Alina Burlacu ∙ January 6, 2023 ∙ 3 min read

Specialiștii au anunțat tendințele de beauty pentru acest început de an:  sprâncene fixate cu gel, gene curbate, nuanțe de cupru pentru păr, manichiură în alb, mezoterapie pentru un ten lipsit de riduri.

Sprâncene periate și fixate cu gel

Sprâncenele joacă un rol elementar în orice machiaj deoarece reușesc să pună în evidență trăsăturile feței.

Dacă în trecut se foloseau farduri pentru conturarea acestora, în 2023 focusul se mută asupra creioanelor ce trasează cu precizie firele de păr și asupra gelurilor de fixare. Pentru a fi în pas cu noile trenduri de frumusețe, trebuie să perii sprâncenele spre frunte, după care să le fixezi cu ajutorul unui gel transparent. 

Gene curbate pentru priviri pătrunzătoare

În cazul în care te-ai săturat să-ți curbezi genele cu ajutorul rimelului, în 2023 poți să te orientezi către un ondulator din metal. Renunță la clasicele și multiplele rimeluri din portfarduri și achiziționează-ți un ondulator compact și ușor de folosit, pe care să-l porți în geantă, oriunde mergi. Cu ajutorul acestuia, obții privirea mult dorită în doar câteva secunde.

Cărare pe o parte pentru coafuri de impact

Dacă până de curând s-a purtat cărarea pe mijloc, trendurile de frumusețe din 2023 spun că a sosit momentul să o schimbi.

O cărare pe o parte poate fi o modalitate eficientă de a adăuga un plus de stil și personalitate unei coafuri. Aceasta poate distrage atenția de la anumite trăsături ale feței și să sublinieze altele, făcându-ți coafura să arate mai echilibrată și mai armonioasă.

Nuanțe de cupru pentru păr

În 2022, tonurile de cupru au fost cele mai solicitate în toate saloanele El Studio și nu numai. De aceea, această culoare rămâne în vogă și în 2023. 

Prin urmare, dacă iți doreșți o schimbare de look, alege o nuanță de cupru care să îți pună cât mai frumos trăsăturile în evidență, mai ales dacă ai ochii albaștri.

Alb lăptos pentru manichiuri chic

În cazul în care adori unghiile cu aspect natural, atunci 2023 este alături de tine! În acest an se poartă la intensitate maximă nuanțele de alb lăptos, prin urmare ai toate motivele să optezi pentru manichiuri de acest fel.

Albul lăptos este o culoare clasică și elegantă, care poate fi purtată atât la ținutele de zi, cât și în cele de seară. Se asortează ușor cu aproape orice ținută și oferă un plus de rafinament și eleganță.

Mezoterapie pentru un ten lipsit de riduri

Dacă până acum s-a optat mai mult pentru injectările cu botox, cu scopul de estompare al ridurilor de la nivelul feței, în 2023, mezoterapia se află pe primul plan. 

Astfel, dacă îți doreșți să beneficiezi de un tratament revoluționar, ce reușește să elimine ridurile fine, să hidrateze în profunzime pielea și să reducă petele pigmentare, apelează la profesioniștii din saloanele de cosmetică.

Related Posts

Cum putem avea buze moi, în condiții extreme 

Iarna și-a intrat in drepturi, iar noi trebuie să ne protejăm pielea si buzele. Dacă te-ai gândit deci…

Me First, un proiect inedit

Dacă ar fi să te gândești la 3 lucruri de preț, lucruri pe care le poți investi în…

Care sunt cele mai afrodisiace parfumuri?

Să fie vanilia, santalul sau trandafirul? Care sunt cele mai afrodisiace arome, potrivit specialiștilor? Aceștia au măsurat puterea…

Beauty in Social Media: Valentina Keiko

Care sunt produsele cosmetice preferate, trucurile și ritualurile de beauty ale influencerilor din Social Media, de la noi?…

Hair exclusive: sfaturile stilistului Cristian Dinuț pentru îngrijirea părului

După o perioadă petrecută în Marea Britanie, unde a avut parte de experiențe inedite în domeniul hair styling-ului,…

Detoxifierea scalpului, o necesitate pentru sănătatea părului

Fiecare are o rutină de îngrijire a părului. Uneori însă ne confruntăm cu un scalp gras sau cu…

10 trenduri de wellness de urmărit (și de încercat) în 2023

Ce superalimente vor fi în vogă, care sunt sporturile pe care ar trebui să le încerci, ce exerciții…

7 reguli pe care să le urmezi ca să ai un ten ca nou în timpul iernii

Pentru că stăm mai mult în interior, în fața calculatorului, în încăperi încălzite, și ieșim apoi la aerul…

Parfumuri iconice – 10 parfumuri preferate de celebrități, de la Lady Diana la Kate Middleton și Charlene de Monaco

Notele olfactive reflectă aspecte nevăzute ale personalității celui care poartă un parfum, iar aroma poate deveni o semnătură…

Trenduri în machiaj: anii ’90

Anii ’90 revin, în forță, ca inspirație pentru machiajul din sezonul cald, pentru care ne pregătim deja. Show-urile…