A List Magazine ∙ September 15, 2020 ∙ 8 min read

 

 

E oficial toamnă, așa că trebuie să facem update kitului de produse de înfrumusețare. Punem astăzi pe lista noastră câteva produse de îngrijire pentru față și corp, dar și patru parfumuri noi. Detalii, în cele ce urmează!

Cosmeticele Laboratoarele Fiterman – super hidratare și infuzie de tinerețe

Odată cu venirea toamnei, rutina de îngrijire a tenului și corpului are nevoie de un update. Iar răsfățul zilnic trebuie să includă produse dedicate. Cosmeticele Laboratoarele Fiterman cu gamele Cannabis și Anti-Age HA reprezintă alegerea perfectă pentru o piele plină de vitalitate, radiantă și elastică. Cosmeticele conțin două tipuri de acid hialuronic ultrapur. Cele două molecule de acid hialuronic ultrapur (superacid hialuronic și nanoacid hialuronic) din compoziția cosmeticelor Laboratoarele Fiterman acționează în diferite straturi ale pielii, cu hidratare vizibilă la exterior, dar și în profunzime. Acest lucru permite fuzionarea cu straturile superficiale ale pielii și acționează ca o barieră de protecție care menține hidratarea pe o perioadă îndelungată. Tenul devine mai neted, iar ridurile sunt mai puțin vizibile.

Gama Cannabis răsfață și hrănește pielea. Produsele din gama Cannabis au în compoziție ulei de canabis, extrem de bogat în vitaminele A, B, C, D și E precum și în acizi grași Omega 3-6-9. Vitaminele au un puternic efect antioxidant, iar acizii grași stimulează producția de elastină și colagen. Astfel, pielea își păstrează elasticitatea specifică, iar procesul de reînnoire celulară este intensificat.

Gama Cannabis conține creme pentru ten și corp cu arome fructate suave care se păstrează întreaga zi, un serum cu efect de luminozitate instantaneu, dar și produse destinate bărbaților. Balsamul după ras calmează pielea și o energizează, iar crema de față îi oferă tenului un boost de hidratare până în straturile cele mai profunde.

Gama Anti-Age HA, pentru un ten cu aspect mai tânăr. Formulele produselor din gama Anti-Age HA asociază ingrediente de ultimă generație recunoscute la nivel internațional. Cremele au o compoziție lipidică similară cu structura pielii, ceea ce le face mai ușor de asimilat. Toate produsele conțin vitamina E, denumită și vitamina tinereții, cu rol antioxidant care încetinește procesul de îmbătrânire al țesuturilor.

Gama Anti-Age HA conține cremă de zi și cremă de noapte, dar și o mască cu efect puternic restructurant, care este recomandată a se aplica de două ori pe săptămână. De asemenea, zona ochilor beneficiază de o atenție deosebită datorită cremei  intens reparatoare ce poate fi utilizată atât dimineața cât și seara.

Noutăți romantice în gama iconică Today Tomorrow Always de la AVON: parfumuri premium inspirate de scrisori reale de dragoste

AVON vă invită să retrăiți magia unei veritabile povești de dragoste cu noua sa serie de parfumuri premium Today Tomorrow Always, care vorbesc despre cele mai frumoase fațete ale iubirii. Trilogia TTA Elixirs of Love incapsulează trei arome intense, extrase din cele mai romantice flori, infuzate cu esențe naturale de cea mai înaltă calitate. Parfumurile sunt realizate manual cu expertiza unor parfumieri de top, pentru a oferi o impresie unică, de lungă durată.

Fiecare dintre cele trei parfumuri descoperă câte un moment-cheie al unei povești de dragoste adevărate, prin farmecul unor arome romantice și memorabile:

  • TTA First Date of Turkish Rose vorbește despre prima impresie captivantă, despre emoția primei întâlniri. Mirosul dulce si senzual al trandafirului turcesc – clasic, feminin – este perfect pentru a crea o primă impresie de neuitat.
  • TTA Falling in Love With Neroli and Iris surprinde magia momentului inefabil în care iubirea e mărturisită. Chimia unică dintre neroli și frumusețea pudrată a irisului e asemenea potrivirii perfecte dintre doi îndrăgostiți care își descoperă și declară sentimentele.
  • TTA A Marriage of Jasmine and Tuberose descrie puritatea zilei în care „pentru totdeauna” a început. Iasomia albă, pură, și tuberoza senzuală reprezintă buchetul floral care a făcut ziua căsătoriei atât de specială și zilele care au urmat, de neuitat.

Cele 3 parfumuri TTA Elixirs of Love sunt disponibile în noua broșură AVON, ce poate fi accesată și în variantă digitală, și pot fi comandate online de pe site-ul www.avon.ro/ebrosura/. În această perioadă, clienții AVON care comandă produse beneficiază de livrare direct acasă, prin curier.

Cea mai frumoasă versiune a ta scoasă la iveală de noua colecție Sabon: Fresh & Glow

Viața este formată din etape care ne ajută să ne dezvoltăm din ce în ce mai frumos și trainic. La fel se întâmplă și cu pielea noastră, de care avem grijă mereu, însă există momente cheie pentru o piele și mai sănătoasă, și mai frumoasă. Ca să îți dezvălui un ten mai proaspăt și mai luminos ca niciodată, adaugă în ritualul tău de beauty produsele din noua colecție Sabon – Fresh & Glow! Explorarea frumuseții supreme și apetitul pentru inovație și-au dat întâlnire în noua gamă de îngrijire a tenului marca SABON, printr-o splendidă colecție de exfoliante și produse de curățare create pentru tine și pielea ta.

Noua linie Fresh & Glow include șase produse de îngrijire ale pielii, fiecare reprezentând un pas către dezvăluirea unui ten nou și radios: exfoliant pentru față 2 in 1 (cu aromă de lavandă sau de mentă), săpun de față solid, ulei de curățare, mască Dead Sea cu nămol și, noutate absolută, o mască-gel florală.

În noua gamă, formulele produselor sunt în proporție de peste 80% de origine naturală și conțin trei ingrediente de bază ce-și unesc efectele benefice pentru a-ți îngriji pielea cu o extraordinară delicatețe: extract din Trandafir de Jericho – pentru hidratare profundă, minerale de la Marea Moartă – pentru reglarea metabolismului celular, și apă de trandafiri –pentru catifelarea și calmarea pielii.

Produsele sunt vegane, fără silicon, parabeni și uleiuri minerale, cu un parfum proaspăt de roze, nonalergic, creat speciat pentru a nu irita pielea sensibilă a feței.

DAVID BECKHAM LANSEAZĂ NOUL PARFUM, BOLD INSTINCT

Bold Instinct este cea mai recentă lansare din colecția David Beckham Fragrance, marcând o nouă eră – 15 ani de la lansarea Instinct, parfumul care îi poartă semnătura. Este un parfum special creat pentru bărbați, pe care îi îndeamnă să fie mereu sinceri și să facă cele mai bune decizii pentru ei înșiși, indiferent de ce ar putea crede ceilalți. “Când am făcut o alegere, întotdeauna am crezut în ea. Pentru că alegerea corectă este mereu cea care e potrivită pentru tine”, susține David Beckham.

Bold Instinct a luat naștere în urma colaborării cu faimosul parfumier Jean-Cristophe Herault, din dorința de a crea o esență ce emană siguranță și hotărâre. Bold Instinct este pe cât de puternic, pe atât de elegant, reușind să combine armonios un amestec rafinat de accente lemnoase și condimentate.

Parfumul se deschide cu un buchet proaspăt de note suculente de ananas și extract de laur, într-un echilibru îndrăzneț cu acordurile de turbă. Spre bază, esența dezvăluie căldura delicată a notelor de scorțișoară și cuișoare, delicat acompaniate de nuanțe dulci de cardamom, reușind să creeze o simfonie de condimente aromatice. Tonurile persistente de chihlimbar și mosc prind viață la atingerea accentelor intense de patchouli, oferindu-i esenței un caracter puternic masculin. Îngrijit și încrezător, Bold Instinct este o reflecție a bărbatului care știe ce vrea și trăiește după propriile reguli.

Designul și ambalajul parfumului Bold Instinct integrează conceptul inițial și emană aceeași îndrăzneală caracteristică lui David Beckham. Cromatica inspiră masculinitate și încredere, printr-o combinație rafinată de negru și accente sofisticate de arămiu. Sticla deosebită, ușor opacă, îmbrăcată într-un strat de lac negru este completată de un capac elegant, cu închidere magnetică. Cutia prezintă un model contrastant în nuanțe de gri și arămiu, a cărui textură reliefată îi oferă o identitate masculină de excepție.

Lansarea parfumului Bold Instinct este inspirată din valorile lui David Beckham și din scopul pe care și-a construit brandul de parfumuri – promisiunea de a-ți asculta intuiția și de a face alegeri îndrăznețe, potrivite pentru tine. David Beckham recunoaște: „De-a lungul vieții și în cariera mea, am încercat să iau deciziile bune pentru mine. Sincer să fiu, nu toată lumea mi-a susținut alegerile, dar nu asta contează. Important este că le-am susținut eu, la fiecare pas”.

 

CBD ne-a atras atenția zilele acestea, cu produsele sale pe baza de ulei de CBD. Acesta are capacitatea de a hidrata, îngriji și întreține pielea- cel mai mare organ al corpului uman, din păcate și cel mai expus. Brandul își propune să realizeze o gamă de produse care să se bazeze pe ingrediente provenite din natură, deoarece pentru îngrijirea pielii putem regăsi nenumărate posibilități în mediul care ne înconjoară.

 

 

Related Posts

Brain & Body After Work: 5 clinici și saloane din București în care să ajungi primăvara asta

Primăvara asta, fă-ți planuri de dezvoltare și ține-te de ele, fie că este vorba de corpul tău sau…

Ce au în comun Paris Hilton, AI și un spray autobronzant?

De la Barbie la regina pielii cu aspect bronzat, Paris Hilton este una dintre figurile culturii pop care,…

Sfaturi pentru rutina de îngrijire. Alexia Eram, în dialog cu dr. Cristalia Rusu. Powered by Vichy (VIDEO)

Alexia Eram a fost curioasă să afle cum arată protocolul complet pentru îngrijirea tenului de la doamna doctor…

Un nou magazin Victoria’s Secret te așteaptă în Mega Mall, București, cu o nouă colecție: Body by Victoria

Veștile bune circulă repede! Iar primăvara aceasta avem încă un motiv de bucurie. Victoria’s Secret, liderul în retail…

Parfumuri create pe baza neuroștiinței

Charlotte Tilbury, celebrul make-up artist al vedetelor care și-a înființat un brand de cosmetice omonim, se lansează acum…

13-14 aprilie: Vino să trăiești experiențele inedite din Lancôme Skin Science Club!

Grăbește-te să descoperi produsele excepționale și experiențele inedite din Lancôme Skin Science Club, un pop-up deschis pentru publicul…

5 afecțiuni ale pielii cauzate de endometrioză

Prea mult estrogen în organism poate declanșa erupții sau acnee. Pe de altă parte, inflamația nu este implicată…

Ai un ten cu impurități? Iată ce trebuie să faci ca să scapi de imperfecțiuni!

Tenul nostru este ca o carte de vizită și reflectă atât starea noastră de sănătate, cât și obiceiurile…

Beauty News: 12 cosmetice de care te vei îndrăgosti primăvara asta

Culorile vibrante ale noilor produse pentru machiaj și esențele florale ale primăverii dau tonul unui anotimp în care…

Serena Williams își lansează un brand de beauty

Serena Williams este cel mai recent exemplu de vedetă care se lansează în domeniul de beauty cu propria…