Beauty News: Gen Z, retinol și age diversity

Cum se adaptează brandurile la Generația Z? Care este cel mai căutat ingredient pentru îngrijirea pielii în 2022?…

Top 10 măști: day&night pampering

Măștile sunt expresia răsfățului suprem. Transformă momentele libere ale zilei și orele de somn ale nopții în pretexte…

Jamie Lee Curtis, fotografii provocatoare, la 63 de ani

Cunoscută pentru rolurile din True Lies, Freaky Friday și Knives Out, Jamie Lee Curtis este și un fan…

Cum disciplinezi părul electrizat în lunile reci? Trucuri de la specialiști

În sezonul rece, îngrijirea părului devine mai dificilă. Firele rebele, părul electrizat și deshidratat îți pot distruge complet…