Bianca Nuțu ∙ December 10, 2020 ∙ 4 min read

Rezultate vizibile de la prima ședință, tehnologie revoluționară, tratamente desfășurate conform normelor în vigoare. Sunt cerințele după care ne ghidăm în 2020 când apelăm la un tratament de înfrumusețare. Bianca Nuțu îți face un update cu terapiile care întrunesc toate aceste condiții și care sunt best sellers tot timpul anului, nu doar înainte de sărbători.

 

Un altfel de peeling

Până nu demult, era suficient să pronunț cuvântul peeling chimic și inevitabil, mă gândeam la senzația aceea neplăcută de arsură, durere în timpul procedurii, plus chinul de după: ten iritat, cruste și descumare agresivă. Și sunt convinsă că nu sunt singura care gândește astfel. Din fericire, cei de la Noon Aesthetics, odată cu lansarea peeling-urilor din portofoliul lor, au demonstrat că frumusețea nu cere musai sacrificii. “Cu ajutorul acestor produse, nu doar că nu se întâmplă lucruri neplăcute. Din contră, tenul nu se înroșește, iar imediat după este luminos, hidrat și mult mai neted.“, mi-a explicat Alina, cosmeticiana de la Make-up Cafe.

Cum funcționeazăChiar dacă se lucrează cu concentrații destul de mari de acizi cu un pH scăzut, datorită complexului DermShield (un complex unic care inhibă receptorii din piele), se pot obține rezultate remarcabile, fără ca pielea să se irite sau să usture.

Beneficii: De la caz la caz, în funcție de numărul ședințelor recomandate de Alina, pielea își schimbă atât textura, cât și culoarea. Peeling-urile Noon îmbunătățesc aspectul tenului acneic, reglează secreția de sebum, au efect anti-aging,  estompează petele pigmentare, iar în cazul tenului uscat, dispare senzația aceea de piele care strânge. În plus, se pot realiza chiar și pe cel mai sensibil ten, tot timpul anului.

Unde: Make-up Café (www.makeupcafe.ro)

 

Tinerețe fără bătrânețe, varianta modernă

Microneedling-ul a făcut și continuă să facă furori. Vă spun însă dinainte de a vă entuziasma și a vă programa la întâmplare la o ședință, că eficiența acestei proceduri depinde covârșitor de device-ul folosit, dar și de mâna pricepută a specialistului care îl folosește. Dr. Laura Mocanu, un nume din ce în ce mai sonor în industria de beauty, recomandă Morpheus 8, un dispozitiv care utilizează radiofrecvența fracțională, ideală pentru a contura atât fața, cât și corpul.

Beneficii: Tratamentul se adresează tuturor tipurilor de piele, fiind o soluție perfectă pentru eliminare ridurilor, a cicatricilor post-acneice sau a uniformizării culorii tenului. În plus, poate fi folosit atât pe față, pe gât, dar și pe abdomen, cu efecte spectaculoase de skin tightening.

Cum funcționează: Minim invaziv și prevăzut cu micro-pini (niște ace aproape invizibile), acest tratament acționează la nivel adânc în piele și în stratul de grăsime, stimulând producția de colagen. Energia RF fracționată ajută la reînnoirea țesuturilor, fără ca pacientul să fie nevoit să își întrerupă rutina.

Unde: Clinica Art Estetic (www.art-estetic.ro)

 

Blonde Hair Heroes

Am mai spus-o și altă dată: Davines este un brand Italian de haircare pe care îl ador de când mi-a salvat podoaba capilară (în urma unei decolorări agresive) cu un tratament de restructurare a părului din gama Nourishing. Ce e cu adevărat special la acest brand este conceptul NaturalTech (ingrediente din natură îmbinate cu tehnologia) care stă la baza unor produse uimitoare și care abordează podoaba capilară holistic, educând consumatorii să adere la un stil de viață sănătos si sustenabil. Practic, mergi la un tratament capilar, dar nu are nimic de-a face cu unul clasic și e chiar mai mult decât un ritual, e un adevărat răsfăț pt par si simțuri.

Beneficii:  Disponibil atât în salon, cât și în varianta de întreținere pentru acasă, tratamentul Nourishing revitalizează și fortifică scalpul, dar și părul uscat și deteriorat readucând-i vitalitatea si forța.

Cum funcționează: Protocolul de tratament presupune alternarea unor produse îmbogățite cu o combinație de proteine de orez și un amestec de aminoacizi (conceput pentru a trata deteriorarea firelor de păr din interior) și un complex de molecule creat de Laboratoarele Davines, care protejează și previne de deteriorarea externă, oxidativă.

Unde : Studio 44, tratament recomand de hairstylist Mihai Despina

 The next big thing. Tried & Tested

Dacă vă place masajul, atunci de Icoone o să vă îndrăgostiți iremediabil. Mai ales când o să vă spun că niciun terapeut nu poate să facă 350 de mişcări pe secundă, să se mişte uniform şi să termine treaba în 20 de minute. E experiența supremă a relaxării (zero durere), acționând totodată asupra imperfecțiunilor corpului (celulită, lipsă de fermitate). Deși are o aplicabilitate largă (poate fi folosit după o lipoaspirație, pentru fermitatea decolteului sau recuperare post-arsuri, și are listate tratamente dedicate atât îngrijirii anti-aging, cât și remodelării corporale), vreau să insist asupra eficienței lui împotriva pielii cu aspect de coajă de portocală. E incomparabil mai eficient decât un drenaj limfatic sau un masaj clasic.

Unde: Med Beauty Clinique (www.medbeauty.ro)

Related Posts

Frumusețea prin ochii medicului Elena Martin

Cum arată frumusețea, dar și cele mai reușite intervenții estetice? Și cum arată viața unui medic-femeie, atunci când…

Summer Mood: 5 coafuri de festival și produsele de styling ale verii

În plin sezon de concerte, găsește aici inspirația pentru coafurile de festival cu care să experimentezi noi lookuri….

Summer Must Haves: 10 produse de protecție solară (chiar și pentru păr)

Poate că auzi destul de des, în sezonul cald, că este bine să aplici protecție solară pe piele….

Sofia Vergara, adepta intervențiilor estetice de orice fel

Sofia Vergara a vorbit recent despre operațiile estetice și despre tratamentele de înfrumusețare și a subliniat că e…

Shania Twain: „Nu mi-e frică de îmbătrânire!”

Cântăreața country-pop Shania Twain s-a îmbăcat cu trecerea anilor și la 58 de ani susține că nu îi…

HAIR TIPS: 9 soluții împotriva vârfurilor despicate

Despre problema vârfurilor despicate este întrebat fiecare hairstylist profesionist. Și, de cele mai multe ori, răspunsul cel mai…

Top 5 produse esențiale pentru vară

Vara, rutina ta de îngrijire trebuie să fie la fel de atent pregătită ca și bagajul pentru concediu….

Long Hair Trend: tunsoarea clepsidră

Părul lung are o singură regulă de urmat atunci când vine vara, și anume să fie eliberat de…

Cindy Crawford, secrete de frumusețe la 58 de ani

La 58 de ani, Cindy Crawford încă are atuurile unui model de succes și este una dintre puținele…

New look: Jessica Biel. Tunsoarea aleasă de actriță pentru această vară

Jessica Biel s-a pregătit de vară cu un look fresh. Actrița a renunțat la părul ei lung, ondulat,…