Alina Burlacu ∙ March 3, 2023 ∙ 3 min read

Zendaya, Hailey Bieber, Charlize Theron, Simona Tabasco, Paris Jackson au transformat tunsoarea bob în principala tendință în coafură, pentru această primăvară.

Prea puțin pretențioasă, din punctul de vedete al îngrijirii, cu beneficii asupra vîrfurilor și a aspectului sănătos al părului, dar și mult mai fresh, tunsoarea bob a intrat în atenția noastră și a celebrităților. Vedeta de necontestat: butterfly bob.

La începutul anului, se anunțau trenduri în coafură cu nume de animale, iar butterfly bob a tras lozul câștigător. BTW, Butterfly bob a adunat deja peste 4,6 miliarde de vizualizări pe platforma TikTok și ia cu asalt lumea modei.

Tunsoarea fluture este perfectă pentru oricine dorește un upgrade modern, dar nu vrea să renunțe complet la lungimi și la feminitate.

Cum arată noul bob? Tunsoarea trebuie să fie în straturi foarte vizibile, cu șuvițe mai scurte care încadrează chipul și înconjoară capul, cu un aer ușor retro, în stil boho chic, delicat și feminin. Volumul crește, șuvițele se ridică, creând un contrast interesant de bucle lungi și scurte. Lungimea trebuie aleasă ținând cont de forma feței.

Creat și pe părul mediu și pe cel pâă la umeri, Butterfly Haircut creează iluzia de chip oval. În plus, va arăta grozav chiar și atunci când ai părul legat în coadă, cu șuvițele libere în jurul feței.

Când Zendaya a pășit pe covorul roșu al NAACP Image Awards 2023, toate privire s-au concentrat pe părul ei (care a trecut oricum prin multe transformări în ultimii ani). Vedeta și-a făcut apariția cu un bob în nuanța ciocolatei, voluminos, stratificat și a devenit imediat tunsoarea must-have a anului. 

Virală a ajuns rapid și tunsoarea lui Hailey Bieber. Și-a tuns părul într-un bob până la bărbie, ușor texturat spre vârfuri. Deși culoarea părului ei a rămas în aceeași familie de nuanțe, tunsoarea diferită atrage rapid fani.

Charlize Theron a revenit la blond, după ce la finalul anului trecut era brunetă. Prezentă la Paris pentru a participa la Săptămâna Modei și la show-ul Christian Dior, actrița a venit cu un bob scurt, blond rece.

Simona Tabasco sau Lucia din The White Lotusa mizat pe un bob similar celui purtat de Zendaya: cu bucle moi, cu aspect natural, voluminos și relaxat.

Paris Jackson a mărturisit că merge la stilist la fiecare două-trei luni, dar nu pentru schimbări drastice. „Nu îmi place o culoare diferită a curcubeului în fiecare săptămână, dar de obicei cer ceva diferit de fiecare dată când merg”, spune ea. „O schimb mult, întotdeauna în moduri foarte subtile”.

În plus, ritualul ei de îngrijire include frecvent uleiul de argan, a declarat vedeta pentru Allure.

Foto: Hepta

Related Posts

Cât de des ar trebui să folosești măștile faciale pentru o piele sănătoasă

Vrei ca tenul tău să benficieze de toți nutrienții furnizați de produsele de îngrijire folosite regulat? În acest…

Vedete care regretă anumite proceduri estetice și care au renunțat la fillere și la implanturi

E drept, auzim de cele mai multe ori despre proceduri de înfrumusețare cu fillere și cu implanturi cu…

Cum să ai o rutină corectă de îngrijire a părului primăvara?

Îngrijirea părului primăvara este esențială pentru a avea mereu un aspect perfect, cu fiecare ocazie. Schimbarea sezonului, de…

Luxury Is a Beauty Game

Transformă ritualul tău de îngrijire și înfrumusețare într-un răsfăț suprem al simțurilor, cu ajutorul produselor din magazinele Obsentum….

Skinificarea și alte tendințe în îngrijirea părului

După ce, o vreme, saloanele de îngrijire a părului au fost un răsfăț interzis sau limitat, acum revenim…

Selena Gomez doboară recorduri pe Instagram

Selena Gomez (30 de ani) este regina neîncoronată a Instagramului și depășeșete fabulosul număr de 400 de milioane…

Adriana Stara: „Sunt un inovator”

La începutul acestui an, am stat de vorbă despre activitatea profesională, dar și despre viața personală și stilul…

Imbatabilele 5 tipuri de Vitamina C

Știai că poți avea un ten strălucitor și tânăr pe tot parcursul anului cu ajutorul unui ingredient minune?…

5 greșeli care accentuează îmbătrânirea prematură a tenului și petele pigmentare

Vinovatul numărul unu în caz de îmbătrânire prematură, riduri și pete pigmentare este în aceași timp cel mai…

Machiajul vedetelor la Premiile Oscar

Chiar dacă ne dorim să vedem cele mai noi tendințe în machiaj și coafură, alegerile celebrităților pentru covorul…