A venit primăvara, am scăpat de căciulă, pălărie și de vremea rece. Iată 5 recomandări pentru punerea în practică a unui ritual smart de îngrijire a părului în acest sezon!

Refresh de lungime

 “Indiferent de anotimp, părul tău are nevoie de îngrijire. Primăvara, e nevoie să îți împrospătezi tunsoarea. De ce? Pentru că vremea rece deshidratează vârfurile, care cer o îngrijire intensivă.“, spune stilista Londa Professional, Cristina Parinica.

Tratament intensiv

“Tot așa, dacă visezi la un plus de strălucire, ia în calcul un tratament în salon: Revive It, Glaze it, Vitalize It si Rescue It.

Ulei de păr pentru ultra îngrijire

Un must have pentru îngrijirea de acasă a părului este un ulei cu formulă ușoară și care să conțină vitamina E și ulei de argan.

Fără apă fierbinte

Nu uita: părul nu se spală niciodată cu apă fierbinte, iar atunci când îl coafezi, respecți aceeasi regulă. Fără temperaturi foarte înalte! Asta dacă vrei să nu îți deteriorezi cuticula și să îți deshidratezi părul.

Tuns regulat

Dacă vrei un păr cât mai sănătos, trebuie să te tunzi în mod regulat, să apelezi la tratamente, să aplici produse cu protecție termică pe păr de fiecare dată când te coafezi cu echipamente cu aport termic.”, încheie specialistul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts