Alina Burlacu ∙ October 6, 2020 ∙ 4 min read

 

 

Mă așteptam la o toamnă mai tristă și mai săracă în materie de lansări de noi produse cosmetice, dar cât de mult m-am înșelat și cât de bine îmi pare că NU am avut dreptate! Astăzi vă povestesc despre 5 lansări care alcătuiesc un kit de beauty ABSOLUT FANTASTIC!

 

Loțiunea hidratantă: Lancôme Hydra Zen Anti-Stress Glow Liquid Moisturizer

Starea de bine pentru tenul meu înseamnă o hidratare impecabilă, mai ales acum când soarele alternează cu vântul intens și cu temperaturi din ce în ce mai scăzute dimineața și seara. Așadar, un produs care hidratează tenul, miroase divin a mandarină verde, bergamotă, piersic, trandafir, frezie și intră repede în piele intră rapid pe lista de noutăți de încercat în octombrie. Este vorba despre Hydra Zen Anti-Stress Glow Liquid Moisturizer de la Lancôme.

Are o textură cremoasă, care se întinde ușor pe piele, intră foarte repede în piele și nu lasă un film gras sau lipicios. O poți aplica pe față și gât, iar pentru asta ai nevoie să apeși pe pompiță de 2-3 ori pentru a avea suficient produs de aplicat.

 

Fondul de ten: Armani Neo Nude Foundation

Fondurile de ten Armani sunt produse-must have. De data asta însă vă spun mai multe despre fondul de ten cu textură light și formulă hidratantă Armani Neo Nude Foundation. Pe lângă aspectul natural dat de pigmenții delicați care uniformizează culoarea și textura pielii, atuul principal al acestui fond de ten este hidratarea.

În ciuda faptului că fondul de ten are la bază pudră și pigmenți minerali care pot duce la un aspect uscat, acest fond de ten este foarte hidratant așa că automat ai un rezultat mai bun după aplicare și nu numai. Un alt aspect de luat în considerare: acoperirea poate fi făcută gradual, pentru o acoperire mai light sau mai puternică.

 

Fardurile: Dior Diorshow Palette 5 Couleurs

Toamna aduce noi nuanțe în paletele Diorshow Palette 5 Couleurs. Cea mai interesantă propunere, din punctul meu de vedere este nuanța Denim, deoarece îți permite și să porți un machiaj nude, grație nuanțelor de bej, foarte apropiate culorii pielii, dar și unul sofisticat, grație culorii anului, albastrul.

Orice machiaj alegi, cu fardurile de pleoape de la Dior obții un efect wow grație combinației de pigmenți fini de culoare, a celor iluminatori și, nu în ultimul rând, grației ingredientelor de skincare.

 

Rujul: M·A·C Smash Powder Kiss Liquid Lipcolour, nuanța True Red

Pentru iubitoarele rujului mat, există acum o colecție nouă cu 17 nuanțe. Este vorba despre M·A·C Smash Powder. Rujul de buze M·A·C Smash Powder Kiss Liquid Lipcolour are textură cremoasă, de spumă, care oferă o culoare mată confortabilă și până la zece ore de hidratare. Nuanța cea mai dorită: True Red.

Și încă un detaliu interesant: formula premiată Powder Kiss Lipstick a fost transformată și într-un ruj lichid, şi într-un fard de pleoape mat. Eu m-am oprit deocamdată la ruj.

 

Parfumul: Givenchy, L’Interdit Eau de Parfum Intense

Cea mai recentă creație a casei Givenchy, L’Interdit Eau de Parfum Intense este, probabil, și cea mai nonconformistă interpretare a parfumului original, L’Interdit (1957 – creat de Hubert de Givenchy), după L’Interdit Eau de Parfum (2018) și L’Interdit Eau de Toilette (2019).

Îmbrăcat în negru, cu un interior enigmatic cu finish lăcuit, flaconul Eau de Parfum Intense întruchipează misterul.  Această transformare a siluetei iconice este hipnotică şi tentează la depăşirea limitei. Liniile atemporale şi senzuale ale flaconului sunt subliniate prin panglica Couture ce îmbracă gâtul sticlei şi prin logo-ul 4 G (semnătura Casei) asemenea unui sigiliu.

Cutia are un design simplu, îmbrăcat în negru şi subliniat de logo-ul L’Interdit care oferă luminozitate. Interiorul cutiei duce acest contrast chiar mai departe, dezvăluind o nuanţă feminină de roşu scarlet, ce poartă semnătura Maestrului Givenchy.

Maeştri parfumieri Dominique Ropion, Anne Flipo şi Fanny Bal au creat împreună Eau de Parfum Intense, ca un tribut adus negrului, oferind o atingere misterioasă şi senzuală francizei L’ Interdit.

Buchetul alb străluceşte, mai hipnotic şi mai bogat ca înainte. Floarea de portocal din varianta iniţială devine mai îndrăzneaţă, întâmpinând nota intensă de tuberoză care intensifică acest acord fermecător.

Baza lemnoasă capătă accente orientale, prin note afumate de vetiver şi patchouli, dezvăluind o voluptate a notelor, prin boabele de vanilie prezente în parfum. Un proces de extragere la rece, folosit pentru boabele de vanilie de Madagascar asigură un rezultat de calitate înaltă.

Faţetele de ambră şi piele ale acestui parfum hipnotizează şi captivează simţurile. Magnetismul  lor aduce acest parfum la viaţă, îmbinându-se cu notele sărate şi cu acordul de absolut de susan negru prăjit.

 

Foto: PR.

Related Posts

Vara îți afectează pielea. Află cum și în ce fel

Pe timp de vară, obiceiurile tale se schimbă: ieșirile sunt mai frecvente, petreci mai mult timp afară și…

Trendul care ți-ar putea salva părul

Salvatorul părului tău ar putea fi, în această vară, accesoriul statement al starurilor rock în anii 1980. Îți…

Cum să readuci la viață părul lipsit de vitalitate?

Ai părul uscat și lipsit de vitalitate din cauza expunerii excesive la soare fără protecție, vopsirii prea dese…

Prea cald pentru sport? Ce zici de stretching?

Vedete ca Hailee Steinfeld și Halle Berry s-au lăsat fotografiate, de multe ori, în poziții de stretching, iar…

7 greșeli frecvente care agravează arsurile solare

Uneori ne ia valul și uităm cât timp am stat afară, sub lumina intensă a soarelui, fără protecție…

Cum să tunzi, să colorezi și să coafezi părul creț

Deși tinde să fie gros și rigid, părul creț nu este deloc mai puternic decât părul drept, ba…

Evrika! Am descoperit rutina de beauty care te ajută să scapi de petele pigmentare și să ai un ten luminos

Vara este pentru mine un fel de inovație a Naturii, prin explozia ei de culori, simțuri, posibilități, iar…

Tipsuri pentru folosirea pudrelor bronzante

Păstrează pe piele acea atingere a soarelui intensă și luminoasă cu ajutorul pudrelor bronzante și a trucurilor makeup…

Schimbări de look: Charlize Theron, Selena Gomez, Léa Seydoux

Fie că au chef de o coafură de vară, de un refresh sau fac parte dintr-un scenariu în…

Skincare: cum să te răcorești într-o zi toridă

Te uiți la prognoza meteo și în jurul tău, dar tot nu îți vine să crezi: termometrele au…