Alina Burlacu ∙ April 25, 2023 ∙ 4 min read

Un nou arhitect al pielii aduce vestea regenerării pielii mai repede decât trecerea timpului. Este vorba despre o cremă creată în urma unei experiențe de peste 40 de ani de cercetare în știința regenerării.

De fapt, dacă stau puțin să mă gândesc, cei peste 40 de ani de cercetare în știința regenerării pielii sunt nici mai mult, nici mai puțin, decât întreaga mea experiență de viață. Iar asta înseamnă că multe idei au fost testate în acel laborator. Pentru mine, ca beauty editor, parcursul investigațiilor în acest domeniu a început abia cu 20 de ani în urmă și încă simt că am foarte multe de aflat despre ceea ce aduce cu adevărat inovator și excepțional acest nou arhitect al pielii. Te-am făcut curioasă și pe tine? E momentul să afli mai multe despre crema cu acțiune intensă anti-îmbătrânire Rénergie H.P.N. 300-Peptide Cream de la Lancôme și despre formula ei excepțională.

40 de ani de expertiză științifică stau la baza formulei inovatoare a Rénergie H.P.N. 300-Peptide Cream, o cremă ce valorifică știința regenerativă și folosește puterea peptidelor, fracții proteice fundamentale pentru arhitectura pielii. Peptidele au rol de a menține aspectul ferm și mai plin al pielii. Ele acționează pe cele 3 niveluri ale pielii prin creșterea colagenului și a lamininei, dar și prin inhibarea degradării fibrelor elastice.

Fiind în centrul formulelor Rénergie de zeci de ani, în acest an, peptidele capătă o altă dimensiune.  În timp ce majoritatea peptidelor utilizate în produsele cosmetice sunt sintetice, acum natura este cea care oferă diversitate și un nou mod de înțelegere a completării reciproce, lucrând simultan pentru a oferi beneficii și mai mari pentru piele. În urma cercetărilor, Lancôme folosește potențialul complet al peptidelor obținute din plante. Noua formulă patentată Rénergie H.P.N. conține o nouă concentrație de acid hialuronic, 300 de tipuri de peptide și niacinamide. Este potrivită pentru față și gât, pentru toate fototipurile și tipurile de piele, chiar și pentru pielea sensibilă.

O formulă revoluționară: H.P.N. – acid Hialuronic, 300 tipuri de Peptide și Niacinamide

300 de tipuri de peptide obținute prin procese biotehnologice și știință verde sunt principala descoperire a noii creme anti-îmbătrânire. Odată cu lansarea Rénergie H.P.N., Lancôme a identificat trei plante bogate în proteine: semințe de in, lupin și mazăre. Extractele din semințe de in și lupin sunt ambele obținute prin biotehnologie. Rolul peptidelor este esențial în reducerea semnelor îmbătrânirii, prin sinteza de colagen.

Formula cremei conține și acid hialuronic care poate absoarbe de până la 1000 ori greutatea sa în apă, menținând pielea hidratată. Acidul hialuronic ajută la corectarea aspectului ridurilor și a volumetriei pielii.

Un alt ingredient-cheie: niacinamidele, o vitamină care susține buna funcționare a pielii, ajutând-o să își mențină uniformitatea tonului în fața depigmentărilor cauzate de îmbătrânire.

Rezultate vizibile din prima săptămână

Pentru prima dată, Lancôme înglobează acidul hialuronic, peste 300 de tipuri de peptide și puterea niacinamidei într-o nouă cremă unică. Iar ceea ce trebuie să reții este că te vei bucura de efectul de lifting, de corectarea ridurilor, de reducerea petelor pigmentare, pentru o piele întinerită.

Și, încă un detaliu important, poți completa rutina pentru o piele regenerată cu serumul Renergie H.c.F. Triple Serum și crema de ochi Renergie Eye Cream.

Foto: PR

Related Posts

Tunsori pentru părul fin

Părul subțire și fin poate fi extrem de capricios. Lipsit de volum și textură, cu un aspect plat…

Și-au sacrificat frumusețea de dragul unui rol

Celebritatea nu vine fără un preț și uneori acesta are legătură chiar cu atuurile feminității. Pentru multe actrițe…

8 detalii la care să fii atentă când îți alegi hairstylistul

Atunci când îți cauți hairstylistul potrivit, este esențial să fii atentă la anumite aspecte care pot face diferența…

7 parfumuri cu ambroxan, molecula care amplifică senzualitatea și charisma

Ambroxanul este acea moleculă folosită în parfumerie care te face irezistibil prin miros, un ingredient care te încarcă…

Tratamente perfecte pentru ten. Anne-Marie Marinescu vine cu recomandări pentru sezonul care urmează

Primăvara vine cu schimbări de tot felul în rutina fiecăreia dintre noi, mai ales când vine vorba de…

6 secrete de frumusețe de la supermodelul Toni Garrn

Una dintre cele mai bine cotate modele din ultimii 15 ani, Toni Garrn susține îngrijirea cât mai naturală…

Amanda Seyfried, senzațională la Festivalul de Film de la Berlin

Rujul roșu, bijuteriile Cartier și rochia din satin Givenchy, cu spatele gol, decolteu din dantelă și un șliț…

Cum arată Cindy Crawford, la 58 de ani

„It’s not a resolution, it’s a lifestyle” (Nu e o rezoluție, e un stil de viață), scria Cindy…

Trucuri pentru un păr parfumat

Vorbim în permanență despre cum să ne coafăm părul, dar dacă l-am face și să miroasă incredibil? Din…

Ingrediente-cheie pentru tenul acneic

Keira Knightley,  Cameron Diaz, Rihanna sunt doar câteva dintre vedetele care țin sub control una dintre cele mai…