Acţiunea razelor UV, folosirea produselor necorespunzătoare, stresul şi multe alte lucruri pot lăsa urme vizibile pe pielea noastră. Odată cu trecerea timpului apar riduri, pete pigmentare, pori înfundaţi, iar pielea poate căpăta o textură neuniformă. Genetica are de asemenea un rol important, însă pentru a avea rezultatele pe care ni le dorim, este nevoie să ne construim o rutină de skincare corectă, adaptată nevoilor specifice tenului nostru.

Dar cum putem şti cu siguranţă care sunt acelea şi cu ce probleme ne confruntăm?

Aici este nevoie sa ne lăsăm pe mâna specialiştilor care pot face o analiză corectă prin intermediul aparatelor de ultimă generaţie.

Specialiștii care oferă consultanță în concept store-ul BeWell Store de pe Str. Mendeleev nr. 8 folosesc un echipament ultraperformant de diagnoză estetică numit IntuiSkin.

Acest aparat identifică simultan 7 disfuncționalități ale pielii, în mai puţin de 30 de secunde. IntuiSkin măsoară în timp real caracteristicile biofizice şi mecanice ale pielii. Imaginea digitală este proiectată pe ecran, iar clientul poate proba vizual ceea ce terapeutul îi indică în urma diagnosticului. În final, terapeutul selectează produsele adecvate pentru o rutină de skincare corectă şi personalizată. Cu ajutorul dermoanalizatorului IntuiSkin se poate determina cu precizie tipul tenului, nivelul hidratării epidermei, condiția pielii (dacă este sensibilă, comedonică, cuperotică, pigmentată sau îmbătrânită), nivelul de elasticitate și pe cel al sebumului.Iată şi câteva produse pe care specialiştii în skincare le recomandă și pe care le puteți găsi la BeWell Store, atât la o vizită în magazinul fizic, cât și online.

Vitamin C Peeling Gel – Dermafirm

Este un gel hipoalergenic care exfoliază fără a irita tenul recomandat în special persoanelor cu piele sensibilă cărora le este dificil să folosească produse de exfoliere în general, din cauza riscului de a se irita. Se potriveşte însă şi persoanelor care se confruntă cu exces de sebum, pentru că ajută la eliminarea aspectului “cakey” al machiajului.

Pad-urile exfoliante – Soroci

Elimină celulele moarte şi controlează producția de sebum folosind ingrediente cum ar fi PHA (un exfoliant chimic blând) şi compusul Fucoidan din alge marine care ajută la vindecarea şi hidratarea pielii.

Moist barrier intensive Cream M4 – Dermafirm

Conţine o combinație de 4 ingrediente care fortifică pielea: Ceramide NP, Panthenol, Betaine si Palmitoyl Tripeptide-1. Hidratează şi îmbunătăţeşte bariera naturală a pielii şi îi conferă un aspect luminos şi natural. Produsele din gama Dermafirm sunt formulate doar cu ingrediente sigure, fără conservanţi sau culori artificiale.

Cremă corectoare Miracle age – Thank you Farmer

O cremă anti-aging intens hidratantă şi foarte concentrată care în timp ce ajută pielea să îşi păstreze vitalitatea şi aspectul tânăr, o şi hrăneşte şi îi conferă fermitate şi strălucire.

Bb cream – Soroci

Crema de refacere Soroci este ideală şi pentru tenul sensibil, conţine factor de protecţie solară 50+ necesar indiferent de anotimp, iar pigmenții naturali din Kaolin si Aronia îi conferă tenului o acoperire naturală şi un finish mat.

Pentru mai multe detalii despre produse şi informaţii utile pentru îngrijirea pielii, urmăriţi blogul bewellstore.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts