Auriul este numărul 1 în alegerea marilor creatori de frumos, atunci când este vorba de perioadele festive de final de an. Include-l și tu în machiaj!

Top 3 COLECȚII în care AURUL este REGE

Finalul de an aduce colecții fascinante de machiaj în nuanțe de auriu. A meritat așteptarea!

N°5 Holiday Makeup Collection

Chanel N°5 Holiday Makeup Collection transformă nuanța de chihlimbar-auriu a parfumului în machiaj și o îmbină cu nuanțele clasice de negru, alb și roșu.

Cele două nuanțe ale fardului de pleoape lichid și de lungă rezistență L’Ombre Premiere Laque Glitter,­ OR AMBRÉ și OR NOIR, au, pentru prima oară, un finish strălucitor. Rezultatul: un machiaj intens și luminos.

Paleta de pleoape Les 4 Ombres păstrează simbolul N°5, nuanțele fiind inspirate de celebra sticluță de parfum.

Noutate a colecției, Fluide Enlumineur conține pigmenți care reflectă lumina și creează un look strălucitor. Textura sa delicată se topește pe piele. Imaginat în nuanța Or Ivoire, iluminatorul lasă pe piele un voal subtil irizat.

Un alt produs-cheie al colecției, Baume Essentiel este disponibil, pentru această colecție, într-o nuanță de bej-auriu pentru un rezultat sofisticat sau natural. Aplică-l în mici tușe pe zonele proeminente ale feței.

Golden Essence

Toate nuanțele auriului, în texturi mate, satinate și metalice, sunt incluse în colecția de machiaj Givenchy Golden Essence, alături de tonuri de roz champagne și nuanțe îndrăznețe de cupru. Chiar și ambalajele sunt pregătite de sărbătoare, fiind aurii și decorate cu catifea neagră.

Prisme Libre Highlighter, Organza Or, conține pudră roz și auriu delicat care captează și reflectă lumina. Aplici doar un strat, doar acolo unde lumina cade în mod natural pentru un efect natural.

Pudra liberă iconică Givenchy Prisme Libre, în varianta Sparkling Lilas, pune în valoare tonul pielii: nuanțele albăstrui ale pudrei oferă prospețime și uniformizează culoarea tenului, în timp ce tonurile de roz oferă luminozitate.

Vedeta buzelor, Le Rouge no 501 Copper Nude, are o nuanță rozalie, satinată, de nude cu tente de cupru și un design superb –logo-urile 4G gravate în textură.

Le 9 de Givenchy conține nouă farduri de pleoape pigmentate, cu trei tipuri de finish (mat, satinat, metalic). Nuanțele intense de bronz, auriu, cafeniu și roz creează o armonie perfectă și rezistă până la 12 ore fără a se strânge.

Colecția de machiaj Golden Essence de la Givenchy este disponibilă exclusiv la Sephora.

Harvest Golden Wishes

Colecția de final de an, Guerlain Harvest Golden Wishes este o colecție excepțională. Cele două nuanțe noi ale rujului sunt în roșu intens și cărămiziu și au particule delicate aurii, iar carcasele lor sunt împodobite cu mini paiete.

Auriul este prezent și în legendara pudră Terracotta, cu efect de bronz luminos, dar și în perlele Meteorites.

Creioanele Mad Eyes Duo, cu nuanțe irizante de gri-argintiu și prună-auriu, oferă privirii profunzime și intensitate.

Auriul intră și în conturul sprâncenelor: Mad Eyes Brow Framer este un gel pentru fixarea sprâncenelor, cu o nuanță universală cu particule discrete, aurii.

Foto: PR, pexels.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts