Aylin Cadîr la LOVE IS FUN: “După naştere, nu reuşeam să ne regăsim. Nu mai era nimic ca înainte…”

Aylin Cadîr a fost invitata de aseară de la LOVE IS FUN cu Gaşpar şi Nicolai. Ea a povestit despre cei doi băieţei pe care îi are împreună cu Traian, primul şi singurul bărbat din viaţa ei, despre cât de greu le-a fost să-şi reia viaţa sexuală după prima sarcină, despre relaţia cu socrii şi cu parinţii, dar şi despre fanteziile ei sexuale. La final, în “Cabinetul lui Gaşpar”, rubrica în care invitaţii discută cu un psihoterapeut ca şi cum ar fi venit la cabinet, Aylin a avut o curiozitate:

Aylin: Voiam să te întreb de ce se întâmplă un dezechilibru în relaţia de cuplu după naştere. Cum se poate regla acest lucru?

Gaşpar: După naşterea primului copil este destul de şocantă trecerea de la doi la trei, iar cuplul se confruntă cu o mulţime de griji şi anxietăţi legate de ce presupune rolul de părinte. Asta le răpeşte din timpul lor împreună, în intimitate. Esther Perel a făcut o glumă foarte bună despre asta. A spus că sexul duce la naşterea copilului, iar copilul duce la moartea sexului.

Ce era sexy înainte, acum capătă un total alt sens.

Da. Femeile ajung, pentru o perioadă, să creadă ca tot ce ţine de sex este murdar. Prin contactul fizic care există între mamă şi bebeluş, creierul mamei produce oxitocină care are acelaşi efect de stare de bine ca şi actul sexual.

Eu nu cred asta. Nu cred că sunt comparabile. Pentru mine nu a fost aşa. 

Care a fost dificultatea voastră?

Nu reuşeam să ne regăsim. Nu mai era nimic ca înainte. Ştiu că e un lucru normal. 

Cu toate astea, Esther Perel spunea că nimic nu le excită mai tare pe mămici decât acele episoade în care tatăl petrece mult timp cu copilul. Care a fost soluţia pe care aţi găsit-o voi?

Vezi aici întreaga emisiune şi ascultă cântecul pe care l-a interpretat Aylin: