Alina Burlacu ∙ March 3, 2023 ∙ 3 min read

Zendaya, Hailey Bieber, Charlize Theron, Simona Tabasco, Paris Jackson au transformat tunsoarea bob în principala tendință în coafură, pentru această primăvară.

Prea puțin pretențioasă, din punctul de vedete al îngrijirii, cu beneficii asupra vîrfurilor și a aspectului sănătos al părului, dar și mult mai fresh, tunsoarea bob a intrat în atenția noastră și a celebrităților. Vedeta de necontestat: butterfly bob.

La începutul anului, se anunțau trenduri în coafură cu nume de animale, iar butterfly bob a tras lozul câștigător. BTW, Butterfly bob a adunat deja peste 4,6 miliarde de vizualizări pe platforma TikTok și ia cu asalt lumea modei.

Tunsoarea fluture este perfectă pentru oricine dorește un upgrade modern, dar nu vrea să renunțe complet la lungimi și la feminitate.

Cum arată noul bob? Tunsoarea trebuie să fie în straturi foarte vizibile, cu șuvițe mai scurte care încadrează chipul și înconjoară capul, cu un aer ușor retro, în stil boho chic, delicat și feminin. Volumul crește, șuvițele se ridică, creând un contrast interesant de bucle lungi și scurte. Lungimea trebuie aleasă ținând cont de forma feței.

Creat și pe părul mediu și pe cel pâă la umeri, Butterfly Haircut creează iluzia de chip oval. În plus, va arăta grozav chiar și atunci când ai părul legat în coadă, cu șuvițele libere în jurul feței.

Când Zendaya a pășit pe covorul roșu al NAACP Image Awards 2023, toate privire s-au concentrat pe părul ei (care a trecut oricum prin multe transformări în ultimii ani). Vedeta și-a făcut apariția cu un bob în nuanța ciocolatei, voluminos, stratificat și a devenit imediat tunsoarea must-have a anului. 

Virală a ajuns rapid și tunsoarea lui Hailey Bieber. Și-a tuns părul într-un bob până la bărbie, ușor texturat spre vârfuri. Deși culoarea părului ei a rămas în aceeași familie de nuanțe, tunsoarea diferită atrage rapid fani.

Charlize Theron a revenit la blond, după ce la finalul anului trecut era brunetă. Prezentă la Paris pentru a participa la Săptămâna Modei și la show-ul Christian Dior, actrița a venit cu un bob scurt, blond rece.

Simona Tabasco sau Lucia din The White Lotusa mizat pe un bob similar celui purtat de Zendaya: cu bucle moi, cu aspect natural, voluminos și relaxat.

Paris Jackson a mărturisit că merge la stilist la fiecare două-trei luni, dar nu pentru schimbări drastice. „Nu îmi place o culoare diferită a curcubeului în fiecare săptămână, dar de obicei cer ceva diferit de fiecare dată când merg”, spune ea. „O schimb mult, întotdeauna în moduri foarte subtile”.

În plus, ritualul ei de îngrijire include frecvent uleiul de argan, a declarat vedeta pentru Allure.

Foto: Hepta

Related Posts

Frumusețea prin ochii medicului Elena Martin

Cum arată frumusețea, dar și cele mai reușite intervenții estetice? Și cum arată viața unui medic-femeie, atunci când…

Summer Mood: 5 coafuri de festival și produsele de styling ale verii

În plin sezon de concerte, găsește aici inspirația pentru coafurile de festival cu care să experimentezi noi lookuri….

Summer Must Haves: 10 produse de protecție solară (chiar și pentru păr)

Poate că auzi destul de des, în sezonul cald, că este bine să aplici protecție solară pe piele….

Sofia Vergara, adepta intervențiilor estetice de orice fel

Sofia Vergara a vorbit recent despre operațiile estetice și despre tratamentele de înfrumusețare și a subliniat că e…

Shania Twain: „Nu mi-e frică de îmbătrânire!”

Cântăreața country-pop Shania Twain s-a îmbăcat cu trecerea anilor și la 58 de ani susține că nu îi…

HAIR TIPS: 9 soluții împotriva vârfurilor despicate

Despre problema vârfurilor despicate este întrebat fiecare hairstylist profesionist. Și, de cele mai multe ori, răspunsul cel mai…

Top 5 produse esențiale pentru vară

Vara, rutina ta de îngrijire trebuie să fie la fel de atent pregătită ca și bagajul pentru concediu….

Long Hair Trend: tunsoarea clepsidră

Părul lung are o singură regulă de urmat atunci când vine vara, și anume să fie eliberat de…

Cindy Crawford, secrete de frumusețe la 58 de ani

La 58 de ani, Cindy Crawford încă are atuurile unui model de succes și este una dintre puținele…

New look: Jessica Biel. Tunsoarea aleasă de actriță pentru această vară

Jessica Biel s-a pregătit de vară cu un look fresh. Actrița a renunțat la părul ei lung, ondulat,…