Alina Burlacu ∙ February 8, 2022 ∙ 2 min read

Simți nevoia să faci o schimbare de stil, iar primul lucru la care te gândești este să îți schimbi coafura prin culoare sau tunsoare? 5 celebrități au făcut deja acest lucru la început de an și nu par să aibă niciun regret.

Nevoia de schimbare este firească la început de an, cu atât mai mult cu cât suntem în plină lună a declarațiilor de dragoste și mai sunt foarte puține săptămâni până ieșim din iarnă (și din plictiseală). Am descoperit tunsori și culori noi în conturile de Instagram ale unor celebrități – o sursă excelentă de inspirație și pentru deciziile noastre viitoare.

Jessica Alba

De la ciocolată închisă, la blondeish! Schimbarea de look îi aparține celebrei Jessica Alba pe care am văzut-o de cele mai multe ori în nuanțe de șaten închis. Noua nuanță a părului actriței se numește expensive blonde, ceea ce înseamnă că noua culoare nu este una bloc, ci firele sunt acoperite de mai multe nuanțe calde, contrastante de blond creând profunzime. Nuanța expensive blonde pare a fi următorul trend al primăverii, după ce, în toamnă, celebritățile pariau pe expensive brunette.

Gigi Hadid

După o scurtă perioadă de șaten – interpretare a trendului expensive brunette –, celebra Gigi Hadid a atras atenția fanilor cu un blond luminos. De altfel, nimic neobișnuit pentru un model, corect?  

Selena Gomez

Un look fresh, pentru imediata primăvară a ales și Selena Gomez. De data asta nu prin schimbarea culorii, ci a tunsorii: vedeta a renunțat la câțiva centimetri din lungimea părului, pentru un bob mediu. Elegant!

Karlie Kloss

În urmă cu două săptămâni, Karlie Kloss anunța pe contul ei de Instagram marea schimbare: after a decade of being a blonde, i finally crossed over to the dark side (după o decadă de blond, am trecut în sfârșit la nuanțe închise).

Billie Eilish

În plină campanie de lansare a parfumului care îi poartă numele, Eilish, cântăreața Billie Eilish jonglează cu extremele: de la blond la negru. După ce a trecut de la verde-pădure, la verde neon, albastru, blond nordic, blond cald, va trebuie să așteptăm și să vedem cu ce ne va mai surprinde excentrica vedetă în următoarele luni.  

Foto: Hepta.

Related Posts

Rujul perfect pentru nuntă

Indiferent dacă ești mireasa sau ai statutul de invitată, dacă vrei să arăți senzațional în pozele de la…

Vara perfectă pentru noi

Vine vara, bine-mi pare! Nu știm alții cum sunt, dar noi iubim vara, pentru că ziua este lungă…

Safe Zone: sfaturile experților pentru îngrijirea părului, vara

Am apelat, din nou, la sfaturile stiliștilor, nutriționiștilor și dermatologilor pentru a ne asigura că vom avea un…

Sărbătorește viața!

Numărul 1 în Spania, Italia și Portugalia atunci când vine vorba de produsele dermatocosmetice pentru piele și păr,…

Ce preferă pielea ta: autobronzare sau albire?

Cum ai vrea să arate pielea ta? Mai luminoasă și fără pete pigmentare? Sau în nuanța caramelului, dar…

L’Oréal și UNESCO susțin femeile din domeniul cercetării prin lansarea unei noi ediții a programului de burse private L’Oréal – UNESCO „Pentru Femeile din Știință”

L’Oréal România și Comisia Națională a României pentru UNESCO continuă să sprijine și în acest an comunitatea științifică…

Protecție solară în fiecare zi

Radiaţiile UV reprezintă ameninţarea invizibilă de care te poţi proteja, cu încredere, aflând mai multe despre protecţia solară,…

Machiaj și îngrijire a pielii cu Cindy Bruna

Cu origini congoleze și italiene, modelul stabilit la Paris, Cindy Bruna, este una dintre vedetele a căror apariție…

Sharon Stone sau cum să arăți de 40 la 64 de ani

Frumusețea la 60+ ani înseamnă mai mult decât un corp cu proporții de invidiat și un ten fără…

Chef de mers la mare!

Cele 10 minute de expunere zilnică la lumina soarelui sunt recomandate și de medici, dincolo de asta ești…