Beauty SOS: 10 balsamuri de buze pentru toată familia

Deși avem buzele acoperite de mască, asta nu înseamnă că sunt ferite de deshidratare. Dimpotrivă, aș spune.

Tocmai pentru a respecta regulile de igienă, suntem tentați să amânăm mai mult timp să bem o gură de apă sau să consumăm un fruct hidratant. De culoare nu prea mai e loc (tot din cauza măștii), așa că singura soluție pentru menținerea pielii buzelor hidratată și fină sunt balsamurile. Nu doar pentru noi, femeile, ci și pentru copii sau pentru bărbați.

Am întocmit o listă cu 10 balsamuri de buze pentru toată familia:

Balsam de buze Frozen, Avon, 9,99 lei (avon.ro)

Balsamul de buze Avon Frozen pentru copii hidratează buzele și le oferă strălucire, plus o culoare subtilă. Formula protejează pielea delicată a buzelor împotriva frigului. Îl găsești în două variante: cireșe/roz (Anna) sau pepene/roșu (Elsa).

Balsam de buze Nivea Men Active Care, SPF 15, Nivea, 15 lei (elefant.ro)

Formula balsamului NIVEA® Active Men se absoarbe rapid datorită texturii sale ușoare și oferă hidratarea de care buzele tale au nevoie timp de 24h. Scapi mai ușor de buze uscate, crăpate și ești protejat împotriva efectelor vântului, frigului și ravelor UV.

Balsam De Buze Cacao, Himalaya, 9 lei

Balsamul de buze cu unt de cacao și unt de abore de sal Himalaya previne crăparea, uscarea sau descuamarea buzelor. Untul de cacao este o sursă naturală de vitamina E, în timp ce untul de arbore de sal este un antioxidant natural. Nu conține coloranți sintetici, nici conservanți.

Lip Balm SPF 15, Bobbi Brown, 125 lei

Formulat special cu germeni de grâu, avocado și uleiuri de măsline, acest balsam de buze confortabil, non-gras, ajuta imediat la catifelarea și protejarea buzelor. Balsamul de buze Bobbi Brown SPF 15 vine într-un amabalaj elegant și portabil din argint lustruit. Uleiurile de avocado, măsline și germeni de grâu ajută la crearea unui strat protector. Petrolatum ajută la rehidratare și oferă confort imediat. Ceară de albine și Aloe vera ajută buzele să se simtă fine.

Beurre De Levres Lip Balm, Biotherm, 53 lei

Balsamul de buze Biotherm are o textură nutritivă delicată dată de cele cinci uleiuri din plante și zahăr bio de acazia (are și un ușor efect de peeling). Pentru buze perfect îngrijite, întreaga zi.

Ecooking Lip Balm Natural, 47 lei

Balsamul de buze Ecooking îngrijește pielea sensibilă a buzelor cu o formulă bogată în ingrediente nutritive și protectoare: o combinație naturală de uleiuri vegetale rafinate, precum uleiul de argan, uleiul de măsline și uleiul de migdale, precum și vitamina E, untul de shea și ceara de albine.

Shea Lipstick Bees Wax, Institut Karite, 39 lei

Rujul cu ceară de albine hidratează, protejează și hrănește pielea delicată a buzelor, împiedicând uscarea ei.

Lip Balm, Dr Paw Paw, 23 lei

Balsamul mutifuncțional, hidratează buzele uscate și crăpate. Bonus: poate fi folosit și pentru cuticule sau pe pielea uscată și crăpată a mâinilor, coatelor sau genunchilor. Calmează pielea sensibilă, iritată. Conține ulei de ricin, ceară, ulei de floarea soarelui, de shea, de măsline, extract de fruct de papaya și din frunze de aloe vera.

Coconut Milk Lip Balm, EOS, 16 lei (douglas.ro)

Textura cremoasă, parfumul de papaya și nucă de cocos îți vor proteja buzele și pe tine te vor trimite cu gândul la vacanță!

Balsam De Buze cu Acid Hialuronic, Nuca Organic, 31,50 lei

Balsamul hidratant Nuca Organic este o combinație unică de ingrediente organice, ce are la bază acidul hialuronic, gândită special pentru a oferi buzelor hidratarea, hrănirea și protecția de care au nevoie. Conține unturi și uleiuri organice, presate la rece și ceară de albine nefiltrată.

Foto: PR, Pexels (Rodolfo Clix)