Alina Burlacu ∙ December 10, 2020 ∙ 5 min read

Schimbăm anul. Eşti gata şi tu de o schimbare? JUVÉDERM® îţi propune să înţelegi mai bine modul în care acţionează filerele faciale. Demontăm, rând pe rând, miturile, fricile şi răspundem întrebărilor frecvente legate de procedurile injectabile cu acid hialuronic, dar şi despre intervenţiile de înfrumuseţare.

Știi deja despre acidul hialuronic că este ingredientul natural al pielii hidratate, cu aspect fresh. Desigur, de cele mai multe ori îl regăsim în cremele hidratante pentru față și ochi, în serumuri, în măști și chiar în fiole pentru aplicare topică. Dar dacă ai avea ocazia să stai față în față cu o formulă superioară? JUVÉDERM® este liderul mondial al fillerelor faciale pe bază de acid hialuronic, celebre pentru capacitatea superioară de a se integra în țesutul facial pentru obținerea unui aspect natural care durează.

Tipuri de fillere faciale JUVÉDERM®

Sunt disponibile mai multe tipuri de fillere faciale în gama de produse JUVÉDERM®, fiecare dintre acestea fiind realizat în mod specific pentru reîmprospătarea trăsăturilor prin:

* ridicarea și conturarea pomeților;

* definirea liniei mandibulare;

* conturarea bărbiei;

* ridicarea sprâncenelor și umplerea depresiunii din zona tâmplelor;

* revitalizarea regiunii perioculare;

* adăugarea de volum și definirea formei buzelor;

* estomparea ridurilor care apar când râzi și a ridurilor de tip marionetă;

* îmbunătățirea calității pielii la nivelul feței, mâinilor, gâtului și a decolteului.

Demontăm mituri și frici legate de intervențiile de înfrumusețare:

Sunt dureroase injecțiile cu fillere dermice?

Fillerele dermice JUVÉDERM® conțin anestezicul lidocaină, care ajută la reducerea oricărui disconfort pe care l-ai putea avea în timpul administrării tratamentului.

Cât durează efectul procedurii cu JUVÉDERM® și cum îmi pot menține rezultatele?

Rezultatele pot dura până la 24 de luni, în funcție de tratamentul ales. Fillerele faciale sunt temporare, astfel încât acidul hialuronic va fi absorbit în mod natural în tegument, iar efectele vor dispărea treptat.

Ce medic sau clinică să aleg?

Dacă ai întrebări cu privire la fillerele faciale, discută cu un expert (medic dermatolog sau chirurg plastician) pentru a afla dacă acest tratament este indicat pentru tine. Participarea la o consultație nu implică un angajament; reprezintă doar un prim pas pentru a afla mai multe informații.

Ce se întâmplă în timpul unei consultații estetice?

Medicul estetician va evalua aspectul tău facial cu scopul de a realiza un plan de tratament personalizat. Consultația poate începe printr-o discuție referitoare la regiunea facială care te interesează. Medicul va face câteva fotografii pe care le va utiliza pentru a evidenția structura ta facială unică și modul în care un filler dermic poate fi utilizat în cazul tău. Îți poate arăta cazurile Before&After ale altor persoane (sau îi poți solicita să îți arate) pentru a-ți forma o idee mai bună despre rezultatele tratamentului. În cazul în care decizi să efectuezi procedura, medicul estetician va concepe un tratament personalizat care se poate desfășura pe parcursul mai multor vizite.

Ce se întâmplă în timpul unei sesiuni de injectare?

Durata vizitei depinde de planul tău de tratament și de medicul estetician, deși, în general, o programare ce include injectarea durează între 30 de minute și o oră. Medicul va începe prin revizuirea planului de tratament, oferindu-ți detalii cu privire la așteptările din cadrul vizitei respective și informații despre tipul de produs utilizat, precum și cantitatea injectată necesară atingerii obiectivului estetic. Atunci când ești pregătită, va dezinfecta zona de tratament pentru administrarea injectării propriu-zise. Fiecare injecție este scurtă, durează câteva secunde, iar cantitatea de JUVÉDERM® folosită va depinde de obiectivul principal al tratamentului. Tehnica de tratament variază, de asemenea, în funcție de ceea ce îți dorești să obții. De exemplu, medicul poate administra tratamentul într-o regiune facială care nu este neapărat de interes pentru tine, întrucât efectul pe care îl va crea va contribui la obținerea rezultatelor dorite. După fiecare injecție, medicul va masa ușor zona respectivă pentru a asigura distribuția uniformă la nivel subcutanat. Vei putea vedea rezultatele imediat după administrarea tratamentului. Este posibil ca medicul să îți propună stabilirea unei vizite de control peste câteva săptămâni, pentru a se asigura că ești mulțumită de rezultate.

Cât de repede este vizibil rezultatul procedurii cu JUVÉDERM®?

Rezultatele sunt vizibile imediat după administrarea tratamentului. Majoritatea pacientelor își reiau activitățile obișnuite în aceeași zi, în funcție de tratamentul primit. Este recomandat să păstrezi o evidență a procedurilor primite, pentru a ajuta medicul la următoarea sesiune de tratament.

Disclaimer – Modele tratate cu JUVÉDERM®. Imaginile sunt prezentate doar cu scop ilustrativ. Rezultatele reale pot varia în funcţie de produs şi cantităţile injectate. © 2020 Allergan Aesthetics, an AbbVie Company. Toate drepturile sunt rezervate. Toate mărcile comerciale sunt proprietatea deţinătorilor respectivi. Profesioniştii în domeniul sănătăţii sunt rugaţi să raporteze orice incident referitor la un dispozitiv medical prin intermediul sistemului naţional de raportare, ale cărui detalii sunt publicate pe web-site-ul Agenţiei Naţionale a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale http://www.anm.ro precum şi către Allergan S.R.L. folosind următoarele date de contact: ProductSurveillance_EAME@Allergan.com, Safety.Romania@Allergan.com, Info.Romania@Allergan.com, Medinfo.Romania@Allergan.com, Tel: (+4) 0745 756 334. Allergan S.R.L. , Splaiul Unirii nr. 165, Clădirea TN Offices 1, etaj 9, sector 3, cod postal 030133, București, România // RO-JUV-2050046 // Data pregătirii: Noiembrie 2020

Foto: PR.

Related Posts

Vara îți afectează pielea. Află cum și în ce fel

Pe timp de vară, obiceiurile tale se schimbă: ieșirile sunt mai frecvente, petreci mai mult timp afară și…

Trendul care ți-ar putea salva părul

Salvatorul părului tău ar putea fi, în această vară, accesoriul statement al starurilor rock în anii 1980. Îți…

Cum să readuci la viață părul lipsit de vitalitate?

Ai părul uscat și lipsit de vitalitate din cauza expunerii excesive la soare fără protecție, vopsirii prea dese…

Prea cald pentru sport? Ce zici de stretching?

Vedete ca Hailee Steinfeld și Halle Berry s-au lăsat fotografiate, de multe ori, în poziții de stretching, iar…

7 greșeli frecvente care agravează arsurile solare

Uneori ne ia valul și uităm cât timp am stat afară, sub lumina intensă a soarelui, fără protecție…

Cum să tunzi, să colorezi și să coafezi părul creț

Deși tinde să fie gros și rigid, părul creț nu este deloc mai puternic decât părul drept, ba…

Evrika! Am descoperit rutina de beauty care te ajută să scapi de petele pigmentare și să ai un ten luminos

Vara este pentru mine un fel de inovație a Naturii, prin explozia ei de culori, simțuri, posibilități, iar…

Tipsuri pentru folosirea pudrelor bronzante

Păstrează pe piele acea atingere a soarelui intensă și luminoasă cu ajutorul pudrelor bronzante și a trucurilor makeup…

Schimbări de look: Charlize Theron, Selena Gomez, Léa Seydoux

Fie că au chef de o coafură de vară, de un refresh sau fac parte dintr-un scenariu în…

Skincare: cum să te răcorești într-o zi toridă

Te uiți la prognoza meteo și în jurul tău, dar tot nu îți vine să crezi: termometrele au…