Alina Burlacu ∙ March 3, 2023 ∙ 3 min read

Zendaya, Hailey Bieber, Charlize Theron, Simona Tabasco, Paris Jackson au transformat tunsoarea bob în principala tendință în coafură, pentru această primăvară.

Prea puțin pretențioasă, din punctul de vedete al îngrijirii, cu beneficii asupra vîrfurilor și a aspectului sănătos al părului, dar și mult mai fresh, tunsoarea bob a intrat în atenția noastră și a celebrităților. Vedeta de necontestat: butterfly bob.

La începutul anului, se anunțau trenduri în coafură cu nume de animale, iar butterfly bob a tras lozul câștigător. BTW, Butterfly bob a adunat deja peste 4,6 miliarde de vizualizări pe platforma TikTok și ia cu asalt lumea modei.

Tunsoarea fluture este perfectă pentru oricine dorește un upgrade modern, dar nu vrea să renunțe complet la lungimi și la feminitate.

Cum arată noul bob? Tunsoarea trebuie să fie în straturi foarte vizibile, cu șuvițe mai scurte care încadrează chipul și înconjoară capul, cu un aer ușor retro, în stil boho chic, delicat și feminin. Volumul crește, șuvițele se ridică, creând un contrast interesant de bucle lungi și scurte. Lungimea trebuie aleasă ținând cont de forma feței.

Creat și pe părul mediu și pe cel pâă la umeri, Butterfly Haircut creează iluzia de chip oval. În plus, va arăta grozav chiar și atunci când ai părul legat în coadă, cu șuvițele libere în jurul feței.

Când Zendaya a pășit pe covorul roșu al NAACP Image Awards 2023, toate privire s-au concentrat pe părul ei (care a trecut oricum prin multe transformări în ultimii ani). Vedeta și-a făcut apariția cu un bob în nuanța ciocolatei, voluminos, stratificat și a devenit imediat tunsoarea must-have a anului. 

Virală a ajuns rapid și tunsoarea lui Hailey Bieber. Și-a tuns părul într-un bob până la bărbie, ușor texturat spre vârfuri. Deși culoarea părului ei a rămas în aceeași familie de nuanțe, tunsoarea diferită atrage rapid fani.

Charlize Theron a revenit la blond, după ce la finalul anului trecut era brunetă. Prezentă la Paris pentru a participa la Săptămâna Modei și la show-ul Christian Dior, actrița a venit cu un bob scurt, blond rece.

Simona Tabasco sau Lucia din The White Lotusa mizat pe un bob similar celui purtat de Zendaya: cu bucle moi, cu aspect natural, voluminos și relaxat.

Paris Jackson a mărturisit că merge la stilist la fiecare două-trei luni, dar nu pentru schimbări drastice. „Nu îmi place o culoare diferită a curcubeului în fiecare săptămână, dar de obicei cer ceva diferit de fiecare dată când merg”, spune ea. „O schimb mult, întotdeauna în moduri foarte subtile”.

În plus, ritualul ei de îngrijire include frecvent uleiul de argan, a declarat vedeta pentru Allure.

Foto: Hepta

Related Posts

Brain & Body After Work: 5 clinici și saloane din București în care să ajungi primăvara asta

Primăvara asta, fă-ți planuri de dezvoltare și ține-te de ele, fie că este vorba de corpul tău sau…

Ce au în comun Paris Hilton, AI și un spray autobronzant?

De la Barbie la regina pielii cu aspect bronzat, Paris Hilton este una dintre figurile culturii pop care,…

Sfaturi pentru rutina de îngrijire. Alexia Eram, în dialog cu dr. Cristalia Rusu. Powered by Vichy (VIDEO)

Alexia Eram a fost curioasă să afle cum arată protocolul complet pentru îngrijirea tenului de la doamna doctor…

Un nou magazin Victoria’s Secret te așteaptă în Mega Mall, București, cu o nouă colecție: Body by Victoria

Veștile bune circulă repede! Iar primăvara aceasta avem încă un motiv de bucurie. Victoria’s Secret, liderul în retail…

Parfumuri create pe baza neuroștiinței

Charlotte Tilbury, celebrul make-up artist al vedetelor care și-a înființat un brand de cosmetice omonim, se lansează acum…

13-14 aprilie: Vino să trăiești experiențele inedite din Lancôme Skin Science Club!

Grăbește-te să descoperi produsele excepționale și experiențele inedite din Lancôme Skin Science Club, un pop-up deschis pentru publicul…

5 afecțiuni ale pielii cauzate de endometrioză

Prea mult estrogen în organism poate declanșa erupții sau acnee. Pe de altă parte, inflamația nu este implicată…

Ai un ten cu impurități? Iată ce trebuie să faci ca să scapi de imperfecțiuni!

Tenul nostru este ca o carte de vizită și reflectă atât starea noastră de sănătate, cât și obiceiurile…

Beauty News: 12 cosmetice de care te vei îndrăgosti primăvara asta

Culorile vibrante ale noilor produse pentru machiaj și esențele florale ale primăverii dau tonul unui anotimp în care…

Serena Williams își lansează un brand de beauty

Serena Williams este cel mai recent exemplu de vedetă care se lansează în domeniul de beauty cu propria…